Maro1947 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje Konkretny bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Najlepszy jest krótki opis połowu ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Na szybko wyciagane kopytko perłowe nazwijmy to przyłow sandaczowy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ...tak dla odmulenia wątku .Jeden z wczorajszych ze śródrzecznej rafy... w pysku 12tka od RH.. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Super zdjęcie,do takich fotek fajnych trzeba mieć jakiś specjalny program czy dobry aparat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Fajny rapciak Obrzucałem dzisiaj tą rafke z kilku ustawień pontony różnymi wabikami i tylko 65-tak mi się trafił tam bliżej główki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 ...jeszcze jeden 70taczek na Matusiaka...trzeci zjadł Raptora LC od Tomy`ego Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dawno Cię Patu na boleniach nie widziałem, brakowało mi tych fotek i rybek, piękne rybki, a pierwsza to w ogóle wymiata, Tasiek, wrzuć fotę, bo też pewnie zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Tasiek a gadałeś tajne zaklęcie pod nosem? Bo daję głowę, że wczoraj słyszałem jak Patu w czasie tropienia rap coś pod nosem szepce :-)ale nie wiem co bo zazwyczaj stoi tyłem do mnie:-(((( Fajny rapciak Obrzucałem dzisiaj tą rafke z kilku ustawień pontony różnymi wabikami i tylko 65-tak mi się trafił tam bliżej główki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Fajny rapciak Obrzucałem dzisiaj tą rafke z kilku ustawień pontony różnymi wabikami i tylko 65-tak mi się trafił tam bliżej główki <_< To nie zaklęcie to już cały obrzęd rytualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 @tasiek, @lewyspec - przed każdym zapodaniem Rh12 trzeba wypowiedzieć zaklęcie rodem z Aruba Aruba . @TMedic3hs - jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dawno Cię Patu na boleniach nie widziałem, brakowało mi tych fotek i rybek, piękne rybki, a pierwsza to w ogóle wymiata, Tasiek, wrzuć fotę, bo też pewnie zacna Dzisiaj pływałem sam. A mój duet samowyzwalacz i statyw uruchamiam tylko przy rapach 70+ Więc niestety obeszło się bez foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 W Płocku woda idzie w górę, ale rapki to lubią. Jedna z dzisiejszych wieczornych rap na raptora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zacne fotki Patu - chyba musze w końcu zainwestować w lustro.W ogóle ładnie się wątek ruszył - gratki dla łowców!Ja dzisiaj szukałem nowych miejscówek - strumyk moze i mały, ale za to ryby ładne Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Widzę @maek7, że Tobie również się sprawdza jeden z moich ulubionych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Raptor wymiata like a boss ... aczkolwiek obecnie moim namber łan jest Leviathan - czyli inny wymiar połowu rap... wobek trudny w nauce, ale dobrze opanowany skusi nie tylko bolka @Patu Zastanawiam się jak Raptor sprawowałby się na zaporówce przy trollu - próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Szczere gratulacje dla łowców pięknych boleni. Patryk - Twoje zdjęcia jak zwykle na najwyższym poziomie. Ja po 2 tygodniach urlopu tatusiowego od wędkowania ruszam na swoje miejscóweczki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A jednak można coś z tej niskiej wody wyłuskać gratki Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 a mnie dziś znowu bolenie pokonały na zbiorniku, tłuką się, pokazują metr od brzegu, więc macham uparcie wędką ... 4 godziny i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 sprubuj w nocy ,u mnie na zporówce najlepsze wyniki sa o zmroku,w dzień tłuką po brzegach a przynęty omijają. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 sprubuj w nocy ,u mnie na zporówce najlepsze wyniki sa o zmroku,w dzień tłuką po brzegach a przynęty omijają. pozdrawiam byłem od 3 do 7, zwątpiłem i wróciłem do domu, miałem jedno puknięcie ale bardzo delikatne, nie na takie ryby jakie tam widziałem, pewnie źle prezentuję przynętę albo źle ją dobieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Nielisz to bardzo ciężki zbiornik jeżeli chodzi o bolenie, szczególnie te spinningowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 .71 cm z podwarszawskiej Wisły.RH 10 na końcu zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 @Patu Zastanawiam się jak Raptor sprawowałby się na zaporówce przy trollu - próbowałeś? @maek, nie próbowałem. Nie mam w pobliżu zaporówki na której mógłbym połowić... poza tym stronię od trolla .Darek, @ziom - dzięki. Daj znać jak wyniki po 2 tygodniach absencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi