Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Wiesz, u Nas na forum swojego czasu też był młynek z naklejką ktf i nawet opis był po polsku. Powiem Ci jedno, że jeszcze w życiu nie widziałem tak drogo sprzedanej naklejki. No ale jak w wolnej chwili usiądę i poczytam treści postów w wątkach to wiem, że jeszcze dużo muszę się nauczyć.Także dzwonię do Pawła i lecimi nad wodę nadrabiać zaległości. Życzę Wam wszystkiego dobrego i goraco pozdrawiam. Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Widzę Arek, że jesteś bardzo pewny siebie w swoich wypowiedziach. Pozostaje mi dołączyć się do kolegi z forum i również życzyć powodzenia. A wiem, że się przyda ????????????. Gorąco pozdrawiam.To tak o, pierszy lepszy wrzucony link...są i inne.Adrian twierdzisz ze ta daiwa z linku to podrobka?Jestes obeznany jak pewnie nik inny z naszego forum, wez cos poradz, czego sie wystrzegac zeby wtopy nie zaliczyc.... to Ty tu jestes ktf master Jaa osobiscie kupuje sprzet na ebay, napewno jak bym mial isc w strone daiwa ktf lub w ogule w czesci tuningowe ktf na pewno zapukal bym do Ciebie.Rowniez goraco pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Żółty rewelka, limitowana seria, moje marzenie. Nie tylko Twoje Niestety u mnie skończyłby jako półkowy leżak, bo zbyt przyciąga wzrok amatorów cudzej własności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wszystko sie da... https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/298006759Trochę się nieprecyzyjnie wypowiedziałem. Miałem na myśli rynek w Polsce Ale rzeczywiście można fajne rzeczy wyhaczyć. http://tackletrap.com/index.php?main_page=product_info&cPath=570_571_574&products_id=5282 Z przesyłką i podatkami zapewne ze 2500 plnów. A i tak cena wg mnie wydaje się do zaakceptowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Fiu fiu, cena zwala z nog.Ale jak podliczysz wszystkie kolorowe czesci to by sie zgadzalo.Tuning jest droopgi, po calosci czesto przekracza cene multiplikatora. Wiele razy gryzlem sie z myslami czy upgradeować moje zabawki ale jak podliczylem ile to wyjdzie to wolakem kupic nowy multulik lub wedke. Jedyne w co sie zaopatrzam to szpulki tuningowe bo to przede wszystkim użytkowy upgrate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Trochę się nieprecyzyjnie wypowiedziałem. Miałem na myśli rynek w Polsce Ale rzeczywiście można fajne rzeczy wyhaczyć. http://tackletrap.com/index.php?main_page=product_info&cPath=570_571_574&products_id=5282 Z przesyłką i podatkami zapewne ze 2500 plnów. A i tak cena wg mnie wydaje się do zaakceptowania.Spojz tutaj: https://aucview.aucfan.com/yahoo/p600825304/ Co prawda aukcja zakonczona ale cena "kup teraz" to ponad 100000j czyli na polskie ponad 3000 plus clo... fiu fiu "bardzo droga naklejka ktf" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Oprócz tuningu optycznego, to jeszcze przełożenie jest zmienione. A że cena nieprzyzwoita? Pewne rzeczy kupuje się sercem i okiem . Zawsze można potraktować jako nagrodę za uczciwie przeżyte 40 wiosen Edit: zaczynasz podążać za jasną stroną Mocy! Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Koincydencja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Oprócz tuningu optycznego, to jeszcze przełożenie jest zmienione. A że cena nieprzyzwoita? Pewne rzeczy kupuje się sercem i okiem . Zawsze można potraktować jako nagrodę za uczciwie przeżyte 40 wiosen AFS2.jpg Edit: zaczynasz podążać za jasną stroną Mocy!To Twoj egzemplarz ze zdjecia?Uczciwe przezycie 40 powiadasz.... podsunales mi niezly pomysl, co prawda do 40 troche mi brakuje ale awans w pracy to rowniez dobra okazja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 I macie panowie masę racji jednakże jeśli w grę wchodzą kwoty od trójki wzwyż to znam kilka ciekawszych pomysłów ... Oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie, każdemu według potrzeb itp., itd. ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jakiś cast na małą rzeczkę pod pstrągi 160-180cm do 7-8g mocno budżetowy, może być chińczyk ktoś coś doradzi? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Na pstrągach się nie znam ale wiem, że jeden z chńskich Tetonów jest z powodzeniem używany na pstrągi (fajne foty były na multiplikator.pl) Ja na ten kijek łowiłem tylko w łowisku komercyjnym ale to sienie liczy.Kuyiang Teton TTC-632 UL 6'3" 1-4gr (spokojnie ogarna 8) 2-4Lb (waga kijka 100gr)PS jest również wersja do 10gr(?) Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jakiś cast na małą rzeczkę pod pstrągi 160-180cm do 7-8g mocno budżetowy, może być chińczyk ktoś coś doradzi? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaNa giełdzie pojawił się chiński cast w przystępnej cenie ale jest krótszy niż zakładasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Na pstrągach się nie znam ale wiem, że jeden z chńskich Tetonów jest z powodzeniem używany na pstrągi (fajne foty były na multiplikator.pl) Ja na ten kijek łowiłem tylko w łowisku komercyjnym ale to sienie liczy.Kuyiang Teton TTC-632 UL 6'3" 1-4gr (spokojnie ogarna 8) 2-4Lb (waga kijka 100gr)PS jest również wersja do 10gr(?)Do 10g posiadam ale jest dłuższy i szukam czegoś krótszego. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 ...a może to. Jeszcze ciepła ofertahttp://jerkbait.pl/topic/108721-sprzedam-cast-tsurinoya/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 ...a może to. Jeszcze ciepła ofertahttp://jerkbait.pl/topic/108721-sprzedam-cast-tsurinoya/Zabrane [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_ar Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zabrane [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaKiedy mi dasz tym pomachać [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zabrane [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaUważaj, miałem ten kijek w łapie. Jak Ci upadnie w trawę to może się tam zagubić ...nie do odnalezienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Kiedy mi dasz tym pomachać [emoji41]Jak do mnie dojdzie, okazję się znajdzie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Uważaj, miałem ten kijek w łapie. Jak Ci upadnie w trawę to może się tam zagubić ...nie do odnalezienia Osz Ty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Panowie jaki znacie multiplikator z najlżejszą szpulką ?? Ja kupiłem z Alli TSURINOYA XF-50 i szpulka waży niecałe 12g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Panowie jaki znacie multiplikator z najlżejszą szpulką ?? Ja kupiłem z Alli TSURINOYA XF-50 i szpulka waży niecałe 12g.Nie czytałeś wątku... Daiwa Pixy ze szpulą KTF Ale może być też Aldebaran Mg/Mg7 z 2009 r. ze szpulą Avail (5.9g) Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez maykel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) To tak o, pierszy lepszy wrzucony link...są i inne.Adrian twierdzisz ze ta daiwa z linku to podrobka?Jestes obeznany jak pewnie nik inny z naszego forum, wez cos poradz, czego sie wystrzegac zeby wtopy nie zaliczyc.... to Ty tu jestes ktf master Jaa osobiscie kupuje sprzet na ebay, napewno jak bym mial isc w strone daiwa ktf lub w ogule w czesci tuningowe ktf na pewno zapukal bym do Ciebie.Rowniez goraco pozdrawiam Dziękuję za pozdrowienia. Jak życzyłeś tak się stało... gorąco było ????????????. Pytasz o poradę z akcentem MASTER proszę na miły początek tygodnia:Metallica - Master Of Disaster.https://youtu.be/3seR3A5iog8 Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Nie czytałeś wątku... Daiwa Pixy ze szpulą KTF Ale może być też Aldebaran Mg/Mg7 z 2009 r. ze szpulą Avail (5.9g)A w Daiwie Pixy ile waży szpulka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) https://youtu.be/3seR3A5iog8O nieeee tylko nie metalica, nie moje klimaty No wiesz co tak z rana piaskiem po oczach??? Mimo wszystko dzieki Adrian, juz wszystko wiem Ty to potrafisz wytlumaczyc...Ps.chyba jednak wczoraj troszke za mocno przygrzalo to sloneczko Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) No to jak... Arek raz życzysz teraz żydzisz. Co z Tobą nie tak. Podobno kobieta tylko zmienną jest. Ja wiem że w pasie nadmorskim posiadacie dużo piasku. My w naszych terenach mamy dużo mszasto trawiastych terenów i twardo stąpamy po ziemi. Etap paiskownicy już jest dawno za Nami. Jeśli przeraża Cie naklejka Ktf w cenie 700 zl jest dużo naklejek z napisem Ali, a tam i 7 zl sie zakreci. Nic na siłe. ✌Jeszcze raz życzę Ci wszystkiego dobrego.Gorace Pozdrowionka. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi