MichałR Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 @Patu wspaniała sprawa, dzięki takim zdjęciom zastanawiam się nad nauką tzw. fotografii wędkarskiej. U Ciebie to jest zawsze coś więcej niż ryba i łowca - to wspaniałe zdjęcia oddające klimat.pozdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Musiało ostro wiać, fryzura taka potargana A na serio to super rybka i super foto!Patryk jak wy to robicie do chol... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 poranny dzisiejszy sympatyczny odrzański - branie po gwałtownym załamaniu pogody tradycyjnie na siudaka 7 cm oliwka Foto jakością nie grzeszy, ale robione na szybko telefonem. Od czerwca będzie aparat więc powinno być dużo lepiej... poniżej filmik i zdjęcie filmik: foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 @Patu: No i kolejny nosiciel Boleniozy Rzecznej w naszym gronie - ciuś ciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Super zdjecie z rewirow Patryk! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Patryk - fotka kosa jak zawsze .Dzięki wielkie bo dzięki Tobie jest się na kim wzorować. Gratulacje dla Łukasza za determinację i przechytrzenie pięknego bolka. @ziom 7 moje gratulacje. Ładne otwarcie sezonu, grube rapy i ciekawe ujęcia. Pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Rybki piękne , super fotki.Patryk zasługujesz na złoto za całokształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Patryk fota powala,może album ze swoimi fotkami zrobisz,a polecę dalej kalendarz Moje boleniowanie 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Dzięki panowie za miłe, motywujące słowo.Jak dla mnie, to świetne dopełnienie hobby, jakim jest wędkarstwo spinningowe. A, że rybki wracają do wody, pozostają wspomnienia - migawki z nimi w roli głównej oraz przyjaciółmi wspólnych wypraw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witaj Patryk Tylko pozazdrościć Piekne rybki i jeszcze piękniejsze fotki Widze ze bolaską nie przeszkadza przyponik przed zębaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 dla mnie maj to jedyny miesiąc gdzie celowo nastawiam się na bolki. Pierwsze dni sezonu całkowicie mnie zaskoczyły i wypadły mocno słabo. Ostatnio staram się to odrobić. No fotce bolek z piątku, przeczuwałem że nadchodząca zmiana pogody może przynieść dobre wyniki. . Odra, przynęta RH12 branie w toni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 W cieniu ten wbity larsen oznacza wszystko. Spróbój na dzikiej rzece a nie urban fishing. Gratuluje wszystkim bolków. Ziom7 /siwypike/ Patu/ ekstra ryby. Ja ostatnio mam swoje zajawki i coraz lepiej rozumiem grube rapy dzięki można rzec sprawa śmieszna kleniom. Ale na razie cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 @ehhooo nie ma to tamto rybka fajowa ale z kadrowania dwója Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Moje wczorajsze bolki.oczywiście na siedem centymetrów bonito 10g i 12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 @Patu: No i kolejny nosiciel Boleniozy Rzecznej w naszym gronie - ciuś ciuś Łukasz, długo nie mógł się przekonać, ale już po gościu...zainfekowany na amen <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witaj Patryk Tylko pozazdrościć Piekne rybki i jeszcze piękniejsze fotki Widze ze bolaską nie przeszkadza przyponik przed zębaczami ...Karol - bolaskom nie, ale pracy niektórych przynęt bolaskowych tak .dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Amator uklejki Roberta PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Drogowy bolo na trola z pędzącego auta A tak serio ryba całkiem, całkiem. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Amator uklejki Roberta PZDRZanderix Ciebie to wszędzie pełno .Gratulacje .Ładny boluś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Amator uklejki Roberta PZDRZanderix Ciebie to wszędzie pełno .Gratulacje .Ładny boluś . Ale, że o co chodzi ? - przecież np. pajkom dałem na odbój PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Wczoraj zabrałem Łukasza vel @lewyspec`a na rewiry . Przewalające się nad łbem fronty , lampa, wiatr i burze zniechęciły rapy na maxa. Do południa po miarowej sztuce, później wchodziły już inne gatunki..Na zdjęciu kolega Łukasz i jego rapa ... Uploaded with ImageShack.us Dziękuję pięknie Patryk, faktycznie myślami jestem już na następnej wyprawie. A zdjęcie mistrzostwo !!!.Moje spinningowe wyprawy zazwyczaj były skierowane na sandały, szczupłe,okonie.Karpiowate były zazwyczaj przyłowem przypadkowym. Teraz choroba na B. Cieszę się, ponieważ nowe wyzwania czekają, nowe sprzęty i przynęty.A rewiry w naszych okolicach gotujące się w ryby, to po prostu kwintesencja marzeń wędkarskich.No i przede wszystkim wyborne towarzystwo !!! Pozdrawiam wszystkich chorych na B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Amator uklejki Roberta PZDRZanderix no to siup do bagażnika hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Amator uklejki Roberta PZDRZanderix no to siup do bagażnika hehehe No dobra chłopacy - chceta to macie - na tle wody może być ? <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Arku, ale i tak pewnie samochód stoi blisko... Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi