pikeft Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na początku mojego castingu miałem właśnie (nie)przyjemność wejść w kontakt z rzuconą pod wiatr blaszką 3g... Na Czerniakowskim ostatnio było widać ile czasu może zająć rozplątywaniem brody [emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nawet udało się ustalić nową klasę bród. To była broda "czerniakowska" - rozplątanie wymagało wypicia minimum trzech lampek wina.Ja pobiłem też swój rekord. Jak najbardziej da się odstrzelić < 2g woblerka. Mina właściciela odlatującej przynęty bezcenna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nawet udało się ustalić nową klasę bród. To była broda "czerniakowska" - rozplątanie wymagało wypicia minimum trzech lampek wina.Ja pobiłem też swój rekord. Jak najbardziej da się odstrzelić < 2g woblerka. Mina właściciela odlatującej przynęty bezcenna. No tak ten odstrzał akurat pamiętam,mnie też już kiedyś udało się odstrzelić jiga 2g.Ja osobiście nie mam nerwów do rozplątywania takich gniazd. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Na Czerniakowskim ostatnio było widać ile czasu może zająć rozplątywaniem brody [emoji1787][emoji1787] Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalkawidzę, że ominęło mnie wiele ciekawych wydarzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Rzuć okiem na relację z tegorocznego spotkania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Oj było i działo się... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Rzuć okiem na relację z tegorocznego spotkaniaaaa bo telefonów nie ma.... maili nie ma... ale ja rozumiem.... tłok był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam, w marcu tego roku dajła Steez ct sv tw700 obniżyła środek ciężkości obrotu szpuli o 1mm w porównaniu z PX 68. Szpula Steez 700 ma 30mm. Cuś nie pykło chyba albo co, bo już w styczniu nowego roku będzie nowy Steez 500, który przyspiesza start szpuli 28mm o 3mm w porównaniu z PX 68. Ciekawe czy 500 będzie kolejnym japońskim duchem Jeśli tak to HEDGEHOG nie pomoże chyba ale KTF, ZPI, AVAIL, SPL, na końcu RAYS itp. czekają tylko. Ciekawe na co czeka Shimano i dlaczego do tej pory nie wysypało się z nowym Aldkiem BFS FTB 30mm. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 aaa bo telefonów nie ma.... maili nie ma... ale ja rozumiem.... tłok był ...nie rozumiem myśli zawartej w przekazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 ...no gęsto było, ale nad jeziorkiem miejsca nie brakuje, chyba, ,że przy grillu, obsługiwanym przez Mistrza Ceremonii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 (edytowane) aaa bo telefonów nie ma.... maili nie ma... ale ja rozumiem.... tłok był A bo te media cudowne to w jedną stronę działa przecież ...nie rozumiem myśli zawartej w przekazie No nie poinformowaliśmy kolegi osobiście Więcej to się nie powtórzy Edytowane 6 Grudnia 2019 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 ...nie rozumiem myśli zawartej w przekazie Bob...za duże założenie, że w tym przekazie była jakaś myśl zawarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Mozna już zamawiać. Kto chętny? Dla mniej wtajemniczonych cena jest podana bez podatków.http://www.karil.co.jp/online_shop/sys/catalogue.cgi?me=detail&ma=&mp=STEEZ%2dAIR%2dTW%2d500HLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Ja poproszę ale na krechę ewentualnie nerkę dam w zastaw haha Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Parametry ciekawe, ale cena, prawie 2.200,00 zł + podatki + cło... To moja prawie 2-miesięczna emerytura, nie stać mnie. Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Aleksandrze, pomnóż to jeszcze x ok. 1.27 (Vat i cło). Ale jest takie przysłowie: "nie stać na rzeczy tanie." Lepiej kupić raz, a dobrze i mieć spokój na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (...) "nie stać na rzeczy tanie." (...)Wiem, ale musiałbym zbierać przez 1/2 roku rezygnując z zakupu leków na moje pozawałowe serducho, cholesterol i cukrzycę, a wówczas mógłbym nie zdążyć go użyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, za rok będzie znowu mniejszy multiplikator, np. 1mm. Pozdrawiam Edytowane 7 Grudnia 2019 przez king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam, za rok będzie znowu mniejszy multiplikator, np. 1mm. PozdrawiamPostępu nie da się zatrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, za rok będzie znowu mniejszy multiplikator, np. 1mm. Pozdrawiam Postępu nie da się zatrzymać.No to już zaczynam składać piniądz, może dożyję... Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Myślicie, że ceny steeza sv tw 1016 zlecą trochę na dół po nowym roku ? Wobec wejścia air czy nie ma to znaczenia ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 Grudnia 2019 przez koval75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Postępu nie da się zatrzymać. … jest zasada kopernikańska... pieniądz gorszy, tańszy, wypiera lepszy... parafrazując, nie ma co gonić króliczka... a nie chodzi tutaj o sprzęt ,, gniotsa nie łamiotsa"... pozostanę obok... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam, za rok będzie znowu mniejszy multiplikator, np. 1mm. PozdrawiamKingu proszę przedstaw się nam. Bo wielu łamie sobie głowę, czy jesteś z Polski, czy zza granicy? A czy Twoje posty są pisane spontanicznie, czy z pełną premedytacją poskładane. Osobiście nie rozumiem, dlaczego część Twoich tekstów ma tło jaśniejsze od innych? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Kingu proszę przedstaw się nam. Bo wielu łamie sobie głowę, czy jesteś z Polski, czy zza granicy? A czy Twoje posty są pisane spontanicznie, czy z pełną premedytacją poskładane. Osobiście nie rozumiem, dlaczego część Twoich tekstów ma tło jaśniejsze od innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Hehe Wigilia tuż tuż może będzie jakiś cud i Pan King się przedstawi, albo dowiemy się, że to taki eksperyment. Ja już jakiś czas temu darowałem sobie czytanie wpisów Kinga i jestem zdrowszy.Przecież cuda się zdarzają. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi