Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 ...z tego wszystkiego zapomniałem-ANDRZEJKU dzięki za muchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pieknie Tomek! Na muche to juz niezly wyczyn Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ty mnie lepiej dopuść do korytka, placu tam znajdzie się dla dwóch... Gratuluję, piękna ryba. Musiało być ostro, Runner konieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Pojedziemy i dotniesz mi głowice bo dzisiaj z tym zwykłym sznurkiem myślałem że sobie łapy powyrywam z barku.Runner ale Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Piekne poławiacie Panowie.Gratulacje dla Was.Panie Patryku, to ostatnie Twoje zdjecie - dla mnie - to najpiekniejsza fotka jaką do tej pory pokazałeś. Powodzenia w dalszych łowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzisiejszy zaporowy Dzięki Piotrek za towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzisiejszy zaporowy Dzięki Piotrek za towarzystwo Dzisiaj nie było zbyt kolorowo, na 5 osób 2 ryby to niezbyt ale chyba skutecznie je płoszyliśmy.To teraz mój z siódemka z przodu. Tomy, patu GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Piekne poławiacie Panowie.Gratulacje dla Was.Panie Patryku, to ostatnie Twoje zdjecie - dla mnie - to najpiekniejsza fotka jaką do tej pory pokazałeś. Powodzenia w dalszych łowach Panie Marcel - postaram się jeszcze nie raz pana zaskoczyć ... PGr1 - gratulacja za zaporowe rapciaki, Tomkowi pogratulować muchowych aspiusów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzisiaj z castem 3sztuki największy focony.Wszystko na ZZ'Rap który testy przeszedł pomyślnie.Brania z opadu i w wolnym prowadzeniu,nie chciało im się gonić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 70-tak złowiony na de vest w holandi .NIestety nie mial mi ktos fotki walnac ;/ Zdjęcie co prawda nie łamie regulaminu, jednak prosilibyśmy o okazywanie większego szacunku coraz rzadszym już drapieżnikom, oraz zaprezentowanie ich tak, żebyśmy mieli przyjemność z oglądania ich.To tyczy się także zdjęcia poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dhunncik jak łowisz sam to musisz brać ze sobą konefke żeby zmoczyć trawę przed zrobieniem zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ... i zielonego markera żeby wyglądała na świeżą <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ... w dodatku ryba złowiona w okresie ochronnym <_< <_< <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 akurat zostala zlowiona w Holandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 To wątek Bolenie 2012 czy 2008??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Gratuluję ładnych rap Tomek, Maciek, Patryk i Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 mam zle ustawiona godzine na aparacie ;] rybe zlowilem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzięki ziom Wczoraj popołudniu, chciałem na starorzeczu coś ze stojącej złowić, skończyło się na jednym pustym braniu... kiedyś były tam fajne rapcie, ale po ostatniej powodzi (2010) wyprowadziły się do rzeki...Warta mi humor poprawiła... fot nie robiłem, ciut brakowało im do 65 PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ostatnio dość dużo się dzieje ale przegrywałem walkę dzisiaj skromnie na instyncta 4 przy kleniowaniu miarowy jest niestety nie pamiętam dokładnie ile By kilerpulawy at 2012-08-08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Na wczorajszym wypadzie udało się skusić równe 70 na Shadke od Delende. Rybka uderzyła na napływie przerwanej opaski. Dodatkowo bardzo inteligentny jegomość szalał motorówką po Wiśle. Niestety jego zabawa zakończyła się na szczycie zatopionej ostrogi. Uderzenie w kamienie było wyraźnie słychać z odległości 30-40m. Dzisiaj powtórka więc może coś uda się skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Na wczorajszym wypadzie udało się skusić równe 70 na Shadke od Delende. Rybka uderzyła na napływie przerwanej opaski. Dodatkowo bardzo inteligentny jegomość szalał motorówką po Wiśle. Niestety jego zabawa zakończyła się na szczycie zatopionej ostrogi. Uderzenie w kamienie było wyraźnie słychać z odległości 30-40m. Dzisiaj powtórka więc może coś uda się skusić.skusić rybkę czy kolejnego jegomościa ? Na poważnie gratulacje 70-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jegomość nie wędkuje i mam nadzieję, że długo się nie pojawi. Szpanował łódką przed znajomymi. Z racji tego, że jednostka była dość spora plus silnik 100KM+ robił za dużo hałasu. Wolę ciszę. Nim doszedłem do miejscówki dobre 30 min przedzierania się przez chaszcze, pokrzywy i powalone drzewa. Lepszy dostęp od strony wody, brak pływadła jest bardzo dotlkiwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ale ile przyjemności ze spotkania z taka dziką 70-tka Moje gratulacje.A gościowi od łódki może troche napłynie oleum do pustej głowy jak mu wystawią rachunek za naprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dzisiaj na 5osób 4 ryby:Najpierw ja trafiam spaślaka 67cm Po wyposzczeniu, widzę że Kamil holuje i idę... okazuje się że zapiął go dawno i się męczy z holem, znów był by dublecik... Ale co się odwlecze, to nie uciecze...Ja zapinam 71cm, 5sekund później, tuż obok Darkowi siada 70cm i jest Po krótkim czasie, mam dziwne zatrzymanie wobka... ale to już kijanka się uwiesiła Przez 5 minut obserwuje co jest grane... chyba nawet nie wiedział że jest holowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi