czarny1 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 a nie prościej kupić na ebay-u?https://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Jackall++RED+SPOOL+LINE&LH_PrefLoc=2&_sop=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) a nie prościej kupić na ebay-u?https://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Jackall++RED+SPOOL+LINE&LH_PrefLoc=2&_sop=15Skoro to z Singapuru to co w tym prostszego bo nie rozumiem? Czy Malezja lub Singapur mają lepszą pocztę? A 1800 ten to jakieś 65 pln więc jest też trochę taniej. Chyba że + wysyłka to wyjdzie podobnie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Marca 2020 przez Xiaou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Może po prostu czas oczekiwania na dostawę bywa trochę za długi - ale nie zdarzyło mi się aby nie dotrzymano umownego terminu dostawy..... a z drugiej strony termin "darmowa dostawa" jest raczej jednoznaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Panowie, czy możecie mi polecić jakiś dobry węzeł do wiązania FC do agrafki ? ja używam tego z linka poniżej, ale przy tak cienkim FC jest ciężko i być może macie coś równie dobrego a prostszego : https://www.youtube.com/watch?v=KGP5AP-bAkI&t=95s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Trudno polecić coś prostszego. Chyba że tylko raz przełożysz FC przez oczko krętlika lub haczyka. Też trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 ... tzw. ,, Kocia łapa"- overhand svivel, najczęśćiej kręcę. Paweł polecił San Diego Jam, patrz wątek Fluorcarbon w spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Trudno polecić coś prostszego. Chyba że tylko raz przełożysz FC przez oczko krętlika lub haczyka. Też trzymamyślałem o tym, ale nie robiłem tego z obawy, że będzie za słaby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Tak wiążę FC 0,9-1,0 mm.Cienki 0,14-0,20 mm końcówkę składam na podwójnie, przekładam przez oczko i dalej węzeł jak powyżej. Zaciskam na mokro. Moc gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Tak wiążę FC 0,9-1,0 mm.Cienki 0,14-0,20 mm końcówkę składam na podwójnie, przekładam przez oczko i dalej węzeł jak powyżej. Zaciskam na mokro. Moc gwarantowana nie bardzo rozumiem, co masz na myśli że końcówkę składasz podwójnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Jak tu wytłumaczyć? może jutro zrobię Ci fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 A stary poczciwy palomar? Mnie nie zwodzi https://youtu.be/bWUuBD0QqOo Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 O to to ...na tych filmikach pokazują jak końcówkę składać na pół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ja używam Uni Knot, na FC 0,16-0,20 robię 6-8 przełożeń. Jeszcze mnie nie zawiódł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi69 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Witam, czy ktoś posiada może multiplikator konger streeto 7200lh i może mi powiedzieć czy do kija 3-18 się nada? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Ja uzywam wezla pokazanego przez Sebe Kowalczyka fajny szybki i mocny. Znajdziesz u niego na kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Witam, czy ktoś posiada może multiplikator konger streeto 7200lh i może mi powiedzieć czy do kija 3-18 się nada? PozdrawiamMam, używam w zestawie z wędziskiem 5-15g.Z wędziskiem 3-18g powinien zdać egzamin, ale nie licz na cuda, ciężar multiplikatora co prawda rewelacyjny, bo tylko 154g i szpula co prawda płytka, ale waży aż 13g, czyli zaledwie 3,7g lżejsza od standardowej szpuli do Tatuli CT 100HSL. Płytka szpula do Tatuli waży 10,3g, a ultra lekka 5,6g, więc masz porównanie. Edytowane 12 Marca 2020 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Uzywam węzeł Rapali. Zaciskać obowiązkowo na mokro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Dziękuje Panowie,Zobaczę jak ten palomar się wiąże.Zależy mi na szybkim wiązaniu na łowisku w razie zrywki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Szybki jest stary jak świat węzeł muchowy. Przekładasz przez oczko fluoro. Robisz węzełek (supełek) na końcowce fluoro i zaciskasz. Potem robisz drugi węzełek na głównym fluoro. Zaciskasz. Voila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ja używam Uni Knot, na FC 0,16-0,20 robię 6-8 przełożeń. Jeszcze mnie nie zawiódł. spróbowałem ten węzeł i super szybko się wiąże w porównaniu do tego co robiłem wcześniej Dzięki !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Czołem, ktoś używał lub ma kij na blanku MATAGI TR60 Finesse LIGHTNING UL 0,9-5g 2-4lb ? Jak wrażenia ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Żeby nie zakładać nowego tematu. Podrzucie proszę propozycje dobrze lotnych woblerów czy innych ciekawych rozwiązań na klenia/jazia i ew coś mniejszego na pstrągi. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) (…) Podrzucie proszę propozycje dobrze lotnych woblerów czy innych ciekawych rozwiązań na klenia/jazia i ew coś mniejszego na pstrągi.https://www.wedkarski.com/przynety-sztuczne/8452-wobler-smuzak-lil-bug-salmo.htmlhttps://www.wedkarski.com/przynety-sztuczne/12093-wobler-lil-bug-plywajacy-salmo.htmlhttps://www.wedkarski.com/przynety-sztuczne/13019-wobler-sparky-shad-salmo.htmlhttps://www.wedkarski.com/przynety-sztuczne/5093-wobler-fanatic-if7f-salmo.html Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Witam, temu poniżej brakuje głębokiej, magnezowej szpuli ale ogólnie może chyba być , od maja tego roku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zodiasy gdzieś w promocji, że takie zainteresowanie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi