SID Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Dzisiaj wiadro 20l takich jak na zdjęciu w 2h Z jakiego materiału zrobiona jest rękojeść tego noża i czy Możesz zrobić zdjęcie całego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Mora Frost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 A w Szwecji nieprawdopodobny wysyp grzybów. Jeżdżę tu od lat, ale czegoś takiego nie widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Z jakiego materiału zrobiona jest rękojeść tego noża i czy Możesz zrobić zdjęcie całego?Mora Frost?Klinga Mora Sandvik 12C27Rękojeść z afrykańskiego drzewna Padouk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 A w Szwecji nieprawdopodobny wysyp grzybów. Jeżdżę tu od lat, ale czegoś takiego nie widziałem.Daj jakieś foty Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Dzisiaj jeszcze kilka sztuk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 No i ja się doczekałem 'schabowych": Były i takie widoki: Niestety 95% prawdziwków było robaczywych, to samo dotyczy kozaków i około połowy podgrzybków. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Ja trafiłem tylko jednego robaczywego Kani minąłem około 20 sztuk, zostawiłem innym bo dzisiaj tylko prawdziwki. Bardzo dużo było ceglastoporych, bez problemu nazbierałbym wiadro 20l. Edytowane 13 Września 2020 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Zazdroszczę. Ja po jakimś czasie w ogóle prawdziwków nie podnosiłem, chociaż znalazłem naprawdę dużo - robiłem zdjęcie, i przysypywałem liśćmi. Szkoda było ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomi1-83 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Takie cuda Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Edytowane 13 Września 2020 przez miramar69 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Co raz mniej grzybów w lesie. Ale coś tam jeszcze można znaleźć. Kwestia miejsca, gdzie nikogo dzisiaj przed tobą nie było ???? Prawie wszystkie zdrowe. Tydzień udany ????Trzy razy na grzybach i dwa na rybach???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Dzisiaj też troche pozbierałem , same czarne i wszystkie zdrowe . Jak dla mnie na ten sezon to wystarczy , chyba że jeszcze jeden wypad na kanie . :clappinghands: Brawo dla zbieraczy Cholerka nie mogę coś wstawić zdjęcia , spóbuje wstawić jutro Edytowane 13 Września 2020 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 (edytowane) Prawdziwki w 99% robaczywe.Pierwsze dwie godziny ze smętnie zakrytym dnem koszyka. Aż trafiliśmy na miejsce gdzie podgrzybki rosły na gęsto. Ale sporo już spleśniałych i robaczywych. Ogólnie świeżych grzybów brak. W lesie sucho. Edytowane 13 Września 2020 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Po południu skoczyłem jeszcze do innego lasu aby sprawdzić, czy już pojawiają się podgrzybki. Pierwsze już są, ale wysypu nie ma. Co jakiś czas po kilka sztuk. Niestety, jak nie popada w najbliższym czasie, na co się jednak nie zanosi, to za chwilę grzyby się skończą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ewidentnie, sypnęło 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Jeśli nie popada w najbliższych dniach to będzie już po grzybach, ale jeszcze coś idzie nadłubać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Trzeba korzystać puki są.Szybki wypad prosto z pracy. Teraz koszyk, podobnie jak wiosną wędka, zawsze w bagażniku ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Koledzy zaczyna się wysyp płachcianki / turki\ , kto zna te grzyby jest okazja zrobić zapas.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 A w Szwecji taki wysyp, że nie chodzę na grzyby, tylko one przychodzą do mnie. Dzisiaj nazbieraliśmy grzyby na kolację w promieniu 50 m od naszego domku. Jeszcze ani razu nie byłem w lesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Koledzy zaczyna się wysyp płachcianki / turki\ , kto zna te grzyby jest okazja zrobić zapas.pozdrawiam byniekDokładnie kołpaki obok rydzów to najlepsze smażone grzyby. Dziś lecę na Roztocze, sezon pstrągowy się skończył ale podobno kołpaki urodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Panowie jeździ ktoś do Lasów Janowskich? Potrzebuje miejsca gdzie można zaparkować samochód i ruszyć w las... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 A jak tam z kleszczami? U mnie po lasach wyszkowskich jedna nimfa wpięta, u Mamy 3 sztuki. Gorsze od dorosłych bo mniejsze i częściej Boreliozą zarażają. Przez te cholery chyba sobie grzyby odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 A jak tam z kleszczami? U mnie po lasach wyszkowskich jedna nimfa wpięta, u Mamy 3 sztuki. Gorsze od dorosłych bo mniejsze i częściej Boreliozą zarażają. Przez te cholery chyba sobie grzyby odpuszczę.Ja chodzę po lasach w okolicach Białej Podlaskiej i Międzyrzeca Podlaskiego i jeżeli chodzi o kleszcze to w tym roku jest ich wyjątkowo mało. Jak już coś najdziemy na sobie, to w większości są to nimfy. Przyczepionych do skóry znalazłem w tym roku może tylko z 6-7 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Polecam, jest mocny i nie nabity gazem tak, żeby skończył się po dwóch użyciach. Nie wiem czy zauważyliście, ale teraz aerozole są nabijane ostro gazem (szczególnie j...y Bros) i po dwóch wypadacg ni ma. Jest też lżejsza wersja z czerwonym dozownikiem, używałem w zeszłym sezonie na rybach, też z czystym sercem mogę polecić. Są niby droższe niż offy brosy itp. ale starczają na wiele dłużej.https://zielonaochrona.pl/vaco-strong-spray-na-kleszcze-komary-i-meszki-max-170-ml.html?language=pl¤cy=PLN&gclid=CjwKCAjwkoz7BRBPEiwAeKw3q-8oi-thDD2M3w3iTUweC9mMu_aM2z4D5qXwvtHjnxDcxvrEcGSAdRoCmaMQAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi