Tomy Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tak no szkoda Dzisiaj łowiłem na Alphasa Finesse i od razu została wycofana ze sprzedaży .Daje super radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Pewnie ze daje rade Choc to nie Ryoga mlynek zacny. Ja dzisiaj na Bolki nie licze ale moze jakies KlenioJazie sie pokaza Zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No Panie ładnie tam zamiatasz...ja ostatnio zgłupiałem na widok ostro zamiatających grubych rapek, które olewały totalnie wszystkie moje przynęty Nie jesteś sam z takim odczuciem (jeśli to Cię pocieszy) Dwa ostatnie wypady na bolki i dużo sporych ryb pokazujących się. Były nawet jakieś niemrawe brania, ale ogólnie bolszewiki zachowują się tak jakby sobie niezłe jaja robiły (jedyne atrakcje z tych wypadów - to włam do samochodu i zapier*** radio, a na kolejnym - złamana wędka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 A ja tam na lipiec nie narzekam. U mnie sezon trwa najdalej do końca września, więc to już półmetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Po ostatnich niepowodzeniach w końcu udało się skusić do brania i szczęśliwie wycholować bolenia profesora weterana )) Przynęta to stary, niezawodny łomżyński bezsterowiec )Wisła ! C&R !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 A gdzie ma ogon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dobre pytanie hehe nie mam pojęcia czemu taki ma, pewnie taka wada gentyczna, nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Złowiłem kiedyś takiego bolka bez kawałka ogona, też na Wiśle Może to ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Tomy gratuluję bolków.U mnie przeklęta woda,moja połówka rzuciła jakiś czar i trzyma już kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Tomy, ładnie tam sobie poczyniasz . Pogratulował rap!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wczoraj jeszcze dołowiłem ale ryby albo te same albo takie same,na tego samego wobka tak więc fotek nie robiłem.Dzisiaj rano też byłem ale bawiłem się w ratownika-opisałem w moim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Dzisiaj 2,5 godzinki od świtu, długo trzeba było czekać aż się rozjaśni, pochmurny świt i ranek. Ryby prawie nie były widoczne, troszkę zaczęło wiać, woda jakby martwa, ale to pozory, jednego udało się wjąć. aaa pozdrawiam Wszystkich siedzących w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Gratulacje Paweł, fajna fota wyszła i rybka całkiem całkiem. Na tatusiowym jesteś czy na 'opiece' (tu też gratulacje!)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Kupi człowiek sprzęt do pływania to biorą jak wyjdzie się na brzeg ... nie weźmiesz łajby to tłuka po drugiej stronie. U mnie krucho mało czasu praca ale stara miłość nie rdzewieje. Bolek walną przed przykosą na boleniowego Bonito. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Po krótkiej przerwie, dzisiaj znów wyskoczyłem za moimi bolasami 2 puste branka, 2 wyjścia i jeden się uwiesił: Ale tak, najbardziej cieszy mnie co innego Wczoraj podpuściłem kumpla syna na bolaski Wziąłem zrobiłem mały remanent w pudełkach jego ojca (kiedyś próbował łowić rapy), poprzebierałem, poustawiałem, wieczorem poćwiczyliśmy prowadzenie wobków na gliniance...no i Kamił, wyciągnął pierwszego w swoim życiu rapiszona Młody mógł wyciągnąć jeszcze 2, pierwszy spada chwilę po zacięciu, ale drugi, to trochę dał Kamilowi popalić... Właśnie Panowie, gratulacje dla Was za wsze rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 GRATULACJE dla Kamila Wielkie PODZIĘKOWANIA dla Ciebie Piotr za wskazanie drogi temu młodemu człowiekowi. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 GRATULACJE dla Kamila Wielkie PODZIĘKOWANIA dla Ciebie Piotr za wskazanie drogi temu młodemu człowiekowi. PZDRZanderixGratulacje przekaże Młody już jest ugotowany <_< jutro też chce, ale jego ojcu może nie pasować...Fajnie pokierować juniorkiem, głowa czysta, brak dziwnych przyzwyczajeń, wszystko stara się robić starannie... teraz dostał motywacje do większych starań.Podobało mi się, że przy wypuszczaniu, ani chwili się nie zawahał po zdjęciach szybko wypuścił i aparat nie zdążył wyostrzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dzisiejszy już sierpniowy mega grubas na Raptora LC made by Tomy. Było jeszcze kilka , ale niemedialnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_krystus Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Także graty dla Kamila no i dla Ciebie Piotrze też oczywiście . Sam bym chętnie gdzieś wyskoczył, ale nie ma jak i z kim, bo samemu tak mi się jakoś mniej chce . Jak będziecie gdzieś lecieć i znajdzie się miejsce to daj znać gdybym mógł się z Wami zabrać. PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Siemka, gratuluję ładnych boleni Panowie, Kuba fajne fotki jak zwykle, ja na boso bym nie mógł połowić u siebie . Dziś szybki wypadzik przed wieczorem, trafiły się na opadającej wodzie 2 sztuki, jedna spełniała wymogi, druga poniżej 60 cm. Fajne brania i walki, jak zwykle wszystko na spirita 9. pozdrawiamziom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Gratki Ziom. Na Wiśle też niska wody. Bolki widać tylko o zmierzchu. Co z Twoją brodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 GRATY Maro i Ziom Ziomek to już chyba zna się ze wszystkimi bolasami ze swojego odcinka rzeki regularność powala... Były z dużych rzek, to czas na zaporowe Dzisiaj 3 brania i 3 ryby: 69, 68, 69 (przy okazji, wczorajsze to 67 i 65). Byłem sam i brakowało kogoś co pstryknie fotę, wyszły nieciekawie, w dodatku jeden zwiał podczas ustawiania aparatu...Shot at 2012-08-01 Krzysiek, szkoda że wcześniej tego nie napisałeś, na pewno bym po Ciebie podjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dzięki, dzięki za gratulacje.Maro, brodę musiałem w końcu zlikwidować, urlop się kończy powoli i trzeba się wybrać do pracy, więc koniec melanżu .PGR, widzę, że znów przyatakowałeś, swoje rapy. Mam pytanko, od kiedy do kiedy można na zaporówce je połowić, tzn, kiedy daje radę się je łowić? Zawsze same ryby ok 70 cm łowisz? Krótsze nie siadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 PGR1 piękne rapy. Może coś więcej napiszesz. Na jakie wobki łowisz? Jak prowadzisz przynęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 PGR, widzę, że znów przyatakowałeś, swoje rapy. Mam pytanko, od kiedy do kiedy można na zaporówce je połowić, tzn, kiedy daje radę się je łowić? Zawsze same ryby ok 70 cm łowisz? Krótsze nie siadają? Tu nie ma żadnych schematów i często do szału mnie doprowadzają W tamtym roku i 2 lata temu łowiłem je od wiosny do września, w tym roku całą wiosnę nie potrafiłem się do nich dobrać. Miałem wymęczone branka, ale się nie zapinały! Tylko w tamtym roku dzięki brakowi opadów wiosną (chyba przez to) w zbiorniku pojawiły się ogromna plaga wylęgu, teraz są idealnym pokarmem dla drapieżników. Wszystko się powywracało, bolasy zmieniły swoje przyzwyczajenia...Jeśli chodzi o pory dnia, to nie ma na to żadnej reguły, wyjeżdżały o każdej porze dnia, przy każdej pogodzie.Wczorajsze 65cm Kamila, to najkrótszy w tym roku Woda po ostatnim czyszczeniu zbiornika jest 5sezon i wszystkie są w takim przydziale. Morze coś tam się wytrze, ale w takim typie zbiornika, na małej rzeczce, metrowej szerokości skuteczne tarło chyba jest trudne...Na pewno są już + 80, 2 sezony temu miałem 70, kumpel w tamtym roku 74, innym jako przyłowy do 86 już PADAŁY (dosłownie ), plota o metrówce krąży, ale ktoś se nieźle zaokrąglił boleniowy przyłów.Wiem że są +80 i to mój plan na ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi