ziom7 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 statyw w bagażniku ustawiony i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Byłem dzisiaj rano na zbiorniku i tłukł się taki bolek 80-tak, ale jak podchodziłem do niego to się odsuwał dalej .Spotykam gościa nad wodą i mówię-nie da się gad jeden podejść i że to piękna ryba jest- gość do mnie na to gdzie piękna, straszne ości ma - ja mu na to że sportowa nie kulinarna .Wszystko do wora, co się rusza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punkfish Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Zgadzam się tam wszystko tłuką i sprzedają , a sam miałem przyjemność na zawodach obserwować bolki i z łódki złowić ale z bolkiem jak to z bolkiem zauważy cię to nie weźmie nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 lewyspec Ekstra ujęcie pozazdrościć takiej foty i rybki,można na priw nazwę aparaciku którym robiłeś fote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 lewyspec Ekstra ujęcie pozazdrościć takiej foty i rybki,można na priw nazwę aparaciku którym robiłeś fote ? Chodzi Ci chyba o fotkę Patryka(@Patu), tylko takie pomyłki mogą się zdarzać, jak niewiadomo po co cytuje się posta łącznie ze zdjęciem...Kilka takich cytatów i mamy 3 posty wypełniające całą stronę i powtarzające się to samo zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 lewyspec Ekstra ujęcie pozazdrościć takiej foty i rybki,można na priw nazwę aparaciku którym robiłeś fote ? Ze zdolnosciami fotograficznymi wystarczy nawet cyfrowka z przedzialu poczatku sredniej klasy cenowej + post pro. Wracajac do tematu fotki zjawiskowe jak i rybka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Kamil racja można troszeczkę kogoś wprowadzić w błąd a do tego narobić chaosu w wątku,także moje gratulację wędrują do patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 ... odpowiadając na pytanie - Nikon d300s + Tamron 17-50/2.8... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 ładne zdjątka, niestety moim sprzętem takich nie ujmę.Ostatnie rapy z wyprawy na Wartę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A oto dzisiejsza wyprawa na bolki.Dwie godziny łowienia i cztery ryby 45,67,69 i 84cm.Wszystko na wolnym lub średnim tempem 7cm bonito 10g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Długość tego Bolka robi wrażenie,graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 wobek, ale widzę, że jeden to na siatę nawet na zdjęciu ją widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 czułem że w tym wątku czegoś mi brakuje http://forum.wedkuje.pl/f,czy-bolen-jest-smaczny,477289,0.ht ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 czułem że w tym wątku czegoś mi brakuje http://forum.wedkuje.pl/f,czy-bolen-jest-smaczny,477289,0.ht ml Przykład na to, że Polak wszystko zeżre. Nic, że ryba niejadalna. Trzeba odpowiednio przyprawić, marynować przez tydzień, przetrzeć spirytusem, dać do zeżarcia kotu, poczekać aż wyrzyga, rozbełtać z jajkiem i na patelnie, voila! 2 strony wątku, ładnie się koledzy 'wędkarze' rozpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Boleń-uwolnij lub zabij -nigdy nie trzymaj żywego w siatcedobre rady hehehe, galeria forum też jest wypasiona, boleń w kuchni, tudzież w ogrodzie lub pod garażem. Jakoś tam nie pasowałem i usunąłem konto z tego portalu jakiś czas temu, za dużo patologii, słomy z butów, próchnicy na zębach i ziemi za paznokciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Przeczytałem to forum i jestem w głębokim szoku. Ale pewnego razu zlowilem sporego jazia w Wisle kolo Modlina i zabralem do domu. Syf jakich malo. Niewatpliwie na smak miesa miala wplyw woda. Wisla w tych okolicach nie jest najczystsza.. W gównie złowiony i rzece, gdzie cała tablica mendelejewa... W ogóle brak słów na tą PATOLOGIĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wobek, masz może inne ujęcie tej 84-ki bo ta perspektywa sprawia że ryba wydaje się bardzo chuda? Gratuluję ładnej rapy.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 To w tym roku zrobiłeś boleniówkę o długości 7cm? bo do tej pory były tylko 5cm, pokaż jakieś zdjęcia tego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mmm wedkuje.plMoje ulubione forum. To co się tam czasami pisze przyprawia o skręt kiszek :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wobek, masz może inne ujęcie tej 84-ki bo ta perspektywa sprawia że ryba wydaje się bardzo chuda? Gratuluję ładnej rapy.pozdrawiamwujek Hej mam jeszcze coś takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mmm wedkuje.plMoje ulubione forum. To co się tam czasami pisze przyprawia o skręt kiszek :[Te post równocześnie rozbawia i przeraża, cytuję:napisałem ten post o boleniu, nie spodziewałem się takiego rozwinięcia, wyciągam wniosek: jak złowię bolenia od razu go uśmiercę, potem usmażę w warunkach polowych, dodam troszkę przypraw, strzelę kielicha i ocenię. powiem jedno ryba rybie nie równa smakowo a składają się na to przede wszystkim zanieczyszczenie wody, moim zdaniem okres złowienia rybki (mam na myśli okres tarła płoć, leszcz) pora roku, a na ten przykład : jadłem kiedyś klenia ze skawy dopływ wisły mięso oceniłem na 3+ minęło parę lat i po nocnej zasiadce nad dunajcem usmażyliśmy też klenia (40cm.) dzieciom ocena 5 jeszcze szwagier usmażył wątrobę z tej rybki bardzo smaczna (koniecznie posolić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ....a u nas jednego mięsiarza Klenie uśmierciły-ryba głosu nie ma,a jednak!Chodził z bułką i parówką,łowił sporo[miał chop dryg do tego]potem oddawał za jabole.Znaleźli dziada zalanego w trupa pod lipką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Wobek, masz może inne ujęcie tej 84-ki bo ta perspektywa sprawia że ryba wydaje się bardzo chuda? Gratuluję ładnej rapy.pozdrawiamwujek Hej mam jeszcze coś takiego . Ładna ryba, chuda nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 @wobek - ładna rapa.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 @wobek Zazdroszcze takiej Rapy! Jak ja bym chcial przekroczyc 80cm...Czy te bolki chlapaly czy tez polowaly cichaczem? Napisz cos wiecej, fajnie byloby o tym poczytac Mam brzydkie podejrzenie ze to Tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi