Dero1990 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 bolek miał 82cm i wyrównana życiówka z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Nad Wisłę powinni dziś Greenpeace zawitać, foka na foce, grill, piwo mocne i muzyka na cały regulator uroki weekendu majowego. Musiałem przejść z 5 km z buta, żeby dojść do główek na których nie ma grunciarzy. No i posucha straszna, Maciek25 już pisał o naszych okolicach. Bankówkę jedną wynalazłem, co niewiele zmienia, ryba się pokazuje ale w sposób, który przynajmniej dla mnie wyklucza jej złowienie, same szybkie wjazdy czubek główki, na wodę po kostki. Ewentualnie czasem na prostkach się pokażą, ale te już w ogóle poza zasięgiem. A ja właśnie wróciłem z Torunia i chociaż były to moje pierwsze korepetycje z łowienia boleni to zaliczyłem trzy sztukasy więc chyba biorąc pod uwagę warunki, jakieś bolenie będę łowił zgodnie z zasadami publikacji zdjęć - wymagane minimum dla bolenia to 65cm, ten nie wygląda na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wróciłem do domu z płaczem i spalonym ryjem Nie było tak źle ...ale ten spalony ryj jest...ale piecze Ugadamy się raz jeszcze jak pogoda będzie lepsza, bo dzisiaj był huragan z północy... Gratki dla wszystkich za rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dero, gratulacje, może nie byk (w sensie, że gruby) ale i tak kopara niejednemu opadła, mnie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Janusz, ciesz się, przynajmniej się człowiek nie gotuje we własnym sosie. Coś w tym jest, co piszesz. Dlatego do końca tego mega weekendu będę tropił kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Gratulacje panowie otwarcia nowego sezonu. Ja również się dołączę z pierwszym boleniem tego sezonu ,złowionym 1 maja i o dziwo - a może nie w 1 rzucie .Sprzęt to pst895-2, morethan branzino 3000 z zyłką 0,25 i woblerkiem od Tomy'ego. . @Patryk - świetna fotka.Pogoda Cię nie rozpieszczała, ale jak zawsze bolenie dopisywały. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dariusz, gratulacje. Piękny bolek i super fotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Miło patrzeć jak łowicie takie piękne rapy Ja dopiero dzisiaj zacząłem sezon i po zmroku dostałem jednego.Sprzęt to WC Iri Skipper 305 do 30g plus Arc a przynęta wobek własnej produkcji. nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu - proszę o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Gratulacje pięknego bolka w pierwszym strzale Ja ostatnio mało spałem, w maju przejechałem ok 500 km w poszukiwaniu boleni - opłaciło siężyciówka z ósemką na przedzie, piekna, dostojna rapa Spirit 9 jak zwykle skuteczny, CD br do 21 gr, Stradic 4000FA, żyłka 0,22 foto dzięki jaroslav pozdrawiamziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 @siwy pike i @ziom Bardzo ladne, grube ryby!Do tego kapitalne zdjecia! Serdeczne gratulacje. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piękne rapiszony panowie Ziom gratki życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No chlopaki sezon otwarty pelnym pyskiem ! Gratulacje rybki marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piękne bolki się posypały, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 siwypike ,gratulacje jest śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 @siwypike kurna ale byk wielkie graty! Ja dopiero dzisiaj namierzyłem bolasy ale znów nie chciały współpracować. Najważniejsze że wiem gdzie siedzą <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Darek, @ziom - piękne rapy!Gratuluję udanego otwarcia sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piekne ryby, piekne zdjecia coz wiecej chciec? Gratulacje. Ja znwu mieszkam w kraju gdzie boleni niet ale moze w tym miesiacu uda mie sie wyskoczyc nad Bug Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dzięki Panowie, teraz mam jeszcze wiecej motywacji do kolejnych wypadów, znalazłem się w odpowiednim miejscu, o właściwym czasie, była to ostatnia głowka , którą robiłem, byłem na niej wcześniej i wiedziałem , że musze tam wrócić. Na koniec jeszcze ją wziąłem od str. zapływowej - tzn od tyłu , w 3 rzucie siadł łobuz, kumpel już na mnie czekał 100 m dalej, gotowy do powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 siwypike i ziom7 - piękne bolenie!gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Darek,Paweł piękne grube rapiszony Serdecznie gratuluje rozpoczęcia sezonu no i w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Piękne bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Darek, - piękne rapy!Gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Proponuję usunąć temat:Zasady umieszczania zdjęć na forum jerkbait.plPropozycję swoją argumentuję tym, że i tak nikt nie czyta tego tematu przed wrzuceniem fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Gratulacje ładne rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wczoraj nad burzową Odrą... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi