Skocz do zawartości

BOLENIE 2012

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Temat uznałem za potrzebny więc napisałem...

Ps. Zawsze używam stalki lub wolframu. Niektóre wolframy są tak delikatne, że nie zakłócają pracy centymetrowych wobków. Obcinkę miałem chyba rok temu na Warcie (ciekawe że pamiętam takie drobnostki :huh: ) Jak późnym wieczorem, prawie nocą, już nie miałem stalki to smużaka mi szczupaczek zagryzł. Czasem dziwie się, jak ludzie z kołowrotkiem za dwa klocki przypiętym do CD-ka, w chwili szczerości mówią że wolframy są drogi i dlatego nie zakładają. Nie jest to do przedmówców tylko tak z doświadczenia.

No i faktycznie trzeba kończyć i na rybki iść a posty i tak pewnie wylądują gdzieś w śmietniku

wczoraj nad woda byłem od 12-ej przed 16-ta melduje sie pierwszy bolo cale 57 cm po kolejnych 40 minutach siada gruby rapiszon daje mu koło 70 niestety fajny byl ale sie zmyl...wypiał mi sie i rozgial kotwiczke. Wszystko mam zarejestrowane na filmiku moze mi sie uda pozniej wrzucic... a i pod wieczor lowiac na siudaka w trybie ekspresowym cos podhaczylem splywajacego w dol odry... sciagam to do samego brzegu i patrze duży żółw czerwonolicy - ledwo mnie zobaczyl i tyle go widzialem jak dal nura :D

patu napisał(a) dnia wto, 01 maj 2012 10:58]Gratuluję panowie otwarcia sezonu.

Poniżej jeden z kilku dzisiejszych - kij CD BR 17lb, Stelloza 4000 i lina 14lb z dyndającym na końcu riperem R.H... który postawiony w nurcie jest killerem na leniwe denne rapy.

Patu nie ugotowałeś się tak opatulony? :huh:

...rano było 8 stopni na cyferblacie... 3 godz później latałem w koszulce i przeklinałem matkę naturę oraz Omenę M. za sprawdzającą się prognozę pogody <_< ...

To i tak bym się cieszył, u mnie w ciągu dnia nie przekroczyło 6 stopni. :wacko: