wildriver Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Boże jak ja bym chciał złowić swojego pierwszego bolka w życiu w Annopolu w jednej miejscowce to az sie gotuje tylko na co je wychaczyć może helpniecie mnie? Hej,pogadaj z @Tomek1988 Tomek łowi w okolicach Annopola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Piękny plażowy rapiszon @wujek,moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Pierwszy forumowy nie mierzony ale myślę że +/- 65 cm.Kij i kołowrotek team dragon, żyłka 0,20, przynęta salmo trill. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Gratuluję Panowie szczegulnie tych 80+ Poniżej rapiszonek niespełna 70 cm,ale dał mi popalic jak żaden inny: zassał pędzącego espresowo wobka na głębokim napływie rafki z wodą po kolana gdzie ciężku ustać na nogach.Parę chwil pochasał po głębokim i dał łososiowgo ,20 metrowego susa na wyjącym hamulcu w dół między kamulce.Niestety nie mogłem pujść za nim więc musiałem się trochę napocić (na 20 gramowym kijku) żeby do mnie wrócił... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 WOBI piękna rapa.Widać, że gruby on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Żeczywiście chudy nie był,choć najgrubsze jakie mi się trafiają to te głębinowe przyławiane przy oraniu deep runerami za sumem i sandaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Rędziński miarus z przedwczoraj,złowiony na wobka wykonanego przez@GRZESIEK34 Dzięki Grzechu za woblerki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mój wczorajszy bolek 75cm Życiówka.Wędka Anos do 17g,plecionka i wobler Widła 7cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Fajny rapiszon,to z plaży? Na focie taki plażowy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki Niska woda odsłoniła piasek i kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Gratuluję @rapia życióweczki. Jest niczego sobie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dzięki Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Rapia kapitalna ryba!Patu w jakie to okolice się zapuszczacie na płetwale w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ...a gdzie nas poniesie ... choc mamy kilka punktów zaczepienia <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ...a gdzie nas poniesie ... choc mamy kilka punktów zaczepienia <_< ...hmm....zawsze to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Gratulacje Panowie W sobotę przed wypłynięciem, szybki patrol. Po rapiszonach ani śladu, żadnych ataków, nic... Ale w końcu jakiś pasibrzuch znalazł się i po małych kłopotach pozwolił się wyholować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Fajny boluś.Obżarty,ale widac,że jeszcze było mu mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam dzisiaj z rana rekonesans po Wisełce i ustawianie wobków bolkowych. Coś tam było, łącznie 5szt zdjęcia dwóch bo to jeden rocznik 65cmBy kilerpulawy at 2012-09-18By kilerpulawy at 2012-09-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Co prawda jakość nie powala (zdjęcie wycięte z filmiku), to jednak pozwolę sobie wstawić fotkę boleniowej niespodzianki +70 na kopyto w opadzie Ryba ładna, ale postaraj się proszę wybrać inny kadrPZDRZanderix Oby więcej takich niespodzianek tej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Oj Filipie,miałeś cały filmik a wybrałeś takie ....ujęcie . Arek jest bardzo szybki,albo ja wolny . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No cóż, jak będzie jakaś następna okazja, to postaram się wstawić coś lepszego Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 znowu na Paryska. Widziałem 20 m w bok jak cos powolutku Uklejke goni, byłem 100% pewny ze to Okon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wielkie żarcie trwa. Niektóre bolki sobie kiepsko radzą na niżówce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Graty Danielu, odezwałbyś się czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Graty Danielu, odezwałbyś się czasem. Przecież to ja zawsze dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi