Maja 2 Opublikowano 11 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Trochę nie w temacie ostatniej rozmowy, ale chyba ciekawe (przynajmniej dla mnie), więc wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Czy ktoś z forum ogarnia te multiki? Lurestar C9-AIR idzie dostać w PL czy tylko ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 W Pl z drugiej ręki tylko. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Czyżby pierwszy, nie do końca zadowolony? https://www.olx.pl/oferta/nowy-multiplikator-gh100-lewa-reka-CID767-IDBzEBy.html#93c4dbd6b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Chyba jednak cudów za 20% ceny nie ma... Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rimi Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Albo lekki casting się nie spodobał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Bólu głowy można dostatnie tych multikow Od ilu g realnie mogę rzucać tatula sv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Chyba wszystkie sv rzucą od 3g plus gumka. Pamiętajmy że sam multiplikator to nie wszystko. Dodam że takie łowienie na granicy do komfortowych nie należy Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Października 2019 przez Xiaou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Czyżby pierwszy, nie do końca zadowolony? https://www.olx.pl/oferta/nowy-multiplikator-gh100-lewa-reka-CID767-IDBzEBy.html#93c4dbd6b9 Może mu po prostu nie podszedł Z ciekawości kupiłem ostatnio Tsurinoya Spirit Fox i jestem mile zaskoczony. Co prawda kulturą pracy nie zachwyca i daleko jej do Daiwy ale odległości rzutów są imponujące jak na multik za niecałe 250zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Chyba wszystkie sv rzucą od 3g plus gumka. Pamiętajmy że sam multiplikator to nie wszystko. Dodam że takie łowienie na granicy do komfortowych nie należy Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Mam jeszcze możliwość zakupu : Daiwa Liberto Pixy ze szpulką rays co myślicie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Brałbym Pixy bez zastanowienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Pixy to klasa nie ma co się zastanawiać. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Oczywiście używane ale jak sprawne to pewnie bez znaczenia właśnie sie dowiedziałem ze 15 letni ;p Edytowane 13 Października 2019 przez Mateo90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Bardzo dobra opcja pod warunkiem, ze nie zarznieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Z Rumunii, więc VAT i cło pomijalne. https://www.ebay.pl/itm/Daiwa-PX68L-K-T-F-version/173800498580?hash=item2877512594:g:-AMAAOSwOAJcatvr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Z Rumunii, więc VAT i cło pomijalne. https://www.ebay.pl/itm/Daiwa-PX68L-K-T-F-version/173800498580?hash=item2877512594:g:-AMAAOSwOAJcatvrEhhhh... jak w końcu kiedyś będę bogaty to sobie taki sprawie ;-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 KTF to na półkę, żal tym łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Eeeeeeee, na półkach to się Stelle kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Eeeeeeee, na półkach to się Stelle kładzie Ano taka duża korba to jak tym kręcić Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Panowie a co myślicie o Dawie SS SV 103 ?Za dużo juz chyba czytam o multikach podobno lepszy niz alphas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Lepszy ale bardziej humorzasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Panowie a co myślicie o Dawie SS SV 103 ?Za dużo juz chyba czytam o multikach podobno lepszy niz alphas Mam i złego słowa o niej nie powiem, przy kiju veloce rv 4-14gr. Leciutka, zestawu nie chce się z ręki wypuszczać chociaż to nie UL [emoji4] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 podobno można wlozyc lzejsza szpulke i daje rade od 2,5 g do ok 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Z daiwą ss sv można zrobić wiele. Jest dużo części do niej. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Chyba nikt z ul ekipy nie czytał mojego postu o major craft ul a szkoda bo tam jest wszystko co potrzeba do ul. Ten kij ma tylko kilka komentarzy w anglojęzycznym necie bo japoński jest dla mnie poza zaśięgiem. To jedyny kij na rynku opisany od 1/32 do 1/7 oz castingowy. Kij się ładuje nawet przy 0.4 grama a razem z calcuta tworzą zabójczą parę bez łożysk i szpulek tuningowych. Podobno aldek jest jeszcze lepszy do takich zastosowań. Za dwa miesiace przyjdzie do mnie zima czyli będzie padało zbyt mocno i wiało za bardzo wtedy pójdę do gościa co wiąże muchy i zrobimy kilka takich 0.5 grama na wolframie a na wiosnę będzie ogień, muchowcy zaczną mi zazdrościć. Nie bardzo rozumiem jak kije z chrld te tetongi itp mogą się przydać to wierzbowe witki i przy rybie 30 cm ........... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi