SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Sławek,ryby sa zawsze po drugiej stronie rzeki.Z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić,jest przyjemniej i lużniej U mnie niemal zawsze na luzie, ale te 2 metry mogą zadecydować o tym czy zejdę o pustym kiju i uśmieszkiem zdziwionego pokonanego czy z bananem jako "zwycięzca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To ile Panowie i Panie rzucacie skoro 2 metry jest dla Was istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ja dokładnie tyle ile potrzebuję w innym wypadku brodzę dalej :D Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To ile Panowie i Panie rzucacie skoro 2 metry jest dla Was istotne Ja także rzucam tyle ile potrzebuję, a jeśli zdarzy się, że jednak potrzebuję więcej to mam spina pod te więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No dwa metry może zadecydować czy Cię kropek zobaczy czy łyknie woba jak indyk kamienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No dwa metry może zadecydować czy Cię kropek zobaczy czy łyknie woba jak indyk kamienie Wiec nadal się zastanawiam ile rzucasz bądź rzucacie skoro jest problem z 2 metrami badz 3 ema. itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To ile Panowie i Panie rzucacie skoro 2 metry jest dla Was istotne Nie wiem , mój rzuca w jardach, a jak mi rzut nie wyjdzie to w stopach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Hubert a jaki masz rozmiar stopy? ja mam 42 Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To już wiem dlaczego rzucam od Ciebie bliżej, bo noszę rozmiar 41. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) No wlasnie. Pawel ma 43 nawet nie patrze jak u niego leci ... ... i tak nie rozumiem po co komuś cast skoro ma problem z dorzuceniem w miejscówkę. Lepiej odpuścić jak się nie potrafi i kupić sobie inny sprzęt.. Po co się męczyć ... Inne sprzęcicha też dużo kosztują więc z nimi też można się polansować, dostać like na insta itp... Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) A mi dzisiaj udało się kupić starą szpulke zpi do PX! Nawet jak rzuci trochę bliżej to całkiem unikatowy klasyk i banan jest od rana.<dumny>Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Xiaou 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 To super graty, A czerwona może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 No wlasnie. Pawel ma 43 nawet nie patrze jak u niego leci ... ... i tak nie rozumiem po co komuś cast skoro ma problem z dorzuceniem w miejscówkę. Lepiej odpuścić jak się nie potrafi i kupić sobie inny sprzęt.. Po co się męczyć ... Inne sprzęcicha też dużo kosztują więc z nimi też można się polansować, dostać like na insta itp... Adrian jak sam doskonale wiesz nie każdego stać na "lajta" w wersji cast, a rzucanie micro przynętami w granicach 0,5 max 0,7 grama to dodatkowe komplikacje delikatnie rzecz ujmując i dlatego mam też spina co te pół grama ogarnie może i byle jak, ale ogarnie czego castem absolutnie nie zrobię ... Każdemu według potrzeb i preferencji bądź łowisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ja najwięcej małych ryb złowiłem na Air rotor. Te większe wolały 3 zapięte bloczki. Ale jak raz łowiłem na dwóch, to z wrażenia przestały żerować i tylko podziwiały! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Oczywiście Sławek, masz rację. Nikt tu nie wymaga wagi piórkowej. Myślę o klasie BFS czyli 2 gram i wyżej. Rynek już jest dostosowany do tej gramatury. Można rzucać pod drugi brzeg rzeki a nawet za brzeg. Więc po co się męczyć jeśli ktoś ma dyskomfort. Nie piszę tutaj o starych zjadaczach chleba którzy gramem pizną na odległość już nie kontrolowaną podczas prezentacji przynęty tylko o zwykłych Kowalskich.Młody adept wchodzący w Nasz dział i czytając to co tutaj się pisze ma staczkę od samego składania sylab. No sorry ale widzę od x czasu co tutaj się pisze i gdybym miał zacząć dzisiaj z Castem to wolałbym zbierać znaczki. Bez obrazy oczywiście takie ot... Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 A mi dzisiaj udało się kupić starą szpulke zpi do PX! Nawet jak rzuci trochę bliżej to całkiem unikatowy klasyk i banan jest od rana.<dumny>Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaGraty, nawet wiem od kogo, to biały kruk, dbaj o nią[emoji4] Tak Adrian, czerwona[emoji1303] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dwa gramy to kawał żelastwa na końcu zestawu Od tej gramatury to już jak sam piszesz no problem, a i kasa w miarę normalna za komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dokładnie Sławek dlatego nadal się dziwie dlaczego jest problem z odległościówką. Przy tych walorach dystans jest skończony. Skończony tzn stoisz zakąłdasz przynęte i sru jest tam gdzie chcesz... Czy to Shimano, czy Daiwa czy Abu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Niedokładnie się wyraziłem. Ja miałem na myśli przynęty od około 1,5 grama w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 A mi dzisiaj udało się kupić starą szpulke zpi do PX! Nawet jak rzuci trochę bliżej to całkiem unikatowy klasyk i banan jest od rana.<dumny>Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Graty, nawet wiem od kogo, to biały kruk, dbaj o nią[emoji4] Tak Adrian, czerwona[emoji1303]Szpula ogarnia takie ryby - Foto i fish 2013 roku także będziesz miał uniwersalny młynek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Piękna ryba Adi, zdrowo zazdroszczę[emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ryba przekozacka Jak rzadko, ale jednak zazdraszczam odrobinkę samej możliwości spotkania się z takim przeciwnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Dzięki chłopaki , ale nie ma czego. trzeba smarować oski i nad wodę Edytowane 3 Grudnia 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 eee jakaś chora ta ryba.... nie ma pasków tylko jakieś kropki.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Andan a ja nie rozumiem za bardzo Twojego przekazu nie zależy Ci na odległości to ok Ja jak mam rzucić 23 to wole rzucić 25 i tyle może nie robi różnicy a może robi przynajmniej przy kleniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi