Skocz do zawartości

BOLENIE 2012

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

Piekne poławiacie Panowie.

Gratulacje dla Was.

Panie Patryku, to ostatnie Twoje zdjecie - dla mnie - to najpiekniejsza fotka jaką do tej pory pokazałeś. :D

Powodzenia w dalszych łowach :D

Panie Marcel - postaram się jeszcze nie raz pana zaskoczyć ;) ...

PGr1 - gratulacja za zaporowe rapciaki, Tomkowi pogratulować muchowych aspiusów...

70-tak złowiony na de vest w holandi .

NIestety nie mial mi ktos fotki walnac ;/

Zdjęcie co prawda nie łamie regulaminu, jednak prosilibyśmy o okazywanie większego szacunku coraz rzadszym już drapieżnikom, oraz zaprezentowanie ich tak, żebyśmy mieli przyjemność z oglądania ich.

To tyczy się także zdjęcia poniżej.

post-6084-1348917573,4955_thumb.jpg

post-6084-1348917573,6442_thumb.jpg

Dzięki ziom

Wczoraj popołudniu, chciałem na starorzeczu coś ze stojącej złowić, skończyło się na jednym pustym braniu... kiedyś były tam fajne rapcie, ale po ostatniej powodzi (2010) wyprowadziły się ;) do rzeki...

Warta mi humor poprawiła... fot nie robiłem, ciut brakowało im do 65 :mellow:

Pozdrawiam

Piotrek

Na wczorajszym wypadzie udało się skusić równe 70 na Shadke od Delende. Rybka uderzyła na napływie przerwanej opaski.

Dodatkowo bardzo inteligentny jegomość szalał motorówką po Wiśle. Niestety jego zabawa zakończyła się na szczycie zatopionej ostrogi. Uderzenie w kamienie było wyraźnie słychać z odległości 30-40m.

Dzisiaj powtórka więc może coś uda się skusić.

Na wczorajszym wypadzie udało się skusić równe 70 na Shadke od Delende. Rybka uderzyła na napływie przerwanej opaski.

Dodatkowo bardzo inteligentny jegomość szalał motorówką po Wiśle. Niestety jego zabawa zakończyła się na szczycie zatopionej ostrogi. Uderzenie w kamienie było wyraźnie słychać z odległości 30-40m.

Dzisiaj powtórka więc może coś uda się skusić.

skusić rybkę czy kolejnego jegomościa ? :lol:

Na poważnie gratulacje 70-tki

Jegomość nie wędkuje i mam nadzieję, że długo się nie pojawi. Szpanował łódką przed znajomymi. Z racji tego, że jednostka była dość spora plus silnik 100KM+ robił za dużo hałasu. Wolę ciszę. Nim doszedłem do miejscówki dobre 30 min przedzierania się przez chaszcze, pokrzywy i powalone drzewa. Lepszy dostęp od strony wody, brak pływadła jest bardzo dotlkiwy :(

Dzisiaj na 5osób 4 ryby:

Najpierw ja trafiam spaślaka :lol: 67cm

http://img267.imageshack.us/img267/4743/dscf7807.jpg

Po wyposzczeniu, widzę że Kamil holuje i idę... okazuje się że zapiął go dawno i się męczy z holem, znów był by dublecik...

http://img841.imageshack.us/img841/8139/dscf7811d.jpg

Ale co się odwlecze, to nie uciecze...

Ja zapinam 71cm, 5sekund później, tuż obok Darkowi siada 70cm i jest :mellow:

http://img266.imageshack.us/img266/9896/dscf7818.jpg

Po krótkim czasie, mam dziwne zatrzymanie wobka... ale to już kijanka się uwiesiła :mellow: Przez 5 minut obserwuje co jest grane... chyba nawet nie wiedział że jest holowany