SlawekNikt Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Znam 2 ludzi, którzy ich używają. Są zadowoleni. W niedzielę rzucałem taką sparowaną z zilionem. Naprawdę dają radę o czym sam się przekonałem, a ja miałem alc bf7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Czyli nie gorzej się tym operowało niż twoim Revo? Chodzi mi bardziej o magnetyk/induktor niż o to czy rzuci i jak lekko. No i jeszcze pytanie czy latały kajtki na główkach czy jakieś nieloty też? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ja niedawno założyłem również do Revo ALC BF7. Szpulka spoko, ale łożysko (z takim kupiłem i nie mam pewności czy jest oryginalne) jest upierdliwie głośne choć osiągi są fajne...będę wymieniał irytujące łożysko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Wiadomo, że zilion swoje waży w porównaniu do alc bf7, ale w rzucaniu wielkiej różnicy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Wiadomo, że zilion swoje waży w porównaniu do alc bf7, ale w rzucaniu wielkiej różnicy nie było.Jasna sprawa. Zillion to świetny zawodnik od wagi średniej w górę. Ale jak ktoś już ma a chce spróbować to i zawsze to jakieś rozwiązanie. Ja pytam z czystej ciekawości. Ostatnio kupiłem lekką szpule do tatuli to w próbie nielotnych przynęt odstaje od oryginału. Pewnie jakieś szczegóły w induktorze. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ja niedawno założyłem również do Revo ALC BF7. Szpulka spoko, ale łożysko (z takim kupiłem i nie mam pewności czy jest oryginalne) jest upierdliwie głośne choć osiągi są fajne...będę wymieniał irytujące łożyskoOryginalne, z ceramicznymi kulkami. Ja we wszystkich hybrydowych wymieniam środki na zwykłe łożyska nierdzewne EZO lub NMB, wcześniej wypłukane dokładnie w izopropanolu (kąpiel trwa zazwyczaj kilka dni, gdy łożyska są zamknięte) i zakropione ulubioną oliwką. Wydajność na tym samym poziomie, a jest cichutko[emoji846] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Jasna sprawa. Zillion to świetny zawodnik od wagi średniej w górę. Ale jak ktoś już ma a chce spróbować to i zawsze to jakieś rozwiązanie. Ja pytam z czystej ciekawości. Ostatnio kupiłem lekką szpule do tatuli to w próbie nielotnych przynęt odstaje od oryginału. Pewnie jakieś szczegóły w induktorze. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaWażna uwaga którą popieram.Moje doświadczenia z lekkimi szpulkami do Tatul pokazują że jeśli chodzi o przynęty lotne,o skupionej masie to faktycznie lekka szpulka pozwoli zejść trochę niżej niż przy oryginale.Co do nielotów(których już generalnie nie używam wcale w moim łowieniu )to szpulki Rays(o takich piszę)można sobie darować.Nie pomogą,tu potrzebne radykalniejsze rozwiązania . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Właśnie planuje małe zakupy na jdm głównie plecionki i fluo czy używał ktoś może DUEL Armored® F + Pro Egiing 150m do ul? Albo może mi polecić cos z japońskich plecionek do ul ale nie typu egi metal bo oni tam nie słyszeli o takich wynalazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Słyszeli, ale egi to średnia półka, a Ty poszukujesz w wyższej W wątku plecionka, ale która ten duel był ze 2 razy chwalony. Edytowane 11 Lutego 2020 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 To biere 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Ilo splotowa jest ta plecionka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Na olx znalazłem opis ale nie ma info o splotach bo to jakaś hybrydahttps://www.olx.pl/oferta/plecionka-duel-armored-f-pro-0-3-6-lb-150m-CID767-IDj9HJP.htmlno nie wiem czy się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Na początku użytkowania może się rozprężać/puchnąć jak żyłka na szpulce (tak tylko myślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 To biere To czekamy na recenzję Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W życiu by mi nie przyszło do głowy robić z Revo X multik do BFS.Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Na olx znalazłem opis ale nie ma info o splotach bo to jakaś hybrydahttps://www.olx.pl/oferta/plecionka-duel-armored-f-pro-0-3-6-lb-150m-CID767-IDj9HJP.htmlno nie wiem czy się nadaOpis ciekawy, wygląd na obrazku też, ale CEEENAAA już mniej ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 W życiu by mi nie przyszło do głowy robić z Revo X multik do BFS.Ciekawe...Jak można z Tatuli to czemu nie z Revo X... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Osiągi są jak widać całkiem niezłe tylko waga i gabaryty. Ale nie wszystkim to przeszkadza. Cc bfs to też 200g Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Z ziliona też bfs-a da się zrobić i naprawdę dobrze z niego lata tylko właśnie ta waga ... Z początku nie przeszkadza ... Z czasem tak ... Może wypowie się na ten temat właściciel zestawu ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Waga tak odrazu nie eliminuje kręciołka z bycia dobrym do ul jest wielu posiadaczy calcut czy morumów i jakoś nie nażekają na wagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Waga tak odrazu nie eliminuje kręciołka z bycia dobrym do ul jest wielu posiadaczy calcut czy morumów i jakoś nie nażekają na wagę. Nie napisałem, że eliminuje tylko, że jest ciężej i z czasem ..., zwłaszcza jak połowisz tym sporo lżejszym. Przynajmniej ja tak miałem. Edytowane 14 Lutego 2020 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nie napisałem, że eliminuje tylko, że jest ciężej i z czasem ..., zwłaszcza jak połowisz tym sporo lżejszym. Przynajmniej ja tak miałem.I to po raz kolejny pokazuje jak bardzo wszystko jest subiektywne .Ja poczułem ideał jak do mojego kija UL podpiąłem solidne metalowe 200g.CC BFS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 A jaki to jest kijek ul ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Przyjechała do mnie wczoraj Tsurinoya Dexterity. Na pierwszy rzut oka- bardzo ładnie wykonany, porządny kijek. Przelotki równo w linii, omotki bez nadlewek lakieru. Złożyłem, pomachałem - szybka wklejanka z pięknym ugięciem, bez przesztywnień. Tak to wyglada sparowane z C9 Air. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Chyba do mnie też ta wykałaczką zawita. Długo już o niej myślę Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi