Majki7878 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam przymierzam się do zakupu SHIMANO CALCUTTA CONQUEST 201 czy ktoś z grupowiczów posiada ten młynek i mógłby mi dać jakieś o opinie na jego temat? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Nie masz szczęścia. Wczoraj piękny egzemplarz został sprzedany na naszej giełdzie Edytowane 7 Lutego 2020 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 CC201 to straszny badziew, złote jak pierścionek z odpustu, pełno dziur dookoła, na dodatek ciężki i trzeba mocować nad kijem a wiadomo ziemia ma grawitację... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Majki ja mam, chyba z 10 lat już albo lepiej, u aktualnie jest mniej wiecej w takim stanie jak od nowości, praktycznie żadnych śladów eksloatacji - łożyska tylko wymieniałem. Nie ma się co rozwodzić to jest po prostu światowy top, absolutna górna półka powyżej której nie ma już nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki7878 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 CC201 to straszny badziew, złote jak pierścionek z odpustu, pełno dziur dookoła, na dodatek ciężki i trzeba mocować nad kijem a wiadomo ziemia ma grawitację...Mam okume Komodo ss463 więc nie mów mi o tym Shimano że jest ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 CC201 to straszny badziew, złote jak pierścionek z odpustu, pełno dziur dookoła, na dodatek ciężki i trzeba mocować nad kijem a wiadomo ziemia ma grawitację...Mam okume Komodo ss463 więc nie mów mi o tym Shimano że jest ciężki Jak na drugi Twój post to obiecująco... Forum pęka od info na temat tego CC201, ale gdzie tam, lepiej wyciągnąć łapkę przed siebie. Miłego dnia życzę i trochę inwencji Sherlock Holmes-a. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Witam Jakie były najszybsze wersje tytułowego młynka? Czy występował w wersji XG? Chciałbym podpiąć go do wędki do 120g ale zależy mi na nawoju ok 80cm+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Witam Jakie były najszybsze wersje tytułowego młynka? Czy występował w wersji XG? Chciałbym podpiąć go do wędki do 120g ale zależy mi na nawoju ok 80cm+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi