Robert Crocker Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Szukam godnego polecenia, stacjonarnego, sklepu turystycznego w Warszawie, w szczególności z szeroką ofertą plecaków North Face. Ktoś coś ? Edytowane 7 Lutego 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 https://alpinsklep.pl/Ale czy mają te plecaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) Muszę sobie założyć na plecy bo szukam miejskiego plecaka i nie potrzebuje usztywnienia itp. Piszę o NF dlatego, że to dla mnie sprawdzona marka i starego Angstroma 28L uzywałem chyba 7 lat. Edytowane 7 Lutego 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 https://alpinsklep.pl/Ale czy mają te plecaki?Naprzeciwko Zielonej Gęsi, jakby co 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 W CH Arkadia, blisko centrum, jest sklep north face jakbyś się upierał przy tej marce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Robert, sprawdź w Złotych na 2 pietrze - w e-horyzon - maja tez dobry sklep internetowy.Sklep podróżnika na Grójeckiej - w sumie nie daleko od Fishing Center Irka matuszewskiegoMultan na JP II 32 A z plecaków polecam przeglądnac oferte Deutera. Ja kupuje plecaki tylko z tej firmy - super jakoś, praktycznie niezniszczalne. Mam 4 plecaki tej firmy, z 10 kopiłem już na prezenty i zawsze wszyscy zadowoleni kupowali kolejne plecaki i akcesoria turystyczne tez tej firmy. I firma doskonale się zna na tym co robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dzięki Panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Robert, sprawdź w Złotych na 2 pietrze - w e-horyzon - maja tez dobry sklep internetowy.Sklep podróżnika na Grójeckiej - w sumie nie daleko od Fishing Center Irka matuszewskiegoMultan na JP II 32 A z plecaków polecam przeglądnac oferte Deutera. Ja kupuje plecaki tylko z tej firmy - super jakoś, praktycznie niezniszczalne. Mam 4 plecaki tej firmy, z 10 kopiłem już na prezenty i zawsze wszyscy zadowoleni kupowali kolejne plecaki i akcesoria turystyczne tez tej firmy. I firma doskonale się zna na tym co robi.Też polecam sklep Multan/ Multanex.pl , Plecaki Deutera sa mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) stacjonarny mają? JP II Edytowane 11 Lutego 2020 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Tak, Multan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Maja stacjonarny, w W-wie na Jana Pawla II 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi