Przemek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Daniel a co to był za kijek? Gratki bolka fajna klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Boje się pomyśleć co by by ło gdybyś częściej odpoczywał od sumowania Piękny grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 daniel ale... mam nadzieje ze nie polamal kija sumowego <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 daniel ale... mam nadzieje ze nie polamal kija sumowego <_< <_< <_< <_< Zdecydowanie nie Mambą pewnie bym go balonem wyjął. Połamał mi zasłużonego Robinsona Diplomat Zander do 30g. Kij sprawdzony w boju (wyjął rok temu dwumetrowca). Musiał być walnięty jakoś ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Daniel, piękna rapa, ale zostaw je dla mnie, lepiej się zajmij tymi sumami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Daniel, piękna rapa, ale zostaw je dla mnie, lepiej się zajmij tymi sumami . Dałem Ci konkretne namiary już dawno temu, a Ty nic. Musiałem Cię jakoś zmotywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Chciałem w tym roku jechać w te rejony, ale teraz mnie naprawdę przekonałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Panowie gratuluję pięknych bolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No dawaj wujek zobaczymy co potrafisz wychodzą same na plaże @wobek nie gratuluj tylko pokaż swoje metrówki z Bzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dunajska 70tka przy na kleniowego 3cm Gloog Parys.Dziwne, jak poluje boleniowymy Woblerami to tylko take do 60cm, ide raz na Klenie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No dawaj wujek zobaczymy co potrafisz wychodzą same na plaże @wobek nie gratuluj tylko pokaż swoje metrówki z Bzury Ja nic nikomu nie muszę pokazywać, już mam ten etap za sobą, a bolenie za długo łowię żeby się chwalić jaki to kozak ze mnie. Jak to z rybami raz się łowi, a raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 W koncu ja moge sie pochwalic wymiarowym boleniem. Rzeka Łyna i wymarzony pierwszy 75cm:) Chodzenie i szukanie ich na rzece przynioslo zamierzony skutek:) http://imageshack.us/photo/my-images/440/20120903368.jpg/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qban Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 W koncu ja moge sie pochwalic wymiarowym boleniem. Rzeka Łyna i wymarzony pierwszy 75cm:) Chodzenie i szukanie ich na rzece przynioslo zamierzony skutek:) http://imageshack.us/photo/my-images/440/20120903368.jpg/Pozdrawiam Przepraszam za podwojny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Dunajska 70tka przy na kleniowego 3cm Gloog Parys.Dziwne, jak poluje boleniowymy Woblerami to tylko take do 60cm, ide raz na Klenie... . Myślałem, że to przejęzyczenie a to jednak Dunaj a nie Dunajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcok11 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Pierwszy forumowy boleń,tym bardziej cieszy że rozpracowany... Do 80-tki jeszcze trochę brakuje,ale na diecie to on na pewno nie był http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7c4cadbbbfd7ee2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/316a4b092c416ff8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e95212c17c35439f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 siemanko, widzę że na j.pl dotarłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Gratuluję wszystkim pięknych boleni, szczególnie tych z dzikich rewirów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Widzę, że rodzi się jakaś nowa teoria o przewadze dzikich miejsc nad deptakami, i nie chodzi tu o urodę miejsc. Radzę sobie to dobrze przemyśleć bo zaproszę do siebie i sfilmuje jak sobie łamie zęby jeden z drugim na deptakowych bolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Teoria już się narodziła dawno, przyjemnośc spędzania czasu nad wodą w jednym miejscu cały dzień - nie dla mnie, ale to inna sprawa. Promowanie łowienia przy jazach - chyba lipa trochę. Ja radzę sobie przemyśleć i zastanowić cię kogo to dotyczy. Źle zrozumiałeś i niepotrzebnie się wkręcasz. Tak wiem Robert, że zaraz grono adwokatow zabierze głos, ale poczytaj, looknij na foty - filmy i później coś skrobnij. Nie chodziło mi o deptaki. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Każde łowisko ma swoje plusy i minusy i tak samo każdy wędkarz ma własne preferencje dotyczące łowisk,innymi słowy wszyscy chwalą swoje... Piękne rybki...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ziom, wyobraź sobie, że kumam do czego pijesz i jak dla mnie to insynuacja. Chyba, że tam jest zakaz łowienia 2 km od jazu to stawiaj konkretne zarzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Pierwszy w życiu boleń mojej żony czyli PB Całe 67 cm szczęścia złapane w Odrze na Leviathana od Tomiego. Sprzęt StCroix Avid Pearl, Spro RedArc, żyłka HM80 0,18 + lakier na paznokciach CND Shellac kolor Gottcha Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kijaszek oczywiście custom również w kolorze Gottcha Fajna ryba,każdemu pożyczyć takiej pierwszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Wszystkie Avidy z serii pearl mają taki babski lakier i inserty z masy perłowej - styling nad wodą musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Pierwszy w życiu boleń mojej żony czyli PB Całe 67 cm szczęścia złapane w Odrze na Leviathana od Tomiego. Sprzęt StCroix Avid Pearl, Spro RedArc, żyłka HM80 0,18 + lakier na paznokciach CND Shellac kolor Gottcha Uploaded with ImageShack.usMonk masz u mnie rabat.Fotka fajna choć ciężko się skupić na rybie.To był Lev 11stka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi