Skocz do zawartości

BOLENIE 2012

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

To kolejny boleń nie mierzony ale na forumowe minimum chyba się załapie .niestety w kadrze znalazł sie przypadkowy wędkarz. ku mojemu żdziwieniu na koniec nie było zbędnego komętarza ,, co pan taką rybę wypuszczasz,, wink.png

DSCN1150_zps7b17aa55.jpg

Edytowane przez siwek219

Panowie, szacuneczek :D :huh: wypasione rapy ostatnio poławiacie

@wujek, ten Twój to potęga, GRATULUJE ryby i przynęty.

@siwek219, ten na 1focie ma świetną kufę

U mnie tak jak u większości, sezon się kończy, jeśli jeszcze coś się złowię to fajnie, jeśli nie to z przyjemnością pooglądam wasze foty z grubymi rapiszonami.

Na wstępnie chciałem pogratulować pięknych jesiennych boleni : Kriss, Wujek, Pirania, Hlehle, Tomy, Siwek i kolega Salmona. Super ryby, fajnie się ogląda takie ujęcia.

U mnie druga część sezonu dopiero się rozpoczyna, nawet rozpoczeła się bardzo obiecująco, spory , bardzo ciężki, wypracowany rozbójnik, na opadającej wodzie :) zdjęcie nie oddaje masy tego zbója, sprzęt bez zmian, przynęta też - spirit 9

P2170258.JPG

trochę się pozmieniało tutaj ;)

Edytowane przez ziom7

Na wstępnie chciałem pogratulować pięknych jesiennych boleni : Kriss, Wujek, Pirania, Hlehle, Tomy, Siwek i kolega Salmona. Super ryby, fajnie się ogląda takie ujęcia.

U mnie druga część sezonu dopiero się rozpoczyna, nawet rozpoczeła się bardzo obiecująco, spory , bardzo ciężki, wypracowany rozbójnik, na opadającej wodzie :) zdjęcie nie oddaje masy tego zbója, sprzęt bez zmian, przynęta też - spirit 9

P2170258.JPG

trochę się pozmieniało tutaj ;)

Ziom jak zwykle SZACUN