Skocz do zawartości

Grzyby 2020

jacek.hetflaisz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak w Warszawie, ale na wschodzie sypnęło prawdziwkami???? Dzisiaj około 50szt. Niestety, pojechałem po pracy, po 18:00, i po pół godzinie ciemność mnie zastała.

W dodatku, w tym miejscu był ktoś przede mną. Zbierałem chyba tylko te pominięte. A miałem jechać wczoraj :(

Nie wiem jak w Warszawie, ale na wschodzie sypnęło prawdziwkami Dzisiaj około 50szt. Niestety, pojechałem po pracy, po 18:00, i po pół godzinie ciemność mnie zastała.

W dodatku, w tym miejscu był ktoś przede mną. Zbierałem chyba tylko te pominięte. A miałem jechać wczoraj :(

Wczoraj mogły jeszcze nie urosnąć ;)

Adrian, Bartek ci odpisał. Obok dużego lasu mam dwa zagajniczki wielkości chusteczki do nosa, spróbuj tam zostawić jakiś ślad.

Marcin jadąc do Wąsewa, prawa strona jak na Pecynę. Więcej musisz oblukać sam.

pozdrawiam byniek

P.S. Dopijam kawę i ziuu.

• Like 3

Nie obcina korzeni pewnie z tego samego powodu co ja. W moich lasach jak zostawiasz korzonki to tak jakbyś nad wodą zostawił tabliczkę " tu biorą sandacze" .

Piękny zbiór. Gratulacje.

Rok temu wybraliśmy się z rodziną na grzyby. Żona z dzieckiem i teściową wysiadła na dużym leśnym parkingu bo tam ładny, suchy i rzadki las, a ja pojechałem 3-4 km dalej. Wróciłem z 4ma wiadrami, odszedłem kilka kroków w las i przycupnąwszy na pieńku czyściłem zbiór. Tydzień później nie było gdzie auta postawić tyle luda, jak nigdy.

• Like 1

Dzisiejszy zbiór

26e508f88fda95ef87267313e77d084d.jpgd06dbf4c13c424cfa72ce0175faa12c0.jpgb4c18b5e0442857bc90ae93c21274541.jpg26a642ea58882bc1a0d52ca56a7c7f84.jpg1e1c995d75e43ccb08b605be876f60a1.jpg7e650774b83da660c1fadaee9d20f704.jpg

Już raz przenosiliśmy twoje zdjęcia do istniejącego wątku Grzyby 2020. Teraz zakładasz ponownie 2x wątek grzybiarski obok identycznego już istniejącego! Jest z tym jakiś problem?!

Edytowane przez Jano
  • Like 5