lenny Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nie wiem jak w Warszawie, ale na wschodzie sypnęło prawdziwkami???? Dzisiaj około 50szt. Niestety, pojechałem po pracy, po 18:00, i po pół godzinie ciemność mnie zastała. W dodatku, w tym miejscu był ktoś przede mną. Zbierałem chyba tylko te pominięte. A miałem jechać wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Nie wiem jak w Warszawie, ale na wschodzie sypnęło prawdziwkami Dzisiaj około 50szt. Niestety, pojechałem po pracy, po 18:00, i po pół godzinie ciemność mnie zastała.W dodatku, w tym miejscu był ktoś przede mną. Zbierałem chyba tylko te pominięte. A miałem jechać wczoraj Wczoraj mogły jeszcze nie urosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Byłem wczoraj - 70km od Wa-wy. Trzy godziny chodzenia i efekt w postaci garści kurek i jednego robaczywego prawdziwka. Las jak martwy, nawet muchomorów nie widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Też byłem, kawałek za Wierzbicą. Zaczęły wychodzić maślaki, trafiliśmy polanę z kaniami i parę prawdziwków. W lesie bardzo mokro. Myślę że w połowie tygodnia można jechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 W kujawsko pomorskim podgrzybki, borowiki kurki i koźlarze lecz o dużym wysypie jeszcze nie można mówić bo żeby nazbierać trzeba trochę się nachodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Na południu las darzy sam jeszcze nie byłem, ale znajomi wrzucają zdjęcia i grzybów jest od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 W Karpaczu 100m od pensjonatu zbierałem, 5 min. i na obiad są borowiki, jest tego w pieruny dużo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Wczorajszy zbiorek Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 http://jerkbait.pl/topic/136787-grzyby-2020/?hl=grzyby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatorów o przeniesienie do grzyby 2020. Dziękuję.pozdrawiam byniek połączone Edytowane 8 Września 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Byniek, jaki rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Między Wąsewem a Długosiodłem tak pi razy drzwi.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dzięki za info. Kawał terenu, raczej w ciemno się nue wybiorę.Dużo z wkładką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Byniek dlaczego nie obcinasz końcówki korzeni przy zbieraniu? Ja zawsze to robię bo szkoda zabierać robaczywe do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Nie obcina korzeni pewnie z tego samego powodu co ja. W moich lasach jak zostawiasz korzonki to tak jakbyś nad wodą zostawił tabliczkę " tu biorą sandacze" .Piękny zbiór. Gratulacje. Edytowane 8 Września 2020 przez trolinka666 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Adrian, Bartek ci odpisał. Obok dużego lasu mam dwa zagajniczki wielkości chusteczki do nosa, spróbuj tam zostawić jakiś ślad. Marcin jadąc do Wąsewa, prawa strona jak na Pecynę. Więcej musisz oblukać sam.pozdrawiam byniek P.S. Dopijam kawę i ziuu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nie obcina korzeni pewnie z tego samego powodu co ja. W moich lasach jak zostawiasz korzonki to tak jakbyś nad wodą zostawił tabliczkę " tu biorą sandacze" .Piękny zbiór. Gratulacje.Rok temu wybraliśmy się z rodziną na grzyby. Żona z dzieckiem i teściową wysiadła na dużym leśnym parkingu bo tam ładny, suchy i rzadki las, a ja pojechałem 3-4 km dalej. Wróciłem z 4ma wiadrami, odszedłem kilka kroków w las i przycupnąwszy na pieńku czyściłem zbiór. Tydzień później nie było gdzie auta postawić tyle luda, jak nigdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Pierwszy w tym roku, było jeszcze kilka mniejszych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Koźlarze wysypały że idzie się o nie potykać ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Ryb ni mo, to grzybki chociaż pozbierałem Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Dzisiejszy zbiór Już raz przenosiliśmy twoje zdjęcia do istniejącego wątku Grzyby 2020. Teraz zakładasz ponownie 2x wątek grzybiarski obok identycznego już istniejącego! Jest z tym jakiś problem?! Edytowane 9 Września 2020 przez Jano 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Jano to prawdo podobnie jakieś AD-HD z mojej strony.Bardzo dziękuję i przepraszam za zamieszanie.pozdrawiam byniek OK, sorry, też się uniosłem trochę ale... chyba rozumiesz Edytowane 10 Września 2020 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 AD-HD po calym dniu na grzybach? ????Echhhh cały Bynio... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 AD-HD przy tym wieku to się nazywa skleroza......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Wiedziałem że na sympatycznych kolegów zawsze mogę liczyć.pozdrawiam byniek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi