Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Gratulacje pięknego bolka w pierwszym strzale Ja ostatnio mało spałem, w maju przejechałem ok 500 km w poszukiwaniu boleni - opłaciło siężyciówka z ósemką na przedzie, piekna, dostojna rapa Spirit 9 jak zwykle skuteczny, CD br do 21 gr, Stradic 4000FA, żyłka 0,22 foto dzięki jaroslav pozdrawiamziom Piękna ryba Ziom !!! Gratuluję !!!Fotki klimatem i jakością przypominają mi te, które robi Andrzej Lipiński. Pierwsza klasa !!! Takie zdjecia uwielbiam oglądać Jarek - jaroslav pełny szacun dla Ciebie ! Ja sezon rozpoczynam w niedzielę Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wiadomość z ostatniej chwili:BYDŁO (czyli pseudowędkarze) z okolic Otmuchowa sprzedaje bolenie prosto z worka (jest ich tam w worku sporo).Cena 13 zł/kg NO COMMENT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wiadomość z ostatniej chwili:BYDŁO (czyli pseudowędkarze) z okolic Otmuchowa sprzedaje bolenie prosto z worka (jest ich tam w worku sporo).Cena 13 zł/kg NO COMMENT... Patologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Przynajmniej doprowadzić do wywalenia gościa z PZW. Opłaty dla niezrzeszonych mogą być dotkliwe...Choć to chyba temat na osobny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ale chyba nie tylko u Ciebie takie rzeczy. W tamtym roku, w zimie koleś sprzedawał sumy i coś koło 15 zł za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ale chyba nie tylko u Ciebie takie rzeczy. W tamtym roku, w zimie koleś sprzedawał sumy i coś koło 15 zł za kg Ja akurat jestem z Wrocławia, ale mój Kolega wczoraj/dziś tam przebywa na rybach i mi zameldował co się tam dzieje. A gdzie jest PZW Opole, które chyba dobrze wie o tym procederze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 nikt tam nie reaguje na takie akcje sam interweniowałem juz kilka razy bez skutecznie potrafią łowic bolki pod sama zapora i nosić na legalu w reklamówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dobra cena u nas jest po 20zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Boleniowych hitów ciąg dalszy Kolega będąc u znajomego na spotkaniu weekendowym został poczęstowany kotletem z bolenia Dowiedział się jak zjadł....Potwierdził, że mięso mimo sporej ilości przypraw było niemaczne i gorzkie. Wiec po co te debile je zabierają?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 To fajnych ma znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A ja nie widzę nic dziwnego w tym, że został poczęstowany rybą. Osobiście nie próbowałem w postaci kotleta, do takich zastosowań wole schab Chyba, że macie na myśli to iż musiał zostać złapany i zabity podczas okresu ochronnego. To zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 To fajnych ma znajomych Podejrzewam, że mógł to być klasyczny wędkarz co rybie nie przepuści i który dość rzadko przegląda fora internetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ..klasyczny wędkarz - dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Gratki Dero. Ładny bolek, ładne zdjęcie i maj - bez wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam, u mnie na Warmii boleń jest ostatnio hiciorem ponoć takie koło kilograma najlepsze są wędzone. Ostatnio na mieście moim oczom ukazał się taki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ciekawe że przy smakowych walorach boleni, są jeszcze na nie chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dobra świnia wszystko zje... Dopóki będzie popyt, dopóty będą takie widoki w sklepach, nawet tak podobno niesmacznej ryby jak boleń. Wracając do tematu - gratuluje panowie, mocne otwarcie sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 kolego kiedyś Napisałem do Wędkarskiego Świata w podobnej sprawie. Odezwał się Pan Jacek Kolendowicz który zainteresował się tym i omówił temat Na pierwszej stronie WS niestety to nie poskutkuje to jest Polska nic nie mozna zrobić A jezeli chodzi o ten numerek z WŚ to ja zobaczyłem coś takiego ;/ Bardzo nieprzyjemny widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Nie rozumiem o co wam chodzi chcielibyscie kupić juz gotowego fileta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Nie rozumiem o co wam chodzi chcielibyscie kupić juz gotowego fileta? Śmieszne to , to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Też widziałem na targowisku bolenie. To rybacy czy kłusole dostarczają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Pablo, gratuluję rozpoczęcia sezonu, ale weź poczytaj wątek o zasadach umieszczania zdjęć na forum.Pozdrawiam. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam serdecznieDziękuję za gratulacje. Jeden z kilku wczorajszych. Sprzętowo bez zmian choć zamiast wobka tym razem Shad Grub czy jakoś tak ..Pozdrawiam i połamania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Gratuluję Siwy, widzę, że w tym roku rzeka łaskawsza i darzy ładniejszymi rapkami.Dero zazdroszczę dobrego rozpoczęcia, gratuluję. Mi udało się złowić jednego przyzwoitego, co bardziej cieszy - na swojaka.. Kijek Shikari II , 3,05cm, do 21 g, kręcioł Pflueger patriarch 4000, P-line extrusion 0,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Piękne zdjęcia! Piękne rapy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi