Skocz do zawartości

BOLENIE 2012

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki panowie za miłe, motywujące słowo.

Jak dla mnie, to świetne dopełnienie hobby, jakim jest wędkarstwo spinningowe. A, że rybki wracają do wody, pozostają wspomnienia - migawki z nimi w roli głównej oraz przyjaciółmi wspólnych wypraw ...

dla mnie maj to jedyny miesiąc gdzie celowo nastawiam się na bolki. Pierwsze dni sezonu całkowicie mnie zaskoczyły i wypadły mocno słabo. Ostatnio staram się to odrobić. No fotce bolek z piątku, przeczuwałem że nadchodząca zmiana pogody może przynieść dobre wyniki.

.

Odra, przynęta RH12 branie w toni

post-3198-1348917145,089_thumb.jpg

W cieniu ten wbity larsen oznacza wszystko. Spróbój na dzikiej rzece a nie urban fishing. Gratuluje wszystkim bolków. Ziom7 /siwypike/ Patu/ ekstra ryby. Ja ostatnio mam swoje zajawki i coraz lepiej rozumiem grube rapy dzięki można rzec sprawa śmieszna kleniom. Ale na razie cicho

Wczoraj zabrałem Łukasza vel @lewyspec`a na rewiry B) . Przewalające się nad łbem fronty , lampa, wiatr i burze zniechęciły rapy na maxa. Do południa po miarowej sztuce, później wchodziły już inne gatunki..

Na zdjęciu kolega Łukasz i jego rapa :mellow: ...

http://img35.imageshack.us/img35/7259/lukaszt.png

Uploaded with ImageShack.us

Dziękuję pięknie Patryk, faktycznie myślami jestem już na następnej wyprawie. A zdjęcie mistrzostwo !!!.Moje spinningowe wyprawy zazwyczaj były skierowane na sandały, szczupłe,okonie.Karpiowate były zazwyczaj przyłowem przypadkowym. Teraz choroba na B. Cieszę się, ponieważ nowe wyzwania czekają, nowe sprzęty i przynęty.A rewiry w naszych okolicach gotujące się w ryby, to po prostu kwintesencja marzeń wędkarskich.No i przede wszystkim wyborne towarzystwo !!! Pozdrawiam wszystkich chorych na B.