Skocz do zawartości

BOLENIE 2012

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

@PGr1 gratulacje, ładnie darzy miejscóweczka więc nie odpuszczaj. :D

Tomku dałeś czadu.Gratulacje i czekam na kolejne wieści z magicznego boleniowego eldorado. :D

Nocą zaliczyłem mocne branie z odjazdem na leviatana , niestety bez szczęśliwego finału. Poranek to kilka dennych rapiszonów na RH12. Miejsce to rafa z głeboką rynną.

.

Pozdrawiam i dziękuję za gratulacje. :D

post-4679-1348917520,3699_thumb.jpg

@PGr1 gratulacje, ładnie darzy miejscóweczka więc nie odpuszczaj. :D

Podziękować poraz kolejny

Te wczesne pobudki już mi nieźle dają popalić... ;) no i mogło by się uwiesić coś większego B) już trochę to monotonne...

Plaża chyba spalona...

W tej okolicy co dzisiaj miałem branka, ponad 2 lata temu miałem 70cm (woda w zbiorniku po ostatnim spuszczeniu od 5lat...), to teraz powinien leciutko być na +80, znajomy jesienią na trola miał takiego 84 i to mnie jeszcze motywuje. W innych zakamarkach zbiornika, jeszcze z 4 miejscówki miałem rozpracowane :mellow:

Pozdrawiam

Piotrek

Były już ładne rapy złowione na typowo boleniowe przynęty,więc zapodam Biebrzańską rapę złowioną wczoraj na żuka,na wspólnej wyprawie z kol.PAMPUCHEM.

Boleń 74cm.

http://images37.fotosik.pl/1697/8f89492e0eb35223m.jpg,http://images45.fotosik.pl/1475/085f62ab964ae95am.jpg,http://images39.fotosik.pl/1680/414d7cf1987a0a71m.jpg,http://images40.fotosik.pl/1727/c3efc3f82517712em.jpg.

Dość delikatny zestaw i trudna technicznie miejscówka,sprawiły że była niezła jazda.

Foto miejscówki.

http://images47.fotosik.pl/1474/446bad2d39887397m.jpg.

Sprzęt:

HI-KEVLAR X Long Distance Match 4,20 do 30gr.

ZAUBER 4000,

Monofil Eternum 0,18mm,

Owad 30mm wyrób własny.

Pozdrawiam Tomi B).

gratuluję wszystkim ładnych boleni, ja dziś wyskoczyłem na 2 godzinki, woda spadała, była ekstremalnie niska :o

ledwo jeden załapał się na jerkowe minimum, klasyczny letni rapciak. Fota robiona z samowyzwalacza, nawet sie nie prześwietliła hehehe

pozdrawiam

@ziom, gratki. Jak ja bym chciał wyskoczyć sobie na 2 godzinki <_< ... prawie tyle czasu zajmuje mi dojazd do łowiska :wacko:

gratuluję wszystkim ładnych boleni, ja dziś wyskoczyłem na 2 godzinki, woda spadała, była ekstremalnie niska :o

ledwo jeden załapał się na jerkowe minimum, klasyczny letni rapciak. Fota robiona z samowyzwalacza, nawet sie nie prześwietliła hehehe

pozdrawiam

@ziom, gratki. Jak ja bym chciał wyskoczyć sobie na 2 godzinki <_< ... prawie tyle czasu zajmuje mi dojazd do łowiska :wacko:

Patu,

Ziomek też ma trochę kilometrów do przejechania. Fakt, ze może nie aż dwie godziny :D

Gratulacje Ziom !!!

Miałem być z Tobą i robić tę fotkę...

Ale za to, że spędziłem z żoną ten czas (jej imieniny), może częściej przepustkę będzie podpisywała :lol:

Pozdrawiam

Slavobeer

dzięki chłopaki za gratki, okaz to to nie był, ale jak zobaczyłem łowisko i poziom wody to zacząłem się zastanawiać czy jest sens w taki upał śmigać za rapą. Ale jak nie, jak tak hehehe. Patryk, na przybycie na miejscówkę potrzebuję średnio ok jednej godziny, powrót może 10 min krócej - bo mniej aut, nie muszę rozkładac pływadła, tylko śpiochy, wędka i ogień. Z reguły moje wypady tak wyglądają, ok 2-4 godzin łowienia (ostatnio pod wieczór do zmroku) i zawijam się do domu. 3 tyg. temu urodził mi się syn, córa 3,5 letnia, aż tak samodzielna też nie jest, a i trzeba pracować jeszcze. Więc sami wiecie jak jest ciężko z czasem.

Sławo, no tak, miałeś być ze mną, wcale nie jest powiedziane, że ja bym ją złapał, może to Tobie robiłbym fotę :mellow: .

Wildriver, rapki łapane reguralnie, sporo czasu im poświęcam, ale tak na serio, czekam bardziej na jesienny okres, na coś grubszego, jak już wcześniej napisałem, o lepszych godzinach teraz nie mam za bardzo możliwości chodzić za rybką.

pozdrawiam i zachęcam wszystkich do intensywnego łowienia i wypuszczania rap

maek, GRATY dla Tomka za spaśną rybkę :D

Dla wszystkich gratulacje: kiler, tomi, Gobio, ziom i Czoper

Chyba nikogo nie pominąłem

My ponad 40km do płynącej (Warty), więc czasu też się paskudzi na dojazd. Wczoraj same puste strzały...

A ze stojącą, mam pauzę do sierpnia ;)

edycja:

Chyba za długo to pisałem i przez to o Tomym zapomniałem :mellow:

Graty