andego Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 nie wytrzymałem dzisiaj... krótkie ale efektywne 4 godzinki od świtu... w końcu jakiś przyzwoity Tradycyjnie siudak 7 cm 15 gr dociążony podwójną porcją lamety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Darek, świetne foto!Jest progres - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Mi się wydaję, że większość tych boleni w sklepach pochodzi z prywtnych stawów hodowlanych, o ile da się je hodować... Moja znajoma pracuje w sklepie rybnym i często tam mają np 30 cm sandacze A to wszystko z hodowli na warmii, podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Hodowlany smakosz uklejek RH Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ah ta mina xD Mój misterny plan z ukleją RH się powiódł haha Graty. Fajny bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 fajna ryba tasiek--- nawet ten dom jakis taki znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Gratulacje @tasiek świetna rapa na świetnej fotce.@kriss - gratulacje rozpoczęcia sezonu , tylko nie wiem po czym wnioskujesz że Wisła w tym roku łaskawsza.Pozdrawiam wszystkich łowców boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Gratuluje wszystkim! Piekne bolenie lowicie. Moge Wam tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Tasiek, jaki przyczajony tygrys Znalazłeś się we własciwym miejscu o wlaściwej porze u mnie przez ost 2 wypady lipton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Tasiek, jaki przyczajony tygrys Znalazłeś się we własciwym miejscu o wlaściwej porze u mnie przez ost 2 wypady lipton ..to jego cecha charakteru - nieśmiały tasior <_<.Potrafi ukryć się nawet za złowioną rapą... P.S. @tasiek - zapomniałeś dodać, że to sznurowidło na zdjęciu to nie 6lb <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Gratuluję Panowie pięknych ryb i fajnych fot. Mam prośbę - piszcie nieco więcej o warunkach połowu. Jaka pogoda, jakie prowadzenie przynęty, czy z wierzchu, pół wody, czy z dna. To naprawdę pomaga, szczególnie jeśli ktoś, tak jak ja mało biega za rapciakami i na podstawie takich opisów wyciąga wnioski równie ważne, jak te płynące z doświadczenia zebranego nad wodą. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Tasiek, jaki przyczajony tygrys Znalazłeś się we własciwym miejscu o wlaściwej porze u mnie przez ost 2 wypady lipton ..to jego cecha charakteru - nieśmiały tasior <_<.Potrafi ukryć się nawet za złowioną rapą... P.S. @tasiek - zapomniałeś dodać, że to sznurowidło na zdjęciu to nie 6lb <_< Niesmialy tasior - asior Pogoda nie rozpieszczala, a myslalem ze w sobote to tylko u mnie wialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 nic tylko pogratulować pięknych rybek. niesamowite torpedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Właśnie wróciłem z godzinnego wypadu,z nad Odry i złowiłem swojego pierwszego Bolenia w życiu!miał całe 44 cm ale i tak micha będzie się cieszyć cały dzień połakomił się na perłowe kopyt na 7 gramowej główce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Właśnie wróciłem z godzinnego wypadu,z nad Odry i złowiłem swojego pierwszego Bolenia w życiu!miał całe 44 cm ale i tak micha będzie się cieszyć cały dzień połakomił się na perłowe kopyt na 7 gramowej główce...no to choroba zwana boleniozą murowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Siwypike po prostu wydaje mi się, że w zeszłym roku wstawiałeś fotki z mniejszymi sztukami (mogę się mylić oczywiście ).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 .To i ja dorzucam swojego sobotniego (pierwszego w życiu) bolesława.Kij Larus Platinum Triumph, kręcioł Penn Battle 3000, żyłka Momoi 0,205, wobler @Tommy Raptor (odebrany z poczty w piątek )pzdrjacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Tasiek, jaki przyczajony tygrys Znalazłeś się we własciwym miejscu o wlaściwej porze u mnie przez ost 2 wypady lipton ..to jego cecha charakteru - nieśmiały tasior <_<.Potrafi ukryć się nawet za złowioną rapą... P.S. @tasiek - zapomniałeś dodać, że to sznurowidło na zdjęciu to nie 6lb <_< Niesmialy tasior - asior Pogoda nie rozpieszczala, a myslalem ze w sobote to tylko u mnie wialo ...tu się nieśmiało uśmiechnął do obiektywu ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ale przyczajona pozycja pozostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ta poza to nie przyczajka tylko pokręciło mnie z zimna tego dnia przyszło nagłe załamanie pogody ze strasznie zimnym wiatrem:) Dzięki za graty. pozdrawiam tasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ta poza to nie przyczajka tylko pokręciło mnie z zimna tego dnia przyszło nagłe załamanie pogody ze strasznie zimnym wiatrem:) Dzięki za graty. pozdrawiam tasiek mam tylko nadzieje ze nie korzonki. No i ze pecherza sobie nie zatwiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 To i ja dorzucam swojego sobotniego (pierwszego w życiu) bolesława.Kij Larus Platinum Triumph, kręcioł Penn Battle 3000, żyłka Momoi 0,205, wobler @Tommy Raptor (odebrany z poczty w piątek )pzdrjacavip Gratulacje!!! To było po tym jak sie spotkaliśmy? Ja zanotowałem wtedy niestety tylko 2 odprowadzenia.. Wiesz ile miał cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 To i ja dorzucam swojego sobotniego (pierwszego w życiu) bolesława.Kij Larus Platinum Triumph, kręcioł Penn Battle 3000, żyłka Momoi 0,205, wobler @Tommy Raptor (odebrany z poczty w piątek )pzdrjacavip Gratulacje!!! To było po tym jak sie spotkaliśmy? Ja zanotowałem wtedy niestety tylko 2 odprowadzenia.. Wiesz ile miał cm? Siemka,to było ze dwie godziny po naszym spotkaniu. Miary ze sobą nie miałem ale miał +/- 70 kotwice w raptorze od @Tommyego rozgięte - mimo żyłki na szpuli.Byłem tego samego dnia wieczorem i następnego od 9.30 do 12 i woda martwa. Dziś też się wybrałem od 19 do 21 tylko że w miejsce gdzie wtedy kręcili film - cisza jak makiem zasiał.pzdr i do zobaczenia nad wodąjacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Siwypike po prostu wydaje mi się, że w zeszłym roku wstawiałeś fotki z mniejszymi sztukami (mogę się mylić oczywiście ).Pozdrawiam Siwy zmienil technike prezentacji zdobyczy. W bardzo dobrym kierunku idzie. Pozdrawiam Chłopakow z nad Odry. Jak ja tesknie za tym boleniowym uderzeniem i tymi brzegowymi podchodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi