Witam! W moim pontonie podczas pływania tym zaworem woda wlewa się do środka pontonu, a z tego co wiem on ma odprowadzać wodę... Niezależnie od tego, czy korek jest włożony, czy wyjęty woda leje się do środka :/ Nigdy wcześniej nie używałem pontonów i nawet nie wiem jak taki zawór powinien wyglądać, może w moim czegoś brak? Może coś jest uszkodzone :/ Ponton jest nowy i jestem przez ten zawór trochę zniesmaczony... Jeśli ktoś ma to prosił bym o fotkę tego zaworu z innego pontonu Bo jak będzie taka potrzeba to go zakleję slikonem Pozdrawiam
Pytanie
wisnia023
Witam! W moim pontonie podczas pływania tym zaworem woda wlewa się do środka pontonu, a z tego co wiem on ma odprowadzać wodę... Niezależnie od tego, czy korek jest włożony, czy wyjęty woda leje się do środka :/ Nigdy wcześniej nie używałem pontonów i nawet nie wiem jak taki zawór powinien wyglądać, może w moim czegoś brak? Może coś jest uszkodzone :/ Ponton jest nowy i jestem przez ten zawór trochę zniesmaczony... Jeśli ktoś ma to prosił bym o fotkę tego zaworu z innego pontonu
Bo jak będzie taka potrzeba to go zakleję slikonem
Pozdrawiam 
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi