Monk Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 tak 11tka prowadzona średnim tempem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Uczeń przewyższył mistrza!? Gratulacje dla Dagmary.Było coś jeszcze (mam na myśli ryby ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Resztki honoru ocaliłem jednym zabłąkanym kleniem, dzisiaj rapiszony przejęły miejscówkę - Daga miała jaszcze jednego ale spiął się przy łódce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Łukasz - gratuluję kompana ... kompanowi natomiast gratuluję ładnego bolenia no i fajnego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No, Łukaszu! Super sprawa! Taka rapka, to już nie byle co..Moja piękniejsza połowa na razie ogranicza się do okonków, ale czuję, że jeszcze przyjdzie kryska...... Gratulacje dla nauczyciela i jeszcze większe dla uczennicy PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Niezła....rapka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 no i teraz rozumiem dlaczego nie wpadłeś tydzien temu pod most w Lubiążu graty dla małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ostatnie dwa dni nad wisłą okazały się szaleńcze w wykonaniu BOLKÓW, złowiłem ich kilka miedzy 17-19 do 3 kg jednak jeden z nich wyróżniał się z tłumu. Wszystkie biły wzdłuż opaski i nie chciały brać na woblerowe killery a na gumy KNIGHT zdziwienie było wielkie... Poniżej fotka na szybko zmierzonego bolka ok 81 cm oczywiście wypuszczony. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Japonki na kamienie to zły pomysł chociaż i ja przeważnie tak chodzę nad wodę gratuluję ładnego bolenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 hehe kolego na kamieniach to japonki, hiszpanki i każda inną spełniającą wymagania bym wzioł oczywiście ona na dole ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ależ ma olbrzymi łeb Takiego już chwytem za kark raczej trudno podebrać Piękna ryba gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Bolki wreszcie się grupują. Rano kompletnie nic więc zasnąłem w pontonie po nocce. Po 14 się ruszyły choć nie powiem trzeba było sporo popływać by je znaleźć na fali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Forecast- grupują się u Ciebie? u mnie na razie lipa,ukleja jakaś zbita w kupę,ale do góry nie śpieszy....a nawet jak pośpieszy to i tak to ominę,bo roboty jakoś dziwnie dużo,sam nie wiem co ważniejsze W sobotę skakały dyżurniaki,w niedzielę cisza total,ale ciepło jest jak na wrzesień jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Bolki wreszcie się grupują. Rano kompletnie nic więc zasnąłem w pontonie po nocce. Po 14 się ruszyły choć nie powiem trzeba było sporo popływać by je znaleźć na fali. Pozdrawiam u nas 32 stopnie wczoraj bylo ryby nie maja zamiaru wychodzic z klatek na normalne jesienne akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No u mnie też raczej grupowaniem bym tego co się dzieje nie nazwał. Zwłaszcza że teraz znów upały. Woda już o wiele chłodniejsza ale jeszcze potrzeba kilka zimnych nocy i chłodnych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jeszcze raz gratuluję.Do Klenika i okonka dorzuciłem Bolka 60 i Jaśka 35 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Piękne bolki...Gratulacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Może się przeniosłem w czasie lub się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 A jednak wychodzą same na plaże, więc korzystając sobie cyknąłem fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No widzisz Janku, nawet w spokoju nie mozesz sie poopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wujek piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Może się przeniosłem w czasie lub się mylę. Albo tam gdzie łowisz już się grupują @Wujek piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 nie no wujek. wyraz twarz ... iscie Sylwester Stalone z NIESMIERTELNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dzięki, typowa piaskowa jasna rapka, widać całe lato buszował po płytkich blatach, aż wylazł na plażę . Rzeczywiście tak się skupiam na wyzwalaczu że wychodzą mi jakieś groźne miny <_<pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Boże jak ja bym chciał złowić swojego pierwszego bolka w życiu w Annopolu w jednej miejscowce to az sie gotuje tylko na co je wychaczyć może helpniecie mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi