Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 W tym roku znowu udalo mi sie otworzyc ten watek z czego sie bardzo ciesze. Bolki u mnie juz dosc aktywne i dzisiaj pod wieczor kilka atakow na powierzchni bylo. Moj skubaniec w 2 rzucie liznal woba a w 3 juz wisial. 75cm na otwarcie sezonu. . SPRZET: Kijek: Moj custom na blanku Batsona XSB822.5TCMlynek: Daiwa Zillion type RLinka to shimano dyname spinning chyba 20LbPrzypon Varivas 10LbWobek to 13cm Megabass Vision Oneten Magnum Zdr i oby Wam szybko do 1 maja zlecialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No to piękne otwarcie,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nooo. Kamilu...Chciałby się powiedzieć ZNOWU Fajowe te Twoje bolaski- zupełnie jak te odrzańskie Gratuluję jeszcze raz! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzieki Sliczne, Bolus cieszy bo to pierwszy na nowym kijku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Taki to pożyje... Ja już z niecierpliwości przebieram nogami,jeszcze niecały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Kolejne gratulacje...Za nim my sie ogarniemy w Polsce, to cholopaki nam mocno tyłki z trzepia. Sandacze, sumy, Szczupy i Bolenie...Oby rok Ci dał mnostwo boleni...Pozdrawiam. 75cm? Aj niektorym to ładnie sprzyja. Zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Piękna rybka na dodatek na własnoręcznie złożony patyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sliczne dzieki Wam wszystkim. Mam nadzieje ze beda kolejne bo w zeszlym roku odpuscilem i byl tylko jeden 70tak. Wieczorkiem moze znow wyskocze wiec moze kolejny zapozuje do fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Piekna rybka:)gratki..mam nadzieje że ten kwiecień szybko zleci...i od 1 maja...wątek będzie poszerzał o kolejne fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pogratulować Koledze otwarcia wątku .Śliczna rapka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Piekny, gratulacje, ja na razie miałem kilka przyłowów boleniowych, ale za niecały miesiąc się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Piękna rapa @Guqcio - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A to już? Gratki, większość jednak czeka na tego pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pierwszy i od razu okaz, gratulacje. Widać że u Ciebie kwiecień to dobry okres bo zawsze zaczynasz wątek, ale potem jest chyba gorzej.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jeszcze raz wielkie dzieki Panowie. Wlasnie wrocilem ale pogoda tragedia, deszcz, silny zimny wiatr i niestety zero aktywnosci ryb. @Wujek ze mnie zaden Boleniarz. Jak Okon, Sandacz i Szczupak dbaja o potomstwo to mi nic innego nie zostaje. Wiem gdzie Bolki sie obzeraja po tarle i tam czasem zagladam. 2 tygodnie moj przyjaciel pokazal mi jak to sie robi a wczoraj i ja sprobowalem Teraz i tak czasu nie mam bo remontuje lodz a od 1 maja rusza sezon na mojej nowej wodzie na ktorej bede sie skupial. Choc nie omieszkam czasem dokarmic boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ładnie otwarty wątek, solidnym 75cm, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Świetne rozpoczęcie gratuluję , szkoda że my jeszcze musimy czekać 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zacny rapiszon, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Gratuluje podwójnie.Rybki bo naprawdę piękna i otwarcia sezonu bo to zawsze cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Gratuluję otwarcia sezonu 2012 Guqcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Gratuluje, u mnie na Dunaju jak w polsce tez dopiero od 1 Maja morzemy zaczynac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jako że dziś udało mi się złowić Legalnego bolenia na wodzie gdzie nie obowiązują żadne obostrzenia jeśli chodzi o ten gatunek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wow. zajefajna sztuka Najpierw jazi nałapał teraz zacznie z boleniami Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Gratuluję ładnego bolenia:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Gratulacje @Forecast....jest więcej takich legendarnych wód, które darzą już rapami - szczególnie w Dolinie Dolnej Odry.Nowe Rh12 dają radę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi