Dawid Sokołowski Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Siemka! W skrócie to było tak: łowiłem na woblery to strugałem (od czasu do czasu) woblery (choć ze skutkiem tak marnym, że nie ma co pokazać). A że zacząłem łowić pstrągi na streamery to zakupiłem imadełko + kilka przydatnych gadżetów oraz trochę króliczej garderoby i ... zasiadłem do kręcenia. I sobie kręcę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Zdjęcie nr 3. Widziałem kiedyś bardzo podobnego w filmie o łowieniu pstragów na Kamczatce. Tamten miał pomarańczowe wstawki od spodu sugerujące problemy natury gastrycznej był niesamowicie skuteczny przy prowadzeniu na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Sokołowski Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Zdjęcie nr 3. Widziałem kiedyś bardzo podobnego w filmie o łowieniu pstragów na Kamczatce. Tamten miał pomarańczowe wstawki od spodu sugerujące problemy natury gastrycznej był niesamowicie skuteczny przy prowadzeniu na powierzchniSłyszałem, że na wiele sposobów można pstrągi skusić do brania, ale żeby aż do takich scen dochodziło to nie miałem pojęcia ; ) Edytowane 5 Lutego 2020 przez Dawid Sokołowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi