welpa1809 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 O i ja byka z długością strzeliłem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Weź Ty się chłopie zdecyduj bo teraz to wychodzi na to , że długość jest jak u byka???!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dzięki.Mamy do siebie niedaleko (a może będziesz miał po drodze do domu? ) więc może będzie okazja na krótkie spotkanie i "macanko" Masz privGdyby było bliżej mnie to i ja bym pomacał [emoji23] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wskakuj do auta i ruszaj. Zdążysz do mnie na 16-tą...będą i inne do macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wskakuj do auta i ruszaj. Zdążysz do mnie na 16-tą...będą i inne do macania Kusząca propozycja ale niestety nie wyrobię się, zdążę pomacać jak nie teraz to w sierpniu na Żarnowcu [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Zaplanowane spotkanie odbyło się zgodnie z planem i przebiegło w przyjacielskiej atmosferze. Poruszono wiele zasadniczych czy wręcz konstruktywnych tematów. Zaplanowany, kurtuazyjny kwadrans przeciągnął się do blisko godziny gdyż wstępnie zapowiadane "macanko" jednego byka...sorki kijka, stał się prezentacją i porównywaniem czterech wędek.Poza planowanym Suzuki, Tomasz przywiózł "chińczyka" Tsurinoya DEXTERITY C632UL.Natomiast z mojej strony zostały zaprezentowane dla porównania: Phenix Elixir 2-8Lb 1/32-1/4 oz. oraz niedawno prentowany VARIVAS Area Drive.Moja ocena pieszczotliwie zwanej Suzi...niepozorna suczka , ostra jak żyletka. Wykonana pięknie i ze smakiem Faktycznie wszystkie walory zapewne pokazuję dopiero w bezpośrednim kontakcie/zbliżeniu ... nad wodą Natomiast moje serce skradł DEXTERITY Już od jakiegoś czas lata mi po łbie wklejanka UL (Przemek wie coś na ten temat ) a tutaj nagle biorę do łapy kij, który od razu do mnie gada !!!I gadał do mnie tak skutecznie a ja do Tomka, że ... pozostał u mnie I tak to z wynikiem 1:3 rozeszliśmy się w swoje strony ... oczywiście w koleżeńskiej atmosferze za co jestem Ci bardzo wdzięczny Tomku (więcej informacji)https://pl.aliexpress.com/item/Tsurinoya-1-89-m-UL-Dzia-ania-Szybka-0-6-8g-2-Sek-Castingowe-W-dkarstwo/32849751084.html Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) BOB przekonałeś mnie do zamówienia [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale kurde pomacał bym najpierw [emoji23][emoji23]Tomek czy to ten kijek o którym mi pisałeś że jedzie do ciebie??? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zapraszam U mnie masz w jednym punkcie: cztery, różne "chińczyki", Phenixa i Varivasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 ...RoyalSpirit 562UL tuž po chrzcinach, zębaty eksponat jeszce pod ochronną opieką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zaplanowane spotkanie odbyło się zgodnie z planem i przebiegło w przyjacielskiej atmosferze. Poruszono wiele zasadniczych czy wręcz konstruktywnych tematów. Zaplanowany, kurtuazyjny kwadrans przeciągnął się do blisko godziny gdyż wstępnie zapowiadane "macanko" jednego byka...sorki kijka, stał się prezentacją i porównywaniem czterech wędek.Poza planowanym Suzuki, Tomasz przywiózł "chińczyka" Tsurinoya DEXTERITY C632UL.Natomiast z mojej strony zostały zaprezentowane dla porównania: Phenix Elixir 2-8Lb 1/32-1/4 oz. oraz niedawno prentowany VARIVAS Area Drive.Moja ocena pieszczotliwie zwanej Suzi...niepozorna suczka , ostra jak żyletka. Wykonana pięknie i ze smakiem Faktycznie wszystkie walory zapewne pokazuję dopiero w bezpośrednim kontakcie/zbliżeniu ... nad wodą Natomiast moje serce skradł DEXTERITY Już od jakiegoś czas lata mi po łbie wklejanka UL (Przemek wie coś na ten temat ) a tutaj nagle biorę do łapy kij, który od razu do mnie gada !!!I gadał do mnie tak skutecznie a ja do Tomka, że ... pozostał u mnie I tak to z wynikiem 1:3 rozeszliśmy się w swoje strony ... oczywiście w koleżeńskiej atmosferze za co jestem Ci bardzo wdzięczny Tomku _IGP3685a.jpg _IGP3690a.jpg _IGP3691a.jpg _IGP3705.JPG (więcej informacji)https://pl.aliexpress.com/item/Tsurinoya-1-89-m-UL-Dzia-ania-Szybka-0-6-8g-2-Sek-Castingowe-W-dkarstwo/32849751084.html Po tym macanku to zalecam łyżkę tranu bo aż awatar się tobie uśmiecha. Robert jak tylko będzie możliwość to obrzucaj tą wklejkę i opisz ładnie proszę. Szczególnie dolny i górny cw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Z góry mogę powiedzieć, po tym macanku na sucho ! deklarowanych 8gr to on nie pociągnie, ale może się mylę. Natomiast czuję, że ten delikatny szczyt (faktycznie 0,8mm) sam będzie rzucał 1g. No, ale zobaczymy nad wodą w sobotę lub niedzielę jak zwykle na Czerniakowskim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Też mam Dexterity C632UL i bardzo go lubię. Jakby ktoś chciał obejrzeć to zapraszam do Zduńskiej Woli . Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez M@rczysko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 To napisz słówko jak oceniasz możliwości rzutowe? Z jakim multikiem go sparowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Bob i widzisz.... znalazłeś a mnie chciałeś molestować no i druga ważniejsza sprawa..... o kiedy mamy być na tym spotkaniu? sobota czy niedziela i o której,.....tylko proszę bez ściemniania Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Przemsol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 A mogło być tak pięknie Przemysławie A co do Twojego pytania to kieruję do "młodych" http://jerkbait.pl/topic/100518-spotkanie-zakr%C4%99conych-ul-26-listopada-warszawa-jez-czerniakowskie-start-1100/page-24#entry2368726 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) To napisz słówko jak oceniasz możliwości rzutowe? Z jakim multikiem go sparowałeś?_____Sparowany jest z Chronarchem 51E. Komfort od dołu, taki bez spinki to 2g + 2 calowy gumiak na offsecie, góra to 7gram łącznej wagi. Miota lepiej niż się spodziewałem składając zamówienie. Chronarch oczywiście po upgradzie w lekką szpulę i łożyska. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez M@rczysko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bob pięknie to dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Po tym macanku to zalecam łyżkę tranu bo aż awatar się tobie uśmiecha. Robert jak tylko będzie możliwość to obrzucaj tą wklejkę i opisz ładnie proszę. Szczególnie dolny i górny cw.Jeszcze jedno.Ponoć to jest jak wklejka bo szczyt pełny , ale nie wklejka bo nic nie jest wklejane tylko tak "zwijany" blank(?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie wiem jak to jest robione. Ponoć Dexterity od czwartej przelotki od szczytu to już tubular. Nie sprawdzałem jak jest, ale w moim egzemplarzu tego łączenia nie widzę, może już nie te oczy lub pesel. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez M@rczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Bo tego łączenia nie widać. A średnica pomiędzy "rurką" a pełna szczytówka jest właściwie taka sama. W przypadku wklejki raczej musi być różnica średnic ze względu na grubość ścianki blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 różnic być nie musi nawet przy znaczniej grubości ściankach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Ja to się nie znam. To Ty robisz zajebiste wklejki, których potem nie chcesz sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Paweł, przez chwile rzucałem chińczykiem ale jakoś odruchowo podpiąłem do niego C3. Latało z tego 2g łącznie na około 12m ale przyzwoicie i powtarzalnie. Pewnie z inną maszynka było by zdecydowanie lepiej. Szczyt jest bardzo plastyczny i grama również ogarnie.Góra mnie nie interesowała więc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 BOB przekonałeś mnie do zamówienia [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]ale kurde pomacał bym najpierw [emoji23][emoji23]Tomek czy to ten kijek o którym mi pisałeś że jedzie do ciebie??? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaDokładnie to ten. Trzy razy do mnie leciał. Do trzech razy sztuka i się udało. Robert, niech Ci służy ! Szanuj go i dopieszczaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Paweł, przez chwile rzucałem chińczykiem ale jakoś odruchowo podpiąłem do niego C3. Latało z tego 2g łącznie na około 12m ale przyzwoicie i powtarzalnie. Pewnie z inną maszynka było by zdecydowanie lepiej. Szczyt jest bardzo plastyczny i grama również ogarnie.Góra mnie nie interesowała więc .... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi