wsw1515 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 wrzucam foto wczorajszego,mojego pierwszego bolka w życiu 44 cm Gratuluje bolenia - jednak proszę trzymac się regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 wrzucam foto wczorajszego,mojego pierwszego bolka w życiu 44 cm Gratulacje, pierwszy bolo zawsze bardzo cieszy.Niestety zdjęcie pewnie będzie do usunięcia zgodnie z regulaminem dotyczącym zamieszczania zdjęć. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 piękny gratulacje pewnie zaraz Kriss zabierze głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Kris - w zeszłym roku dzięki wskazówkom tak wspaniałych kolegów jak Patryk, Robert i Tomek udało mi się rozwiązac boleniowy woreczek. Dla mnie jednak wędkarstwo jest obecnie nierozerwalnie związane z fotografią. Tak jak napisał Marcel poprawiam warsztat forograficzny bo o to trudniej niż o ładną rapę. . Dziękuję wszystkim dzięki którym lepiej mogłem zrozumieć zwyczaje boleni i fotografii.Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 super ryba i zdjecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Wczoraj wybrałem się z muchówką na bolki, nic nie wskórałem bo nie żerowały za dobrze więc przerzuciłem się szybko na spina i jeden siadł. Potem cisza, bo uklejki zniknęły. Muszę zdobyć jakieś boleniowe streamerki, może poszczęści mi się z muchówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nic nie cieszy tak jak... nie publikujemy zdjęć ryb na suchym podłożu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nic nie cieszy tak jak... Sucha trawa? Jeszcze raz gratuluję wujku Jakubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Opłaciło się dziś wziąć urlop , dla wszystkich, którzy siedzą w pracy ładniejszy z dzisiejszych dwóch, niewiele brakowało do 8 dych, sprzęt CD niebieski rapid 2,75 do 21 gr, strad.4 fa oraz nieodłączny spirit 9, moje zdolności fotograficzne lipne, ale staram się pozdrawiam wszystkichziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No nie gadaj. Zdjecia masz coraz ładniejsze. Dobry progres Gratulacja rapciaka - niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Kolejna gruba rapa w tym sezonie! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Super boleń-gratulacje-z powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Opłaciło się dziś wziąć urlop , dla wszystkich, którzy siedzą w pracy ziomJak kiedyś wyrwę się z pracy i Cie spotkam to patyki masz jak w banku połamane <_< Oczywiście żartuję - gratuluje pięknych rap i czekam na kolejne grube wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Piękne rybsko! Gratki!W tamtym sezonie trafiłem, 78 a w tym na razie ledwo 60taki. Jutro znów zapoluje może coś większego się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Gratulacje Ziomuś, trzymasz formę I napisz coś więcej do jasnej cholerki, bo coś czuję, że gdybym z identycznym sprzętem poszedł nad wodę nie dałoby mi to gwarancji złapania tak ładnego bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ziom7, teraz zabiorę głos <_< :szczerze gratuluję, i pozytywnie zazdroszczę.P.S. Co do wcześniejszego tematu, to ciągle mnie irytuje, ale ja już tak widocznie mam (np. jak widzę nad wodą ludzi łamiących przepisy, to raczej nie przechodzę obojętnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 dzięki Panowie, Radek, co ja mam napisać, każdy łowi ryby na swój sposób, ja staram się przewidzieć sytuację, domyśleć się, gdzie rapa robi patrolindż , Ryby, które zazwyczaj łowię, nie pokazują się na powierzchni, raczej wszystko w bani układam sobie.Dziś od świtu była totalna lipa, na wczesniejszej miejscówce 2 leszcze plus 50 za grzbiet, ladnie walczyły, ale nie po to urlop brałem, później jedno wyjście fajnego bolka, nie trafił 2 m od brzegu i niccc. Postanowiliśmy zmenić miejsce na nowe. Pierszy rzut i siedzi, po mocnym uderzeniu 60 plus, cały spirit 9 w japie, wrócił zaraz zdrowy do wody, poniżej 2 glówki przywalił kolejny, ten już łądnie pochodził , zaraz po tym zawinęliśmy do Wrocławia. Także te ryby są wychodzone, wcześniej 3 wypady na zero, no może z jakimiś króciakami, tak czasem bywa, ale co ja będę pisał. Dużo łowisz masz efekty, siedzisz w domu nie masz...Kris to wcześniej to był żart, rozumiem i wiem o co Ci chodziło - śmiałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Spoko, na żartach też się znam i nie biorę takich rzeczy do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Witam.Gratuluję wszystkim pięknych rapek.Wstawiam swojego,75cm z Warty.Początek sezonu udany.Na koncie jeszcze jeden krótszy,70+ i kilka 60+.http://s0.zmniejszacz.pl/bolek_zmniejszacz-pl_644422.jpg Kij CDBLRXLS2108MKręcioł TP4000FAWobler JAcka Z.prowadzony wolno przy dnie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Warta darzy!Pozostaje tylko pogratulować połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 http://allegro.pl/bota-bolen-900-i2326760356.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie wiem jak to smakuje i nie chcę wiedzieć, ale wygląda na gówno, rozumiem, że nie wszyscy mają pieniądze na sandacze czy łososie, ale jak można coś takiego wpier... lać. Nie ma to jak banda rumuna przy boleniowym stole hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie wiem jak to smakuje i nie chcę wiedzieć, ale wygląda na gówno, rozumiem, że nie wszyscy mają pieniądze na sandacze czy łososie, ale jak można coś takiego wpier... lać. Nie ma to jak banda rumuna przy boleniowym stole hehehe. Pięknie to ująłeś Ziom Dziki kraj,dzicy ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wczoraj zabrałem Łukasza vel @lewyspec`a na rewiry . Przewalające się nad łbem fronty , lampa, wiatr i burze zniechęciły rapy na maxa. Do południa po miarowej sztuce, później wchodziły już inne gatunki..Na zdjęciu kolega Łukasz i jego rapa ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 na rewiry kozacki bolek i fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi