PGr1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 PGR1 piękne rapy. Może coś więcej napiszesz. Na jakie wobki łowisz? Jak prowadzisz przynęte?Uuuuuuu Na swoje przynety, wszelkimi sposobami jakimi idzie je skusić do brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekurban Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam.Jestem tu nowym forumowiczem i chciałbym pokazać kilka swoich ostatnich fotek z Boleniem w roli głównej.Bolenie łowie na rzece Wiśle w okolicach Płocka i Wyszogrodu.Jako przynęty używam woblerów Bonito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekurban Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A te z ostatniej wyprawy .Rzeka Wisła. Prosimy o okazywanie większego szacunku zdobyczy i nie panierowanie jej ani w piasku, ani w bułce tartej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekurban Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Rydzyno koło Płocka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekurban Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 A tak się kończy zlekceważenie ładnej ryby i jej podebranie.Potrzebna była wizyta u chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Cześć Jacku, Ciszę się, że tu zawitałeś. Witam na Forum.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 w koncu dobralem sie im do lusek ... @mifek, remek i bujo - dziekuje za wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No no, niczego sobie! To nowa miłość, skupiłeś się ostatnio na bolkach, że w końcu dobrałeś im się do łusek, czy trafione pomiędzy kleniami z rzeczki i szczupakami z jeziora? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kawał Bolka @Pitt gratuluję i od razu pytanko co to za wobler jeśli nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wygląda na skórzaka Marka Głuszki czyli MAG.Choć mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nowa miejscówka daje ładne bolenie. Dzisiejsza nocna rapa na woblera kalipso glooga .Nocne wędkowanie ma zupełnie inny wymiar. Były jeszcze dwa mniejsze 50 i 62 cm. Komary nie pozwałały dłużej wędkować Wobler prowadzony bardzo wolno po łuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Wygląda na skórzaka Marka Głuszki czyli MAG.Choć mogę się mylić.Wiedziałem, że Marek coś tam dłubie, ale to Jutro chyba (...) przejże mu pudełka pitt, Maro1947 GRATULACJE fajnych bolasów pitt, ten Twój wygląda potężnie, wydaje się że ma ~80, mierzyłeś?@Jacekurban, jeden bolo fajny <_< Ja wczorajszy wieczór, prawie do północy nad Wartą, bez efektów, 1wyjście z chlapnięciem (chyba tylko nawrót zrobił) na przytrzymanego w warkoczu... PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 @maynardze wzgledu na fakt, ze boleni w CH praktycznie nie ma a takze na drugi fakt, ze od czasu do czasu sa lapane, zaczalem ich szukac ... to bylo mniej wiecej tak jak na kilerze z 2000 pesos boliwijskich ... ktos tam wiedzial, ktos podobno slyszal, ze byly ale nie byl pewny czy to byly bolenie ... i takie tam ... ale w koncu znalazlem kogos, kto bolki zlowil juz pare razy i ten jegomosc powiedzial mi gdzie na szwajcarskim renie sa te ryby ... pozniej zaczalem organizowac wabiki i sprzet ... na koncu patenty do polowu w danych rewirach renu a takze kompana do wyprawy ... wszystko sie udalo ze skutkiem jak powyzej + wiem gdzie szukac ryb @milupato ten wabik, dostalem go od ktoregos z kolegow, byl najskuteczniejszy i robil tego dnia najlepiej z wszystkich innych, gdyby ktos wiedzial, czy te zabawki sa nadal produkowane i gdzie mozna sie w nie zaopatrzyc, to prosze o krotki wink na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Gratuluje boleni! Sa piekne! Wygląda na skórzaka Marka Głuszki czyli MAG.Choć mogę się mylić. Ale masz oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 @Pitt, no i pięknie. Połamania na kolejnych aspiusach. Boleń fajną rybą jest Zwłaszcza cwany i duży, a nie takie chlapaki, jak dwa razy po g*wno warte tysiąc pesos Kolumbijskich PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 dzieki, na pewno postaram sie, poniewaz znalezlismy dwa miejsca w ktorych stoja okolo metrowe ryby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Mam pytanko, od kiedy do kiedy można na zaporówce je połowić, tzn, kiedy daje radę się je łowić? Zawsze same ryby ok 70 cm łowisz? Krótsze nie siadają? Na zaporówkach łowi się bolki jak jest ich dużo...najlepiej w jednym miejscu(Co w dużej mierze zależy od pory roku). Kolega PGr1 nie ma tego problemu bo cały zbiornik ma 50ha. Więc jak jest ich dużo to łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Gratuluję rap panowie.Poniżej jeden z dzisiejszych frontowych. Pogoda jak w kalejdoskopie, megalampa a za chwilę 100 l na m/kw.Prym wiodły przynęty Rh i Long cast od Tomy`ego.. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Piękna Rapa tylko pozazdrościć , ja niestety ten front zaliczyłem na plaży- jeszcze tydzień czasu bez ryb choć wokół pełno wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kolejno - Pitt, Maro, Patryk gratulacje za piękne ryby. U mnie urlop dobiega końca i powrót do rzeczywistości. Pitt takich rybek u Ciebie jest z pewnością więcej. Nie wiem czy masz możliwość ucieczki w bardziej dziki odcinek, ale ja bym tam poszukał rap na spokojnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jeszcze jedna foteczka dla zmotywowania wszystkich raperów... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mnie motywować nie musisz. Od 3-ech dni strugam cudactwa na jesienne rapy. Ostatnio kotwica mi ugrzęzła i muszę poszukać sobie jakiegoś nowego klamota. Fotki patu jak zwykle bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mi również motywacji nie brakuje,ale już brak mi pomysłów na moje bolki.Patu gratuluje bolków i jazika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Patryk super ujęcie i ładny boleń. Gratulacje dla wszystkich boleniarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pięknie Patu.Dzisiaj połowiłem Bolenie na muchę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi