wobek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Dziękuje Panowie za gratki. Gratuluję wam rapek.W dniu wczorajszym byłem nad wisła z kolegami kupującymi moje wobki, chcieli bym im pokazał jak prowadzę.Pech mnie nie ominął w czasie pokazu było branie w życiu takiej rapy nie miałem na kiju dwie minuty robiła co chciała nie mogłem jej przytrzymać.Pech tym większy że jeden z nich nagrywał ten hol.Zaznaczę że woda tam była ze słabym nurtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 To dawaj ten film, chociaż posmatrim jak dawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 To dawaj ten film, chociaż posmatrim jak dawałJak mi wyśle to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Odrzański bolek na kurę. By pepa73 at 2012-08-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Wiślane 68Batson SH-1143 Wobler własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Osiak fajna fotka, ładnie ci Bolek pozował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Przeskoczyć te magiczne 80 ... chyba nie dla mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Przeskoczyć te magiczne 80 ... chyba nie dla mnie. PozdrawiamJak będziesz pływał po mojej wodzie bez tel. do mnie to żadne czary nie pomogą Gratuluję bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 @Forecast, daj mi Boże taką regularność w przeskakiwaniu 70 i będę w siódmym niebie. Super bolo, gratulacje.Pozdrawiam,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 @Forecast dobre 78cm rapy nie jest złe Jak będziesz poświęcał łowieniu tyle czsu ile poświęcacz to z czasem i 80+ się trafi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zawsze jest tak że gdy się czegoś bardzo chce to nie ma. A gdy ciśnienie już zejdzie otwiera się worek. Taka lekcja pokory. Trzeba na spokojnie przysiąść coś wystrugać i zacząć od nowa na spokojnie za jakiś czas . Tak czy inaczej każda ryba mnie cieszy tym bardziej z pływadła które ochrzciłem raptem 2 miesiące temu. Łowienie z wody nie jest takie proste i się uczę jak stawać jak napływać by nie wystraszyć itp. Na pewno popełniam jakieś błędy. Ale powoli krok po kroku je eliminuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Wczorajszy wypad nad Wisłę. Rekord taty gruba rapa 75cm.Wiecie może, ile mógł ważyć?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ładny grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kuba, to kwestia czasu. Masz wiedzę, samozaparcie - numerki przyjdą same... Poniżej poranny , odrzański miś... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Patryk - bardzo fajne foto - świetna ryba w świetnym świetle PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Patu zdjęcie po prostu bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Gratuluję rapiszonów panowie no i tych fotek Patryk Kilka rapek w rozmiarze L z końcówki wakacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 kompan też rapował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Brawo @patu, brawo @loko Idzie jesień niebawem czas na te XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Przedwczorajszy rekin wieczorową porą na wolno prowadzonego z przestojami i opadem hermesa. Jest to moja życiówka - magiczna bariera 80+ pękła i pierwsza ryba złowiona na nowego kija cieszy potrójnie Niestety i stety na całe szczęście wystarczyło tylko żeby w zapadających ciemnościach nagrać ten krótki filmik i wrzucić to słabe zdjęcie. Sprzętowo TD 10-28g PP 15lb przynęta: Gloog Hermes filmik: http://www.youtube.com/watch?v=gwwNtDQnEmw&feature=playe r_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Brawo Raperzy znad Odry,piekne rapiszony jak zawsze @andegoFajny grubas złowiony na klasyka,moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Krótki odpoczynek od sumowania zakończył się bardzo szybko połamaniem kija przez tego rozbójnika . p.s. Fotka z samowyzwalacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Niezły gruubas,gratki Daniel.Mierzony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Niezły gruubas,gratki Daniel.Mierzony??? Zaczęły jesienne wielkie żarcie Nie mierzyłem. Myślę, że pod 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi