Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kloce na drugim brzegu ? Ludzkie ? zwierzece ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ...nie chce wiedziec Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kloce na drugim brzegu ? Ludzkie ? zwierzece ? hahahaha rozwaliłes mnie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Może faktycznie coś się zaczyna. Poniżej wczorajszy boleń 83cm, koleżki ze Słubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 8 z przodu to już z tych fajniejszych.Gratulacje dla kolegi ze Słubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pięny bolek gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 @ziom7Gratulacje za rapiszona.Z taką szufladą musi niezle zbierac te uklejki @JaZJestem pod wrażeniem,taaki bolek to juz wyzwanie.Gratki dla łowcy Zagryzł cos z Twoich wyrobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Gratulacje!Piękny bolek,jak marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ...JaZ - Jestem pod wrażeniem,taaki bolek to juz wyzwanie.Gratki dla łowcy Zagryzł cos z Twoich wyrobów ... Pewnie, że można wpisać każdą przynętę, a w szczególności moją, ale My gramy uczciwie i niby jest to coś innego nie woblerowego, ja nie wiem i nie wnikam.Fotki z różnymi innymi (z lekka mniejszymi) dostaję często, ale jeżeli ryba leży na trawie, to nie wrzucam na j.pl, dlatego tą wrzuciłem, oczywiście za pozwoleniem łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Wczoraj nie zdążyłem ustawić koleżce wobków pod klenia, bo nadciągnęły ogromne burze, które waliły do 03.00. Jak obiecałem, że wobki dam (na zawody), to musiałem dotrzymać słowa. Wstałem rano i o 05.00 już ustawiałem je, niestety niekiedy trzeba też szybciej przeciągnąć wobka, żeby sprawdzić czy nie wyskakuje. Tego sprawdziłem nie tylko ja, bo łakomy bolek też (65cm): U nas bolenie jeszcze nie teges, to jeszcze nie ten czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ostatnio połowione rapiszony Raptor6 w akcji Uploaded with ImageShack.us Nocnik na Leviathan10 Uploaded with ImageShack.usI łowy podczas wysokiej burzowej wody. Okazja do testów moich wariotów przy zbełtanej, szybkiej wodzie. Zdjęcie z dedykacja dla Gruzina, który dostał egzemplarz w prezencie proforma na uro... Uploaded with ImageShack.us udało mi sie zrobic tylko jedno jedyne zdjęcie, potem niestety spie..ił (w sensie uciekł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Mnie przekonywać nie musisz, żeby tylko czas był nad wodę wyskoczyć Graty maek raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 67 cm z Wisłoka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 . Letnie brodzenie w Wiśle plus boleniowa siódemka bonito równa się bolek 75cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Undre i Wobek gratulacje grubych rap, piękne ryby, Wobek widze, że nóżka opalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Wobek zapomniałeś woderów Gratuluję pięknej rapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 @maek7, widze że sobie świetnie radzisz! Tak trzymaj Ja w niedzielę planuję się wybrać nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dzięki za gratulacje.A wodery są w bagażniku,woda jest tak ciepła że lepiej się spaceruję Wisełką w koszuli z kamizelką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Chłopaki gratuluje bolków.Ja prawie dwa tygodnie walki i ani brania. Ale niedziela będzie moja(mam nadzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Również gratuluję bolków! Ja od kilku wyjazdów nad Wisłę nie wróciłem z żadnym ładnym bolkiem, kiedyś w okolicy w której łowię było pięć rap na miejscówkę, teraz jest jedna rapa na pięć miejscówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pozazdrościć Rap , ja dziś na Narwi zaliczyłem 1szt która spadła w czasie holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinningista_odrzański Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 witamwczorajsza moja nocka...ryby moze nieokazale ale za to zlowione noca w bardzo trudnych warunkach (co jakis czas padalo i strasznie wiało) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Fajny nocny połow,musze wkońcu i Ja wyruszyć na rewir ps.foto sandacza przerzuć do Sandacze 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 dziś kilka sztuk wieczorem, woda początkowo szła delikatnie w górę, nie było widac zbyt wielu ataków na powierzchni, wszystkie ryby złowiłem na szczycie główek lub w rozmyciu warkocza od strony spokojniejszej wody i brzegu, niestety aparat mi zaczął szwankować, duże słońce dla samowyzwalacza to ciężki orzech... do tego mokre łapy i...największemu się uciekło przy pozowaniu jak nastawał zmrok pojawiło się chyba 5-6 sztuk starych dzików po przeciwnej stronie, były olbrzymie, zeszły ze skarpy i piły wode, młode chyba nie zdążyły podejść bo zagwizdałem, żeby je spłoszyć, jakby przepłynęły to miałbym goraco. W maju biegło na mnie stado dzików, 6 sztuk starych i 5 pasiaków. Pobiłem wtedy chyba rekord olimpijski na 100 i to przez krzaczory i z wędka w górze, zeskoczyłem ze skarpy i przeczekałem przy wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Gratki Ziom. Widzę że dotrzymanie Ci kroku nie wchodzi w grę Całkiem sympatyczne te zdjęcia (pierwsze szczególnie). Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi