krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Prawda...Taka sportowa zawziętość z niej wyziera... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @wujek, @kriss - ładne bolenie... sezon na prawdziwe rapy dopiero się zaczyna <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @ wujek super ten 'piaskowiec' , lubie ta szate:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Patu, wiem, ale ja do połowy października jestem wycięty, chyba że w drugiej połówce coś się głębokiego trafi. A z tymi minami gdybym się nie znał to pomyślałbym że strasznie nieprzyjemny gość ze mnie w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Patu, trochę Ci tych jesiennych bolków zazdroszczę. Dla mnie to już końcówka sezonu i same maluchy się trafiają (są między nimi fotogeniczne sztuki, ale są ostrożniejsze i przegrywają z maluchami wyścigi do moich wabików).Wujek gratuluję fajnego ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kriss, ten Twój mega wypasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Witam na forum jestem nowy na początku chce wszystkich powitać.Bolenie zacząłem łowić dopiero w tym sezonie więc to dopiero moje początki. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witaj Śliczna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) To kolejny boleń nie mierzony ale na forumowe minimum chyba się załapie .niestety w kadrze znalazł sie przypadkowy wędkarz. ku mojemu żdziwieniu na koniec nie było zbędnego komętarza ,, co pan taką rybę wypuszczasz,, Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja pierdziu, pierwszy sezon i już taka locha... Gratuluję. Ja musiałem na takiego trochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 szczęście żółtodzioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Piękny Rap Robercie.Dzisiaj przy ustawianiu ilość 2cyfrowa ale nie za długie za to krępe i okropnie mocne. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Gratki za ładne rapiszony Za przyzwoleniem kolegi wstawiał jego rapke 80+ jednak mozna Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @salmonCo to za woda ? Wygląda bez mała jak mój Nogat PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 @salmonCo to za woda ? Wygląda bez mała jak mój Nogat PZDRZanderixMiedzyodrze,taki sam kanał rybka z trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Jeszcze jedno ujęcie rapka na raptora od Tomy'ego. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Robert od razu proszę tą fotkę na mail.Coś pięknego.Ja jeszcze muszę trochę poczekać na te konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Panowie, szacuneczek wypasione rapy ostatnio poławiacie @wujek, ten Twój to potęga, GRATULUJE ryby i przynęty. @siwek219, ten na 1focie ma świetną kufę U mnie tak jak u większości, sezon się kończy, jeśli jeszcze coś się złowię to fajnie, jeśli nie to z przyjemnością pooglądam wasze foty z grubymi rapiszonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Na wstępnie chciałem pogratulować pięknych jesiennych boleni : Kriss, Wujek, Pirania, Hlehle, Tomy, Siwek i kolega Salmona. Super ryby, fajnie się ogląda takie ujęcia.U mnie druga część sezonu dopiero się rozpoczyna, nawet rozpoczeła się bardzo obiecująco, spory , bardzo ciężki, wypracowany rozbójnik, na opadającej wodzie zdjęcie nie oddaje masy tego zbója, sprzęt bez zmian, przynęta też - spirit 9 trochę się pozmieniało tutaj Edytowane 1 Października 2012 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 gratulacje ziom7 ładna jesienna rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nawet miny zrobiliście podobne GRATY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Piękny jesienny bolesław.Widac,że u Ciebie pożerają te spirity na potęge:) Moje grtualcje Edytowane 2 Października 2012 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Na wstępnie chciałem pogratulować pięknych jesiennych boleni : Kriss, Wujek, Pirania, Hlehle, Tomy, Siwek i kolega Salmona. Super ryby, fajnie się ogląda takie ujęcia.U mnie druga część sezonu dopiero się rozpoczyna, nawet rozpoczeła się bardzo obiecująco, spory , bardzo ciężki, wypracowany rozbójnik, na opadającej wodzie zdjęcie nie oddaje masy tego zbója, sprzęt bez zmian, przynęta też - spirit 9 trochę się pozmieniało tutaj Ziom jak zwykle SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wygląda na sporego jak popatrzec na relacje - płętwy/dłonie - BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Edytowane 2 Października 2012 przez oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi