Forecast Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Ale przegapiłem proszę o przeniesienie. Patu Ja już też po testach Robert jak zwykle się spisał Do Ciebie to niedługo cała Polska pojedzie Ja osobiście wole dziewicze wyprawy na wariata bez gapiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ...@Forecast, spoko - musieliby mi wszczepić GPSa żeby mnie namierzyć...Wtajemniczonych i pozytywnie zakręconych jak Ty, zawsze zapraszam na jednostkę pływająca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Gratki bolasa Po prostu, ale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No poszło, ładny Budzik mam już ustawiony 1maja na 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Forecast - na swojego wobka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Forecast, Gratki slicznej Torpedy. Ja nie mam czasu ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam.Dzisiejsza rapka z Pisy. Na wodzie na której łowię nie ma okresu ochronnego bolenia.Pozdrawiam Maciekhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/509f3b0248bc605b.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No to dziś sezon rozpocząłem fajnymi rybkami Najwcześniej chyba wstałem i wróciłem do domu fotka największej, wszystkie na dziewiątkę spirita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja również zaliczyłem dzisiaj bolenia na kanale powodziowym we Wrocławiu. Całe 55cm. Woda martwa wędkarzy mnóstwo. Był również kleń 44cm ale to już na innym forum. Gratki ziom7. Miejscówka jak by znajoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No i się zaczęło Ziom Gratki !!! - fajna rapa A to mój poranny ze stolicy - lekko powyżej 50 > - złapany na raptorka 6 Tomyego ryba poniżej wymiaru forumowego - proszę o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Chlopaki Gratki ,ale to nie jest smieszne ja w pracy do wieczora <_< Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja również już po inauguracji. Niestety bez kontaktu z rybą. Wisełka jakby martwa,nie licząc kilku chlapaków +/- 40cm które aż wyskakiwały nad wodę w pogoni za uklejkami ale nawet one nie reagowały na przynęty. Pogoda super więc fajnie posiedzieć nad wodą. Jutro powtórka Ziom7 Fajny bolek. Spirit prowadzony expresowo czy głębiej i wolniej?Właśnie na spirita miałem jakby nieśmiałe branie ale prowadziłem w pół wody i średnim tempem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Miałem nie jechać, ale tak nie można, przecież to otwarcie sezonu, tak nie wypada Dlaczego tak się dzieje - wyjeżdżam rowerkiem o 04.50, jadę 7km i mijam nad Odrą może 4 wędkarzy. Cel jeden: główka xxx, przyjeżdżam i z daleka widzę gościa na szczycie (feeder), właśnie na tej główce. Główka okropna, płytka, najkrótsza ze wszystkich, na zawodach omijana i akurat dzisiaj musiał ją wybrać . Po krótkim czasie stwierdziłem, że dzisiaj nie dzień na ryby, będzie cienko, późniejsze telefony do innych potwierdziły spostrzeżenia. Trzymając się tego co ustaliłem, czyli łowienie do 09.00 i do domu (do roboty), obłowiłem tylko 5główek, gdzie pokazywały się sporadycznie krótkie bolki, nie było nic konkretnego, ale na sam koniec jeden wyszedł na główce od której zaczynałem i po kilku rzutach shallowką zapiął się 70-tak. Specjalnie ćwiczę czerwoną żyłkę Dragona, żeby samemu przekonać się czy ten kolor ma wpływa na brania, jak na razie nie przeszkadza mi. Jedna rybka na otwarcie - to mi wystarcza, nie można być zachłannym, tym bardziej widząc jak szybko z rana zawijali się do domu spławikowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Nad Wisłę powinni dziś Greenpeace zawitać, foka na foce, grill, piwo mocne i muzyka na cały regulator uroki weekendu majowego. Musiałem przejść z 5 km z buta, żeby dojść do główek na których nie ma grunciarzy. No i posucha straszna, Maciek25 już pisał o naszych okolicach. Bankówkę jedną wynalazłem, co niewiele zmienia, ryba się pokazuje ale w sposób, który przynajmniej dla mnie wyklucza jej złowienie, same szybkie wjazdy czubek główki, na wodę po kostki. Ewentualnie czasem na prostkach się pokażą, ale te już w ogóle poza zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek775 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzisiejszy z Warty - przynęta woblerek PGr Piotra Grzeszczaka nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu - proszę o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 dzisiejsza wiślana rapa 70+ na woblera Irka Gębskiego jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinningista_odrzański Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 pierwszy mój boleń sezonu 2012... jak wyżej bardzo słabo zerowały i ciesze się że o kiju nie wróciłem znad wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ale sie rapek posypalo, Gratki Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratuluję rapek Panowie, ja dziś na rozpoczęcie sezonu 1 rapka między 50 a 60cm na JAZową ukleję. Powoli żegnam się z Oderką i wracam na warciańskie śmieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratuluję rapek Panowie, ja dziś na rozpoczęcie sezonu 1 rapka między 50 a 60cm na JAZową ukleję. Powoli żegnam się z Oderką i wracam na warciańskie śmieci...@Gruzin- faktycznie śmieci....od rana we trzech nawet kontaktu w godzinach 6-14,później druga tura od 18-21 ,tyle że już sam.Chyba jeszcze gorzej ,bo trzy spięte ryby,dwie z nich na przynętę która boleniowa nie jest,tyle że przy trącej się płoci zrobiła robotę trzeci już na JAZ-ową szalołkę . Co dziwne stonki jakby mało było nad wodą,tyle że wisząca w powietrzu burza,wiatr i kupa śmieci zepchnięta pod mój brzeg namieszała na tyle skutecznie we wodzie, że na 2 dni odpuszczam,no może jeden dzień <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratuluję panowie otwarcia sezonu. Poniżej jeden z kilku dzisiejszych - kij CD BR 17lb, Stelloza 4000 i lina 14lb z dyndającym na końcu riperem R.H... który postawiony w nurcie jest killerem na leniwe denne rapy. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Tak się właśnie zastanawiałem, kiedy Patryk wstawi jakąś fotę, no i jest. Gratulacje dla wszystkich łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Fantastyczne zdjecie Patryk! Widze ze na sezon 2012 masz nowe przynety w pudelku... Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 1 maja = boleń. Sezon otwarty i u mnie. Błąkałem się prawie cały dzień nad Odra w okolicach Lubiąża, poznając nowy teren. Bolenie słabo aktywne, ale jeden na jerbaitowe minimum się załapał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi