Tomasz K Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Zapaliliśmy jadąc z Jackiem po jednym skręcie. Oj, dobrze się łowiło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Fajny "lolkowy" bolesław,moje gratki.Ja odpuściłem białasom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dzięki Mariano, długo musiałem zastanawiać się jaki to jest: "lolkowy", chyba się starzeję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) "lolkowy-ziołowy" Edytowane 19 Listopada 2012 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A to i ja dzwignę trochę dzisiejszym nie planowym Już dawno myślałem że "pożegnaliśmy się" do maja, a tu miłe zaskoczenie Branko o zmroku, z dna, na clooneya z głuwką matzuo 4/0 17g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 dzisiejszy przyłów przy sandaczowaniu , ładnie walnął z opadu , Warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Fajny grubasek:) gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 robas- gratuluję,ale nie kuś, bo ja już oficjalnie zakończyłem na ten sezon..........dla pewności sprawdzę grafik żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 robas- gratuluję,ale nie kuś, bo ja już oficjalnie zakończyłem na ten sezon..........dla pewności sprawdzę grafik żony hehehe moja kobieta jak mam wolne ,to już się nie pyta co będę robić , kilka dni temu również przy szukaniu zanderów , widziałem atak przy warkoczu , teraz już wiem że to bolas , przedtem myślałem o spławie , ale zbyt mocny był , także warto nad Wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Przy takim stanie pogody jaką mamy tej zimy bolki są jeszcze aktywne i można smiało za nimi pochodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dla wszystkich znudzonych brakiem łowienia zimą,zapraszam na filmik podsumowujący ubiegły sezon.Miłego oglądania. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A na co Ci taki duży nóż na ryby tym bardziej na spinning (9;17 min filmu) Bał bym sie Ciebie nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tego mi było trzeba Dzięki Ci wielkie za ten filmik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A na co Ci taki duży nóż na ryby tym bardziej na spinning (9;17 min filmu) Bał bym sie Ciebie nad wodą...Do odcinania plecionki najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Będzie bunt pewnie, że palisz miejscówki, ale jak dla mnie dobrze, że nie popadasz z tym w paranoję. Spoko filmik, dzięki za kawałek 'letniego' klimatu! Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Gruzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Na wiekszości tych miejscówek byłem byle do maja i czekam Marku nad odrą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Fajny film, aż zatęskniłem za latem.Sprawnie sobie radzisz z bolkami, ten wyholowany w wietrzny dzień wyjechał w parę chwil i dzięki temu wracają w super kondycji. Tak trzymać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 No wlasnie tego mi bylo trzeba super filmik gratulmuje udanych polowow i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzięki chopy!Sie cieszę,że się podoba Będzie bunt pewnie, że palisz miejscówki, ale jak dla mnie dobrze, że nie popadasz z tym w paranoję. Spoko filmik, dzięki za kawałek 'letniego' klimatu! Gruzin Myślę,że jak ktoś pozna "swoją"miejscówkę to spox,jak nie to niech szuka...ja wszystkie sam znalazłem Na wiekszości tych miejscówek byłem byle do maja i czekam Marku nad odrą!! Byle do maja.Tym razem to ja zapraszam nad Wisłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Fajnie po oglądać taki filmik w tak mrożny poranek,u nas -11 za oknem brr.Pozdrawiam i byle do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapala5 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Te moje jakies takie małe się zrobiły hehe Gratulacje woblery też pierwsza klasa czy te same łowią u nas na Królowej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Powitać na forum Te moje jakies takie małe się zrobiły hehe Gratulacje woblery też pierwsza klasa czy te same łowią u nas na Królowej ? Taa małe to się wydaja jak je trzyma w łapach Arni 80 bolka to jest marzenie.Powiem Ci Artur,że nie całkiem,ale zamiennie da sie ładnie połowić.Wiślane na Odrze dały radę i na odwrót.Chociaż Odra jednak co innego,Wisełka co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Świetna sprawa, w każdym wątku powinny się takie filmiki pojawiać, żeby jakoś przetrwać zimę i żeby się co bardziej krewcy nie zagryźli na forum Połamania w 2013r.!PozdrawiamGrzesiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Fajny flashback. Oby do wiosny!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Świetny filmik ,w sezonie 13r. i ja muszę coś ukręcić . Pozdrawiam p.s jakim kijkiem łowisz bolki (c.w)? Edytowane 27 Stycznia 2013 przez erixon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi