fish28 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dzisiejszy bolo 70cm Rybka skusiła się na rapida . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Gratuluje życiówki fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Dzięki Jerzy A Tobie jak poszło ,długo jeszcze łowiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 W okolicach Poznania też troszeczkę rapujemy,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 I coś z wczorajszego chłodnego popołudnia.Tradycyjnie scorpion XT plus hermes.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 @rolek, ładne rapy...no i piękne klimaty za plecami.Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Wobek, zazdroszcze supertorpedy. Ryba marzenie! U nas na hucie coś słabawo z rapą ale ostatnio udało sie w nocnych łowach uraczyć kilka sztuczek... preferuje łowienie z opadu... - leviathan 11 znów porządził Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zillion + ryoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki za gratki. Twoje rapiszony są też fajne no i klimaty połowu.Szkoda że nie mam czasu na takie wędkowanie.Kiedyś miałem nocną metę na rapy i brały tylko na drobiące okoniowe woblery prowadzone wzdłuż burty.Nocne ryby mają inny wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jacku gratuluję czterech bolków z pod nowego mostu. Ten 84 robi wrażenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Arek!Dawaj w końcu tę fotkę,bo u mnie cała rodzina przed monitorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dzięki jeszcze raz Tomku za podbiórkę PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Arku, ładnie dałeś czadu nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Cała przyjemnośc po mojej stronie.Super ryba.Jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Gratuluję rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zenderix - w pyte rapa Gratulacje, u mnie niemedialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Bombowa ryba.Fotka to już szok w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witam.Dzisiaj Warta obdarowała mnie takim oto bolaskiem.Nie ukrywam jest to mój nowy rekord 79 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zanderix, rolek. Piękne rapy. Można jakieś szczegóły połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kijek ze stajni fenwicka ,scorpion xt plus hermes . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Gratulacje Rolku, jakim to kijkiem dokładnie operujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 @ZanderixSuper fota tego grubasnego rapiszona.Woblerek taaki się malutki wydaje @RolekGratuluje regularności w połowach no i tego ostatniego rodzynka. czy to jeden kolor hermesa tak je kosi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Na blanku widnieje taki napis fenwick HMXT 89M-2-F.Kolor hermesa perłowy z czarnym grzbietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zanderix, Rolek - piekne bolenie!Szczerze zazdroszcze.U mnie ich nie ma Pozdrawiam Guzu p.s. Arek ile mial ten Twoj ? wyglada okazale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Zanderix, rolek. Piękne rapy. Można jakieś szczegóły połowu? Dzięki za dobre słowo Rozmiar 76cmMiejsce: nizinna rzeka kij HM69 2-10grżyłka 0,18wobek Salmo Minnow 6S i najważniejsze kompan Tomek który podbierał z nawisu PZDRZanderix P.S.Tu z trochę innej perspektywy (mniej przerysowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Zanderix moje serdeczne gratulacje - piękny boleń. Rolek gratulacje nowego rekordu i życze kolejnych sukcesów. Pozdrawiam wszystkich dotkniętych boleniozą oraz innymi szczepami choroby zwanej wędkarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi