spinnerman Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dobra robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 HejSpoko,że flashback się spodobał Patyk to Batson RX8 w dł. 2,9 i c.w.21(w większości przypadków)/ Avid 2,9 do 18 /St.Croix LE 2,9 do 28g/CD XLS 305 32gramy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ech,gdzie ta wiosna...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Piotrek piękne te bolki mamy w zaporówie w tym sezonie zamierzam poświęcić uwage właśnie plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 chyba pamiętam jak go mierzyłem a Jarek fotografował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Ilustracja do artykułu Krzyśka Rózgi w majowym WŚ.Miłego oglądania. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Kozak filmek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Tia .........ale o artykule Janka Soroki vel@wujek, to już nikt nie wspomni...........a w tym samym numerze tego jakże poczytnego czasopisma się znajduje. Co do samego artykułu Krzyśka Rózgi to zniewala szczególnie "dyskretna" reklama RH na koszulce wędkarza na jednym ze zdjęć.........w tym wszystkim tylko @Smaczka żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Tja... a i kilka klatek z tego filmu jakby znajomych z innego filmu o "zaczarowanym ołówku", - nie mówiąc o tym że miejsce połowu to samo... Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Panowie czy Wy nie możecie przyjąć, tak po prostu, do wiadomości, że to co dla nas jest hobby i pasją dla innych jest biznesem, pracą i sposobem na zarabianie pieniędzy.Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Każde hobby to niezły interes. Najłatwiej zarobić na zapaleńcach i pasjonatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgadzam sie z przedmowca w 100%, Wiekszosc tych "biznesmenow" byla badz nadal jest zapalencami wedkarskimi.Ja sie ciesze ze tacy ludzie potrafia pogodzic hobby ze sposobem na zycie i szczerze takim ludziom kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Artech, Grunwald,- te moje argumenty a bardziej tylko zauważenia nie umniejszają niczyjego sukcesu, choć jednak profesjonaliści unikają zazwyczaj powtórek czy drobiazgów, które mogły by wywołać jakiekolwiek "ale" u potencjalnych nabywców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Film jak zawsze miażdży Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Tia .........ale o artykule Janka Soroki vel@wujek, to już nikt nie wspomni...........a w tym samym numerze tego jakże poczytnego czasopisma się znajduje. Co do samego artykułu Krzyśka Rózgi to zniewala szczególnie "dyskretna" reklama RH na koszulce wędkarza na jednym ze zdjęć.........w tym wszystkim tylko @Smaczka żal Widzę, że spostrzegawczego kolegę razi wyblaknięta koszulka z napisem RH ale reklama XZOGI na czapce już nie kole w oczy.Widać co Cię boli kolego. Odnośnie artykułu wujka - może on sam sobie nie życzy reklamy napisanego przez siebie artykułu, w którym też reklamuje swoje wyroby.Tego też nie doczytałeś, czy po prostu nie chciałeś doczytać. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Odnośnie artykułu wujka - może on sam sobie nie życzy reklamy napisanego przez siebie artykułu, w którym też reklamuje swoje wyroby.Gdzie można w necie przeczytać ten artykuł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jest tylko na stronie WŚ wzmianka co jest w gazecie http://www.wedkarskiswiat.pl/wedkarski-swiat/173-ws-05-2013/2239-boleniowa-wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tymon fajny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jest tylko na stronie WŚ wzmianka co jest w gazecie http://www.wedkarskiswiat.pl/wedkarski-swiat/173-ws-05-2013/2239-boleniowa-wiosna Dzięki, trzeba będzie zakupić Wędkarski Świat 5/2013 , dziwne że artykuł nie pojawił się na Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Widzę, że spostrzegawczego kolegę razi wyblaknięta koszulka z napisem RH ale reklama XZOGI na czapce już nie kole w oczy.Widać co Cię boli kolego. @tymon - uprzedziłeś mnie...dobrze, że idzie maj - coniektórzy może wyskoczą nad wodę pooddychać świezym powietrzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Kolejny ładny film Hamera, mało kto tak potrafi "skręcić materiał" , nie doszukujcie się sposobu..., miejscówek itd. bo nie o to chodzi Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Tia .........ale o artykule Janka Soroki vel@wujek, to już nikt nie wspomni...........a w tym samym numerze tego jakże poczytnego czasopisma się znajduje. Odnośnie artykułu wujka - może on sam sobie nie życzy reklamy napisanego przez siebie artykułu, w którym też reklamuje swoje wyroby.Tego też nie doczytałeś, czy po prostu nie chciałeś doczytać. Dziękuję za wzmiankę o moim tekście, mam nadzieję że się podobał .Nie mam nic przeciwko temu żeby o tym pisać. Co do niby reklamy moich wyrobów to bardziej to była sugestia żebym umieścił przykładowe przynęty na które łowię niż moja chęć umieszczania ich zdjęć, raczej unikam chwalenia się tym co robię, więc tym bardziej nie potrzebuję reklamy moich woblerów bo ich nie sprzedaję. To chyba wyjaśnia wątpliwości.A tekst Krzyśka Rózgi bardzo fajny, gratulacje. pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 A ja mam WŚ z maja już od 10 kwietnia w domu Fajny artykuł napisał Kolega Wujek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Drogi kolego @tymonie- wyobraź sobie że mnie nic w tej sprawie niestety nie boli,raczej dziwi jeśli już ,a najbardziej to chyba śmieszy. Trzy strony "nawijki" o sposobie połowu boleni i o przynętach które pokazuje się na fotkach, jednak nie podaje się nazwy producenta oficjalnie tylko przy pomocy jakiejś "wyblakniętej" koszulki.Śmiesznie to wygląda po prostu ,ale bólu nie zadaje.Oba teksty (Krzyśka Rózgi i Janka Soroki) zdecydowanie dobre,film Roberta jak zwykle górna półka ,zwłaszcza na tle krajowym i wszystkim autorom o których tu mowa gratuluję dobrej roboty.@Patu- nie wiem jak Ty, ale ja nad wodą przebywam dość regularnie więc daruj sobie komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi