Skocz do zawartości

Casting ultra light

bodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku mojego castingu miałem właśnie (nie)przyjemność wejść w kontakt z rzuconą pod wiatr blaszką 3g... ;) :(

Na Czerniakowskim ostatnio było widać ile czasu może zająć rozplątywaniem brody [emoji1787][emoji1787]

Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Nawet udało się ustalić nową klasę bród. To była broda "czerniakowska" - rozplątanie wymagało wypicia minimum trzech lampek wina.

Ja pobiłem też swój rekord. Jak najbardziej da się odstrzelić < 2g woblerka. Mina właściciela odlatującej przynęty bezcenna.  ;)

• Like 3

Nawet udało się ustalić nową klasę bród. To była broda "czerniakowska" - rozplątanie wymagało wypicia minimum trzech lampek wina.

Ja pobiłem też swój rekord. Jak najbardziej da się odstrzelić < 2g woblerka. Mina właściciela odlatującej przynęty bezcenna. ;)

No tak ten odstrzał akurat pamiętam,mnie też już kiedyś udało się odstrzelić jiga 2g.

Ja osobiście nie mam nerwów do rozplątywania takich gniazd.

Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Witam, w marcu tego roku dajła Steez ct sv tw700 obniżyła środek ciężkości obrotu szpuli o 1mm w porównaniu z PX 68. Szpula Steez 700 ma 30mm. Cuś nie pykło chyba albo co, bo już w styczniu nowego roku będzie nowy Steez 500, który przyspiesza start szpuli 28mm o 3mm w porównaniu z PX 68. Ciekawe czy 500 będzie kolejnym japońskim duchem :)  Jeśli tak to HEDGEHOG nie pomoże chyba ale KTF, ZPI, AVAIL, SPL, na końcu RAYS itp. czekają tylko.

Ciekawe na co czeka Shimano i dlaczego do tej pory nie wysypało się z nowym Aldkiem BFS FTB 30mm. Pozdrawiam
  • Like 1

aaa bo telefonów nie ma.... maili nie ma... ale ja rozumiem.... tłok był :P ;)

A bo te media cudowne to w jedną stronę działa przecież :P

...nie rozumiem myśli zawartej w przekazie :(

No nie poinformowaliśmy kolegi osobiście :) Więcej to się nie powtórzy ;)

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 1

(...) "nie stać na rzeczy tanie." (...)

Wiem, ale musiałbym zbierać przez 1/2 roku rezygnując z zakupu leków na moje pozawałowe serducho, cholesterol i cukrzycę, a wówczas mógłbym nie zdążyć go użyć... :(

• Like 1

Witam, za rok będzie znowu mniejszy multiplikator, np. 1mm. Pozdrawiam

Postępu nie da się zatrzymać.

No to już zaczynam składać piniądz, może dożyję... ;)

Edytowane przez Alexspin
  • Like 3

Witam, za rok będzie znowu mniejszy multiplikator, np. 1mm. Pozdrawiam

Kingu proszę przedstaw się nam. Bo wielu łamie sobie głowę, czy jesteś z Polski, czy zza granicy? A czy Twoje posty są pisane spontanicznie, czy z pełną premedytacją poskładane. Osobiście nie rozumiem, dlaczego część Twoich tekstów ma tło jaśniejsze od innych?

• Like 5

Kingu proszę przedstaw się nam. Bo wielu łamie sobie głowę, czy jesteś z Polski, czy zza granicy? A czy Twoje posty są pisane spontanicznie, czy z pełną premedytacją poskładane. Osobiście nie rozumiem, dlaczego część Twoich tekstów ma tło jaśniejsze od innych?