Pszemo Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Widać wystarczająco dużo Kawał rapy wytargałeś gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Piekna rapa. Kto jak kto, ale wiesz jak im podesłać ,, oszukana ,, uklejkę.Aparat ma za mało ,, iso ,,. Pod slonce tez bedzie ,, shit ,,. Opanowuje to teraz na łodce. Lowiąc Samotnie..Pozdrowienia dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dziękuję wszystkim, wzięła na szczycie głowki, ryba gruba, dała popalic, były tam dwa przelewy, z bardzo silnym nurtem, w ktore cały czas uciekała. Musiałem przez nie przebrnąć bo nie chciałem schodzić niżej, żeby nie zchrzanić miejscówki - wiązałem z nią jeszcze nadzieje - .Poszątkowo myślałem , że to brzanka, bo bolek też stawał w kamieniach w rwącym nurcie. Chyba najdłuży hol w tym sezonie.Sławoo, sierpniowe i wrześniowe poznawanie nowych odcinków daje rezultaty Patu, wody rzeczywiście mało było, w czwartek jak byłem to woda była znacznie wyższa, ok 1,5 m, stąd ta wysychająca klatka.Ale jesienna niżówka to nie śierpniowa .Marcelinnho, nie wiem jak z tym iso, aparat to zwykły compakt z małym statywkiem, starałem się schowac za głowką przed słońcem, mogłem odstawiać kombinacje i szukać cienia, ale szkoda targać rybę po brzegu i ustawiać się. Ładnie odpłynęła i to się liczy.pzdrziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ziom, ładny, gruby boleń.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja dzisiaj szarpnąłem 3 sztuki ale nic nie przekroczyło 65 cm, Strasznie grube i silne ale niestety króciaki.Jak koksy z pakierni W dziwnych miejscach stoją jak na październik, ale w sumie jak się brzana spławiła 2 razy to już mnie nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Znalazłem dzisiaj trochę czasu i wyskoczyłem nad wodę.Koleś siedział z żywcami i bez szału było,jeden szczupły 50+ i nic więcej.Na gumę też nic nie chciało skubać także założyłem woblera i postanowiłem poszukać jesiennych boleni Pierwszy rzut i bach :woohoo: siedzi odjazd w nurt i w dół rzeki.Parę chwil i był na brzegu.Piękny,opasły,jesienny bolo Parę fotek,pomiar-70cm- i powrót do wody Jutro ponownie atakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Gratuluje bo naprawdę widać,że dobrze się prowadzi(gruubasek) Zapytam cóz za wobek go skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Mariano skusił go wobek mojej produkcji,typowy ślizgacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) Witam. Boleń złowiony na bezsterowy woblerek Marcina Korneluka M.KOR.Kij to AVID 270CM do 56 g. LinkaDaiwa 8 0.14mm. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 20 Października 2012 przez Jaco78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Duże bolenie są piękne, Ty Jacek potrafisz jeszcze to piękno wydobyć w fotografiach. pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Piękna rapa . Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Racje maja przedmówcy. Twoje ,, produkcje ,, sa wysmienite.Nie wspominając o rybach, jakie polawiasz...To jest TO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 WOW WOW WOW !!! Masakra Boleń. Jestem pełny podziwu takiej Rapy zatkało mnie szczerze mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jaco lubi dobrze sfocić grubą jesienną rapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Oglądałem już kilka razy tą fotkę i naprawdę jest na co popatrzec.Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 @Jaco78 możesz napisać ile miał cm?, właśnie polemizowałem o to z kolegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Ja bym obstawiał 78 cm Jakoś mi do @Jaco pasuje nie wiedzieć czemu Edytowane 22 Października 2012 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 72 cm ? Piękne zdjęcie. ps. Widzę, że nadal działa efekt "ryby w obiektywie" na ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 A tak całkiem poważnie patrząca na rybę nie od nosząc się do nicku dał bym pięknocie jakieś 73-75 cm żeby margines zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Piękna rybka - jak na moje oko 84 cm !!!! Ale jakoś mały garbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Dzieki za miłe słowa:) Pszemo ryba jest młodsza odemnie o rok............. rocznik 79:) :) pozdrawiam serdecznie Edytowane 22 Października 2012 przez Jaco78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Życzę żeby następna była młodsza co najmniej o 10 a może i więcej lat. W sumie wyszło na to, że byłem najbliżej mimo że zmniejszyłem skubańca trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nooooo moze kiedys:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 (edytowane) Dopóty woda w rzekach płynie wszystko jest możliwe Rzekę macie piękną z potencjałem,zresztą my też więc .... A tymczasem borem, lasem lecę na sandacze Edytowane 22 Października 2012 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Jaco widze ze Ci ten Avid 2 oz ostatnio do ręki przyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi