SlawekNikt Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Ok, dzięki za odpowiedź.Mi się podobają w spinie brania w nadgarstek, zabierające kij z ręki [emoji16] W castingu to trza ortezy nadgarstka, łokcia i barku zakładać jak dobrze biorą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 W castingu to trza ortezy nadgarstka, łokcia i barku zakładać jak dobrze biorą Aż tak stary to nie jestem [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 „Jesień to sztuka, inne to tylko pory roku…”Miałem sprzedać tego Loomisa NFC (do 10 g),ale dokupiłem do niego aldebarana.Meppsik 1 lata świetnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Nie ma się co dziwić. Wędki nie znam, ale multiplikator bardzo dobry do takiej zabawy. Do tego mepps 1 to 3,5 grama skupionej masy, więc lata jak trza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 KIjek xfast (jeszcze wisi na giełdzie),ale jakoś lejącymi kluchami nie mogę łowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Pytanie: ile metrów plecionki 0.8 X4 wejdzie na ALPHAS SV TW 800S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Szklaczki zacnej firmy po 99 baksówCasty ul bambusowe. Coraz bliżej Święta....https://www.graywolfrods.com/bfs-bait-casting-rods?fbclid=IwAR3bhSr-DjZbCE0FGEsgWXEeyPqp8iRHNLn93XDmrMetm5HPN8VXJI24kWo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Jak coś tam kumam po ingliszu to zdaje się, że brak na chwilę obecną ;-) Ponadto wysyłka ze Stanów ? Podpowiem, że tanio nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Jakąś godzinkę temu była większość wędek. Black Friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Mam pytanko do użytkowników Aldebaran Bfs 22, wejdzie na niego 100m linki PE- 0,6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 @hasiorWydaje mi się, że wejdzie na luzie. Czułbym się pewniej, gdyby ktoś to jeszcze potwierdził, bo ja nawijałem w marcu i mam lekkie braki w pamięci. Wydaje mi się, że ja zmieściłem całą szpulkę (150m) PE 0,5 - oczywiście przeładowałem szpulę, ale się zmieściła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzpo91 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Witam Planuję kupić shimano aldebaran bfs hg 2022. I pytanko czy gumki 5-7 cm na główkach 3-8 gramów + obrotówki nr 2 i wobki minnowy 6 cm ogarnie bez problemu ?Mam curado bfs xg lecz chce coś bardziej finezyjnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Ogarnia bez najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 ... z praktyki ,przy łowieniu ul. 50 metrów linki na szpuli to świat a ludzie. Przy chodzeniu za pstrągiem, generalnie niedużych wodach nie ma potrzeby większej ilości linki nawijać. Liczy się celność podania, również przy mniejszej ilości linki łatwiej ,,uruchomić" szpulkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 ... z praktyki ,przy łowieniu ul. 50 metrów linki na szpuli to świat a ludzie. Przy chodzeniu za pstrągiem, generalnie niedużych wodach nie ma potrzeby większej ilości linki nawijać. Liczy się celność podania, również przy mniejszej ilości linki łatwiej ,,uruchomić" szpulkę...Zgadzam się. Ale i tak nawijam jak najwięcej, głównie żeby mieć zapas na dużo rwania, na które na moich łowiskach trzeba wziąć poprawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Mam pytanko do użytkowników Aldebaran Bfs 22, wejdzie na niego 100m linki PE- 0,6 ?Tak wejdzie i to bez problemu i chyba nawet troszke wiecej.Na poczatku mialem PE 0,8 okolo 100m 8 splotowke, ale lowilo mi sie nia nie najlepiej, pewnie ze wzgledu na czeste zmiany gramatury przynet od 3-16. Wcinala sie ta "okragla" 8 splotowa cienizna i byly cyrki. Po zmianie na 75m PE 1 w wersji 4 splotowej, awarie sie skonczyly i wszystko smiga jak tralala Mysle, ale pewnosci nie mam, ze pozostajac w jakims w miare stalym przedziale ciezaru przynet np: od 2-5g albo 7-10g nawet na cienkiej lince wszystko powinno byc ok. Edytowane 25 Listopada 2023 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Mam na najnowszym Aldku Egi Metal z tych najcieńszych i śmiga bajecznie. Na poprzednim wypuście Aldka mam jakieś cienkie 8 splotowe made in Japan i też gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Dzięki panowie za info,Mam zaczepową wodę, jak by mniej wchodziło to upierdliwa sprawa jak linka pęknie nie zawsze na łączniku , stosuję te bezwęzłowe łączniki i czasem parę metrów zabierze jeden zaczep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 (edytowane) Poddaliście się?Ja jeszcze walczę;-) Edytowane 19 Grudnia 2023 przez skius 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 I jak wyniki? Ja walczę też, ale mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 2 klonki ,2 szczupaczki ,3 okonki. Na tantę ze zdjęcia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Dziś przyszła paczuszka z następnym kijkiem.Szklak Palms Egeria NATIVE ETVC-44XXUL - 0.8-3.5gBoję się troszkę ,że to już jazda po bandzie .132cm ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Dziś przyszła paczuszka z następnym kijkiem.Szklak Palms Egeria NATIVE ETVC-44XXUL - 0.8-3.5g[/size]Boję się troszkę ,że to już jazda po bandzie .132cm ;-)Bez przesady.... Zgodnie z R.A.P.R Wędka "...Wędkarz ma obowiązek posługiwać się wędką składającą się z wędziska o długości co najmniej 30 cm. .. " Masz jeszcze metr zapasu... Będziesz Pan zadowolony 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Dziś przyszła paczuszka z następnym kijkiem.Szklak Palms Egeria NATIVE ETVC-44XXUL - 0.8-3.5gBoję się troszkę ,że to już jazda po bandzie .132cm ;-)Ładniutki. Jaki młynek do niego przykręcisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi