ziom7 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 dzięki, dzięki, hehehe nie byłem na zadymie, to naturalne cienie, jadę do Warszawy dopiero na ustawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 dzięki, dzięki, hehehe nie byłem na zadymie, to naturalne cienie, jadę do Warszawy dopiero na ustawkę Ja tez mam ustawke na 28.6.w Wawce...ale brachu nad Wisełke z pod Narodowego jest rzut hermesem....yo - fajny rapciak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 rzadko łowie rapy na stałym zbiorniku, może dlatego że jedyny w mojej okolicy gdzie rapy występują jest na zalewie dobczycach gdzie jest całkowity zakaz połowu... a takie piękne miejsce i ryby kolosy (nie wiem kto wymyślił ten przepis ale chciałbym się go kiedyś zapytać wtf). Jedyny połów jaki tam sie odbywa to wieśniackie kłusownictwo i to na potęgę!! Zostaje mi Wisła gdzie mam rzut beretem... dzisiaj zastałem tam rwąca wode. Miejsca gdzie przeważnie były stada uklei były pozamiatane więc nie było widać ataku bolków. Drobnica się rozproszyła co moim zdaniem wróżyło łatwiejszy połów tej ryby. Szybki nurt nie pozwalał na powolne łowienie bezsterowcami więc pośmigałem dzisiaj z Raptorami. W sumie 6 rap w przedziale 55-65 i jeden grubas 77 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zdjątka nie najlepsze bo byłem sam i musiał mi wytarczyć samowyzwalacz na kamieniu :/ Czyżby stary dobry Przewóz? Piekne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 To akurat nie Przewóz ale czasami też tam poluje na rapy. Niestety w tym roku jest ich tam zdecydowanie mniej niż w ostatnich latach. Może coś sie zmieni jak przyjdą upalne dni. Zobaczymy...pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 To akurat nie Przewóz ale czasami też tam poluje na rapy. Niestety w tym roku jest ich tam zdecydowanie mniej niż w ostatnich latach. Może coś sie zmieni jak przyjdą upalne dni. Zobaczymy...pozdrawiam,Piotrek Fajne miejsce. Nie mogę go zlokalziwać w pamięci. Rozumiem, że poniżej NHuty. Hmm chyba że to Dąbie . Sorry za moją zabawę w detektywa heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 zgaduj, zgadula moge tylko powiedzieć, że miejsce jest dosyć trudne ze względu na zaczepy - oj zmora nad zmorami. Ostatnio bardzo sympatyczni panowie z PSR'u dopingowali mnie podczas holu kijanki ~130 - pomogli mi nawet ja odhaczyć bez potrzeby wyciągania ryby z wody - bezstresowo, szybko, sprawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 z opisu wyglada na Kujawy... ze zdjęcia mniej, ale nie byłem tam już z 5 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Tak czy siak piękna ryba,- graty, wczoraj mnie taki misiek robił w konia praz pół wieczoru ale jak go dorwę to będą piekne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris17 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wczoraj godzinkę nad wodą i wpadł bolek 60cm.Przynęta:Spirit 7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 65 cm z Pisy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a467618852efdee5.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Własnym oczom nie wierzę, wątek szczupakowy przegonił wątek boleniowy. Tak źle jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Póki Wisła nieczynna to z Krakowa nic nie wleci do wątku. Jedyna szansa to ciepły kanał w NH, tam w niektórych miejscach można uraczyć bolenia, ale tez różnie bywa z kolorem wody. Zrobię dzisiaj mały zwiad...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 I dałem mojej kobiecie wędkę do ręki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Super boleń, coraz więcej wędkujących dziewczyn i o to chodzi . Gratki dla Kamilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Super fota ! Pogratulować i pozazdrościć takich zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ładny uśmiech się maluje na buzi bolusia Zaiste woli pozować do zdjęć z płcią piękną! Śliczne zdjęcie! Gratulacje dla Pani Kamili! Dzisiejszt recon na Wisle wróży same pozytywy na najbliższe dni. Woda staje się coraz bardziej przejrzysta. Co prawda nurt jeszcze dosyć silny ale widać było już żerowanie. Namierzyłem jedną rape 70-80 zapewne ze stopniem profesora. Nie dała się nabrać na żadne sztuczki tylko grała sobie w ping-ponga uklejkami... Udało się uraczyć jedynie kilka kleksów, ale myśle że bolki od wtorku będą na porządku dziennym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzisiejszy poranny bolek z opadu na leviathana. Były jeszcze dwa mniejsze na raptora prowadzonego średnią prędkością. nie publikujemy zdjęc ryb leżacych na suchym podlozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 myśle że bolki od wtorku będą na porządku dziennym...No to u mnie pewnie dopiero od środy jak znowu Wisłoka nie sprawi niespodzianki.Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzisiejszy poranny bolek z opadu na leviathana. Były jeszcze dwa mniejsze na raptora prowadzonego średnią prędkością.Widzę że opanowałeś tą konstrukcję.No to teraz będą same bezsterowce to samo co Maek'iem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Bezsterowce jednak górą chociaż są niełatwe do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Nad Oderką jest cieniutko, pełno drobnicy się wygrzewa, leniuchuje, a drapieżnika brak. Sporadycznie zagoni bolek, wieczorem trochę jaź szaleje, ale nic ciekawego, woda niska.Z wieczora tylko jeden natrętnie zaganiał przy szczycie główki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Lepszy rydz niz nic,gratki Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Maro1947 gratuluje opanowania sztuki leviathowania Zacny bolek jak na pierwsze efekty newstyle. Gratki!Pozdrawiam,piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 wow Tomek, widze, że zacząłeś działaćgratulacje, piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi