Guzu Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Patryk, Ale dajesz czadu z TAKIMI fotkami. Szacun. Guciolucky, Lowisko niesamowite Gratuluje Panowie! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dzisiaj na woblerka,którego dostałem wczoraj od Arka udało mi się upolowac całe 76cm boleniowego szczescia.Jestem wniebowzięty,gdyż rybki z tego łowiska są naprawde trudne.Fotkę zrobiłem z samowyzwalacza i niestety wyszła lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Gratulacje, 76centow to już kawał bolenia. Liczy się ryba, fotka to tylko pamiątka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Niby tak,alez takim bolkiem zdjęcia nie mam.Dzisiaj myślałem,że pstryknę lepszą fotkę,ale niestety taki sam kaban jak wczoraj,przy próbie podebrania wypiął się Ale cos czuje,że szybko bedzie znowu okazja zrobic małą sesje zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przelewowy rozbójnik złapany na bonito.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dzisiejszy bolo, złowiony w Wiśle podczas zawodów o spinningowego mistrza koła, dał wygraną Zawody na żywej rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Graty za WYGRANA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Loko, a już się zaczynałem martwić, gdzie te Twoje rapiszony pięknyDawid gratulacje za zwycięstwo w zawodach u mnie dziś ciut poniżej forumowego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 @ziom7 ostatnio przestawiłem się na inny białoryb, ale niebawem mam nadzieję że się trochę w bolkach poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 łowisko Niesamowite miejsce na takiego bolka Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 łowisko Niesamowite miejsce na takiego bolka Gratulacje. Bardzo dziękuję i bardzo się cieszę, że doceniłeś moje starania w łowieniu boleni w tej rzece, w tym sezonie łowiłem już w kilku rzekach ale nigdzie nie było to tak zawiłe jak tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kiedyś, wiele lat temu, na innym forum, próbowałem ludkom opowiedzieć jak bardzo różni się łowienie boleni na dużej nizinnej rzece a na np. górnej Warcie. Nie zrozumieli Pozdro i jeszcze raz gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Kiedyś, wiele lat temu, na innym forum, próbowałem ludkom opowiedzieć jak bardzo różni się łowienie boleni na dużej nizinnej rzece a na np. górnej Warcie. Nie zrozumieli Pozdro i jeszcze raz gratki.trzeba było zrobić zlot boleniowy na tym odcinku,to by zrozumieli nawet środkowa Warta nie została zrozumiana,problem polega na tym że ja nie boję się przyznać że nie trybię np.Odry granicznej, ale ,wielu boi się przyznać że nie trybi Warty..............widać pewne różnice . U mnie kończy się rzeka ,tam gdzie na granicy kończy się główka, inny wymiar,inne rozumienie ,inne patenty. okonie łowi się tak samo,lekko,dupowato,tak samo ,ale takie bolki....inaczej wyglądała by nasza kadra,oj inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Bolenie na 2-giej stronie!?Nie wiem jak na Wisełce,ale na Odrze są i biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Brawo Marku. Widze, że na ,,obczyźnie'' też sie odnajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 .jeszcze jedno ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jeszcze jedno ujęcieTakie ujecia sobie cenie,swietna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dziś postanowiłem odpuścić meczyk i wybraliśmy się ze Sławomirem na Oder poniżej Wrocławia. Złowiliśmy kilka rybek, spotkałem nawet trenera Gmocha Jacek wziął na szczycie główki i zrobił taką jazdę, że pyta mała, trzy razy wyskoczył nad powierzchnię wody i wyjął w silnym nurcie 20-30 m żyłki, myślałem, ze to jakaś trotka oczywiście szacuneczek i wrócił do studia dalej komentować meczyk Jeszcze jedna fota, ryba poniżej forumowego wymiaru, ale fajny zachód... nie obrażę się jak moderator usunie Fotki robione przez SławkaSprzętowo tak jak poprzednio - zawsze, woblerowo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ostatnio nic tylko Gratki piszę Szacun Ziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 dobre foto i łanie tak-aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Napisz lepiej, że Jacka z Lidla wyciągnąłeś Piękna szczena, nie ma co Tym razem piątka dla Sławka za foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Faktycznie ładne te fotki wyszły. Musielibyście zobaczyć jak ten szczękołamacz skakał. Jak Ziom krzyknął, że to chyba trotka, to od razu uwierzyłem Cała ryba nad wodą była !! Boleniowo Ziom7 mnie wczoraj zdemolował 2:0 Ale ja sobie tradycyjnie amatora robactwa-klenika na Brombę zapodałem, hihi Takiego średniaczka Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pięknie, pięknie panowie - pozazdrościć.Na krakowskiej Wiśle bolenia jak na lekarstwo. Cisza jak maekiem zasiał. Chyba ogłosiły głodówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dobry Gmoch. Profil zuchwy nie pozostawia watpliwosci ze to blizniak tego z TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pięknie, pięknie panowie - pozazdrościć.Na krakowskiej Wiśle bolenia jak na lekarstwo. Cisza jak maekiem zasiał. Chyba ogłosiły głodówkę... U nas na wczorajszym wypadzie taka rzeźnia była, że I to sporo kloców.Oczywiście rzeźnia była w miejscu tradycyjnym: na drugim brzegu Standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi