carlus75 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kijanki też smakują w twoich wobkach ?? Gratuluję wyników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 @PGr1 gratuluję pięknych boleni. Dzięki Tobie i innym kolegom z wątku chwilowa przerwa w wędkowaniu nie przeszkadza w ogladaniu ślicznych rap na ciekawych fotkach. Pozdrawiam serdecznie i połamania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Karol, kijanka akurat na przerobionego seryjniaka siadła.Bolki rozdziewiczyły kolejnego z moich wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Piotrek, gratuluję Kiler widzę, że masz sporą łapę, wczoraj miałem na spirita podobnego jazia plus 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Fajnie, te dublety to coś jakby napływanie ławic żerujących okoni albo sandaczy, tylko bez zębów, kolców i pasków. Gratuluję!P.S. A sumek ostatecznie wyjechał, czy nie? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Odpowiem za Piotrka - z tego co mi wiadomo - niestety nie wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Darek, Paweł, Grzegorz, dzięki za miłe słowa Sumka za bardzo nie było czym ciągnąć poza tym wziął na maksymalnym zarzucie (z 5 obrotów korbką) i pewnie w szczene nie dostał <_< ale nawet jak miał by w kąciku, to cięko to widzę pod brzegiem (bojki, pomost, trzciny). Jak zaczął jechać to od razu dokręciłem na granicy wytrzymałości... no i po tych ~5minutach bisia już trochę czułem raz nawet mi się WYDAWAŁO że go pompuje dobra to nie ten wątek Grzegorz, są takie okresy, że wygląda to jak z okoniami, wpadaj watahą w stadko drobnicy i robią popłoch... taka zadymka ściąga następne drapieżniki... jest to krótkie... jak w dobrej chwil znajdziesz się w dobrym miejscu to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No ładnie upasione.Ze stojącej wody to już wyższa szkoła jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No ładnie upasione.Ze stojącej wody to już wyższa szkoła jazdy.Wyższa szkoła jazdy to mucha Podejrzewam, że to chodzi o coś innego, tak jak i na tym zalewie, tak i w Twoich miejscówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Spoko, no jak sumek się zaciągnie na niewłaściwym zestawie, albo jak się go najedzie, to przy trudnym brzegu zawsze jest totolotek jak to się skończy (czyli zazwyczaj porażką). Ale fakt, to nie ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 .A to efekt ustawiania wobków.Bolek wziął przy drzewie od strony nurtu na wolno prowadzonego wobka ze zwolnieniem tak by tylko lekko kołysał się na boki i lekkim przyspieszeniu.Branie było bardzo gwałtowne i fajna walka z bolkiem w drzewie.Jak to bolesław pokręcił się w konarach drzewa i sam wypłynął na czystą wodę.Będąc w sklepie z wobkami Marcin przedstawił mi swojego znajomego który łowi masę boleni i prowadzi wobka z krótkimi szarpnięciami. Wychodzi na to że każdy z łowiących te rybki ma swoją szkołę często skuteczną,trzeba tylko dopasować do prowadzenia odpowiednią przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Panowie gratuluję zaporówek,są prześlicznie upasione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Spoko, no jak sumek się zaciągnie na niewłaściwym zestawie, albo jak się go najedzie, to przy trudnym brzegu zawsze jest totolotek jak to się skończy (czyli zazwyczaj porażką). Ale fakt, to nie ten wątek On na 99% zassał, ale nie mogłem skutecznie zaciąć (odległość, żyłka 0,18, kij...), na coś takiego, to tylko jak by dostał w kącik mogło to potrwać dłużnej... dobrze że spadł, przynajmniej wobek został i żyłki nie ściochrał. 200m obok w zatoce mam łódkę, w nowym tygodniu spróbuję z odpowiedniejszym sprzętem...Wracam do wątku Dzięki @wobek,Są upasione, często foty tego nie oddają, jak tego grubasa zobaczyłem, to wizualnie wydawał się jakiś króciutki. Twój wziął w fajniejszej scenerii... GRATY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Gratuluję rap panowie.Jeden z wczorajszych, frontowych...ołów nad łbem i RH10 w akcji... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No Patu tradycyjnie trzymasz poziom. Chciałoby się same takie foty oglądać na forum. Gratuluję... i ryb i zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Dzięki Kriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 @patu albo taki zajebi.... z Ciebie wędkarz albo jesteś mistrzem PhotoShopa :D hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ...możesz rozwinąć swoją myśl??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ...możesz rozwinąć swoją myśl??? ... Taki bolen trafia mi sie raz w roku xD Tobie 3 razy w tygodniu hehe az ciezko w to uwierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ...możesz rozwinąć swoją myśl??? ... Taki bolen trafia mi sie raz w roku xD Tobie 3 razy w tygodniu hehe az ciezko w to uwierzyc Dlaczego ciężko w to uwierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ...możesz rozwinąć swoją myśl??? ... Taki bolen trafia mi sie raz w roku xD Tobie 3 razy w tygodniu hehe az ciezko w to uwierzyc Dlaczego ciężko w to uwierzyć ? Poprostu ciezko wyobrazic sobie ze sa gdzies miejsca gdzie 70 cm Bolen to zadna rewelacja u mnie jest ich duzo ale zadko maja wiecej niz 50 cm chyba sie przeprowadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 ...znajomość odcinka rzeki, zachowania ryb i konsekwencja...tyle w temacie...Trzeba odpuścić sobie chlapacze kosztem większych ryb...a to już inne łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Wobek i Patryk ładnie ładnie, u mnie 4 wypady bez rapsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 .A mistrzem w robieniu zdjęć jest mój kolega z wczorajszego wypadu nad Wisłę w miejscowości Łady.Bolek lekko powyżej 65cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Patu gratulacje bolka, jak Ty im paszcze tak rozwierasz? Jak tak dalej będziesz je traktował to zaczną Ciebie omijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi