Oleix Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A tam widze ze koledzy też szaleją to i ja sobie wstawie ile miał... nie powiem A widzę ze konta pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 niezły klocek oland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 8 z przodu to chyba leciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @Oleix, przecież on ma łuski jak 5 złotych i jakie płetwy! Ciekawe ile waży.Daję 85+ i nie bądź taki, jak miał 90cm to jakoś zniesiesz te liczne głosy, które tego nie przyjmą do wiadomości @Ziom, też piękna sztuka, gratulacje dla wszystkich! Ja na razie oglądam jesień w internecie PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No Chłopaku, ale dałes czadu.Jak mnie dobrze pamiec nie myli to w zeszlym roku tez miałes monstrum.Odra rządzi bezapelacyjnie.To jest Bolen przez wielkie ,, B ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Marcel mam nadzieje że to dopiero początek tych które tylko mogłem oglądać latem na nizówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Gratuluje.Kawał kloca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 (edytowane) Ziom ładny boleń, rzeczywiście ujęcie nie oddaje wielkości ryby, staraj się robić zdjęcia żeby obiektyw był skierowany na wprost. Takie ujęcie w górę będzie rybę "ścieńczało" i nie oddawało masy.Oleix, piękna rapa, robi wrażenie zarówno pod względem długości jak i kondycji. pozdrawiamwujek Edytowane 3 Października 2012 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ziom7,oleix moje gratulacje,piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @ziom,gratuluję rapy.↲@Oleix,szacun-piękny tarpon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja też Wam gratuluję (tak forumowo). Przepiękne ryby i to wrocławiaków Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 @ziom7,oleix - piękne rapy, szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Woda poszła troszkę w górę :mrgreen: 3 szt na wieczór po 70cm :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Michał, ale rybsko z przyjemnoscią się patrzy na tą fote .Może głupio to zabrzmi, ale jego paszcza wyglada tak, jak by cała piąch się zmieściła w jego pychu Edytowane 5 Października 2012 przez PGr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dzisiejszy 82cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 82cm-nie ma to tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 a moglbym wiedziec na co Wam Bolenie Gryza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Woblerki Józka Sendala w moim wypadku 7cm kolor zielonkawy nie sa to modele typowo boleniowe raczej trociowe,do 2,5mt.schodzace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 i jak prowadzone w szybkim tempie jednostajnym czy z przerwami / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Prowadzenie nie boleniowe raczej glebiej zrobilo sie zimno i poszly nizej teraz jest szansa na wieksze sztuki zbijaja sie w stada przed zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Siemka, nie mogę pozwolić, żeby wątek spadł do rynsztoka Wszyscy sandacze łowią???dzis na grubo, ale nie potrafiłem poradzić sobie ze słońcem,ja, aparat,samowyzwalacz, statyw, słońce, krzaczory = shitnie było czasu, ale coś tam widać cd br 21gr shimstrad 4000fa spiritpozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 widać ,widać gratulacje piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ziom piękna ryba. Wreszcie wróciłeś do formy i dobrałeś się Bolesławom do dupska. BRAWO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 @ziom fajny rapiszon.Widzę, że Ci Odra wysycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Paweł znowu ratuje honor naszej wrocławskiej drużyny, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi