slawek_2348 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Jak na Zawiszę !!!!A zbiorów zazdraszczam..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 AD-HD po calym dniu na grzybach? ????Echhhh cały Bynio...Wódka z redbullem czyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 spacer wzdłuż brzegu Warty , ok 100 , a dużo jeszcze nie zerwanych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Jestem ciekaw czy znajdzie się ktoś kto do grzybów zastosuje P&R ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 spacer wzdłuż brzegu Warty , ok 100 , a dużo jeszcze nie zerwanych O ludzie... a mozesz mi zdradzić po co Ci ich tyle? Bo na świeżo przecież tego nie zjesz... Jakieś marynaty, mrozenie itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 no sam na pewno nie , część pójdzie w ocet po smażeniu i panierce , reszta ala schabowy na trzy kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 (edytowane) Można też suszyć Edytowane 10 Września 2020 przez JerryM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 kilka fotek z dzisiejszego grzybobrania: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Jak w dobrych latach nadmiar podpieńki i kani można suszyć i zmielić na grubym sitku a zimą jako podsypka do sosiku, mniam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Jadąc na ryby zauważyłem małą sródpolną remizę dębową, zajrzałem i oto efekt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Kanie się da w ocet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Kanie się da w ocet?Da się. Kanie nawet w zalewie pomidorowej się robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Nie obcina korzeni pewnie z tego samego powodu co ja. W moich lasach jak zostawiasz korzonki to tak jakbyś nad wodą zostawił tabliczkę " tu biorą sandacze" .Piękny zbiór. Gratulacje.jakie to polskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 jakie to polskie... Dlaczego obrażasz swoich krajan i dlaczego mierzysz wszystkich swoją miarą ... ? Nie odpowiadaj. Znam odpowiedź. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Ja swoje dołoże byłem dwa razy po południu . Nie obieram grzybów w lesie brak czasu po południu . Teraz prawdziwków obrodziło na kilkaset szt. 10 % zdrowych . Co najbardziej cieszy te prawdziwki w torbie papierowej to z mojego lasu . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Hesher Kanie się da w ocet? Tu masz fajny przepis na kanie.https://kiszonki.blogspot.com/2020/09/czubajka-kania-pyszny-kiszony-grzyb.html?fbclid=IwAR0cJ8cVmgeF5ikDAzjWIIWlcZkDPH4AWLTlymU_oBIiWss3QxjQ2wclV-U&m=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 @Tabor u mnie to samo-90% to odrzut jeśli chodzi o prawdziwki. Maślaczki i podgrzybki pół na pół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 U mnie odwrotnie. Większość zdrowa????Byłem w środę i czwartek, w ciągu dnia. Ludzi tyle, że ciężko zaparkować. Sami bezrobotni?????Planowałem jeszcze jechać w niedzielę, ale strach, że zadepczą w lesie.Mimo wszystko, grzybów jeszcze trochę zostało, głównie tych pochowanych przed wzrokiem???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Leszku,piękne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Ja dzisiaj buszowałem pod Ostrowią, zbiory przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Robaczywe tylko prawdziwki ale ok.25% nie więcej.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Kleni nie było za to... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Proszę prezentować zdobycz w ich naturalnym środowisku a nie zberetowane w piachu. ???? Mateusz wzór ????Teraz dylemat na ryby czy na grzyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Na bezrybiu i grzyb ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Proszę prezentować zdobycz w ich naturalnym środowisku a nie zberetowane w piachu. ???? Mateusz wzór ????Teraz dylemat na ryby czy na grzyby? Wielokrotnie wybierajac się na ryby, wracałem do domu z grzybami.Nie wiedzieć czemu w drugą stronę nigdy nie działało ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 (edytowane) Dzisiaj wiadro 20l takich jak na zdjęciu w 2h Edytowane 12 Września 2020 przez Pride 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi