Marcel Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Rzeczywiście. Ten amator ,, żarówy ,, ładnie zaokraglony. Karczycho tez ma wysokie. Ma predyspozycje dorosnąć jeszcze troooche Gratulacje dla Waszego tandemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ale kloc!Chyba na koksie pasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Oj Daniel chyba poznaje miejsce ?? Czy tylko mi się wydaje Piękny wypasiony bolas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Oj Daniel chyba poznaje miejsce ?? Czy tylko mi się wydaje Podobne miejsce ale zupełnie inny odcinek rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Przyłowione do sumów,czy już Ci się znudziło i rapujecie troszeczkę? PS.jedna to napewno patrząc na arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 ehh coś nie mogę przekroczyć magicznych 80cm ten miał 75cm łyknął mojego woba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Przyłowione do sumów,czy już Ci się znudziło i rapujecie troszeczkę? PS.jedna to napewno patrząc na arsenał Ja już się trochę nałowiłem i momentami sobie rapuję lub szukam piesków. Za to kolega twardo czesze za wąsatymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Gratuluję Daniel ładnych boleni,ten Twój faktycznie mizerny Na MHX-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Gratuluję Daniel ładnych boleni,ten Twój faktycznie mizerny Na MHX-a? MHX coś nie chce łowić. Nie został jeszcze rozdziewiczony <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ten wziął na Tubiśia (Wobi) - bardzo dobra dalekosiężna przynęta. 82cm 82cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 W samo południe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Brawo Mariusz piękne bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 @Piarania, szacun za fajne rybki w tak obleganym miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dziękuje wam, widze właśnie że temat Bolenia jest mocno obsadzony. Wielkie dzięki dla Wobiego za wspaniałą przynętę dzięki której osiągnąłem zamierzoną odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dziękuje wam, widze właśnie że temat Bolenia jest mocno obsadzony. No ba... Chyba od 6 lat to temat bardzo, bardzo sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Gratuluję fajnych bolków. Kilerpulawy, po sobie wiem, że między 75 a 80 jest przepaść niestety.U mnie sezon się kończy, a właściwie skończył się miesiąc temu, a teraz co wyjazd łowię koło 10 bolków 35-50cm . Pozostaje powspominać. Poniżej bolek 66 cm, na spirita 7cm, kijek ATC II 3m, do 21g, kręcioł Pflueger patriarch 9540.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jak na 66cm to pięknie nażarty. Wygląda naprawdę masywnie. Wszystkim gratuluję połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 jak dla mnie .. piekny okaz zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Kriss-to zdjęcie coś w sobie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 @Kriss, może nie długi, ale za to jaki szeroki ten bolo!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No gruby był, gruby. Dzisiaj powtórka z rozrywki, znowu kilka maluchów (nawet taki koło 20 cm ), ale twardo próbuję i liczę, że może jeszcze coś konkretnego łupnie w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 No gruby był, gruby. Dzisiaj powtórka z rozrywki, znowu kilka maluchów (nawet taki koło 20 cm ), ale twardo próbuję i liczę, że może jeszcze coś konkretnego łupnie w tym roku. Kłuj je ile wlezie. Maluchy niesa tak ostrożnę jak stare raptory. Jak jest w lowisku, to kwestia czasu... Ladne zdjecie...Spiąłes go dwoma kotwicami na ,, Amen ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Marcel, tego dnia kiedy złowiłem bolka ze zdjęcia miałem kilkanaście ataków, z których kilka poczułem na kiju, ale tylko tego jednego udało się zaciąć. Zapięty był na jeden grot tylnej kotwiczki za sam czubek górnej wargi (dosłownie 2mm), na zdjęciu widać, że brzuszna kotwiczka wisi na dół, a może nawet jest zahaczona o ster. P.S. Co do kwestii czasu, to też mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Dla mnie sezon boleniowy generalnie się skończył. Może coś się jeszcze trafi w październiku, ale co miałem złowić to już złowiłem.Prezentuję najładniejszą moją rybę połówki sezonu 2012 .Ryba złowiona na wobler własnej produkcji .podrawiamwujek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wujek bolek piękny a mina łowcy bezcenna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi