Artech Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) W tym sezonie nie miałem szczęścia do ryb, a jak już się ryba do pokazania zdarzyła to takie zdjęcia wychodziły jak na focie.Tu jedyna przyzwoita ryba i dobre zdjęcie w tym sezonie - Dzięki Sobi Edytowane 23 Października 2012 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Pierwsze może i nieostre, ale widać, że rapiszon gruby.Gratulacje!Coś więcej o połowie? PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Coś więcej o połowie?Sprzętowo: TD 2,75, 10-35 g, Shimano Ultegra 3000 XT, Stren 15 lb, na końcu zestawu wobler własnej produkcji - jeżeli dobrze pamiętam to pierwszy na 8 cm, drugi na mniejszy 6 cm model.Łowisko to Odra w okolicach Szczecina, w porach wieczornych i późno wieczornych. Trochę się tym moim boleniom poprzestawiało w tym sezonie i trzeba było kombinować jak się do nich dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 jeszcze rok temu najlepiej gryzly przed switem... a w tym roku prosze... Gratuluje Artur - fajne rapiszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Artech gdybyś nie napisał, że na pierwszym zdjęciu rapa to powiedziałbym, że tołpyga, kawał rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) W końcu dopadłem moją pierwszą jesienną rapkę. Walnęła na odejściach nurtu od główki. Od początku przybycia na miejsce coś się tłukło, obstwiałem, że to boleń, i jednak tak było Całe 68cm szczęścia. Złapana na wobler RH Edytowane 2 Listopada 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No Ładniawa rybka i gratulacje bo taką porą złowić bolka to nie lada Gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No Ładniawa rybka i gratulacje bo taką porą złowić bolka to nie lada Gratka ...jak wiesz , jak i gdzie sie do nich do brać to stwierdzisz, że to najlepszy okres...@kubaS1 - fajny boluś. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 "Tłukło" to chyba zbyt wiele powiedzianeteraz jest idealna pora no bolka, problemy zaczną się pojawiać pod koniec listopada i na początku grudnia gratulacjepsPatryk, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 ...ja tez czekam na wolną chwilę, co bym mógł wyskoczyć nad rzekę...ostanio brak czasu na wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 U mnie śnieg spadł i zalega,także ciężko z boleniem,może bardziej nizinne tereny Odra,Wisła obfitują w taką systematykę brań rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ..czasu na fishing mało, ale coś udało się wyrapować.Rzeka Odra, kij CD BR 2.3m 17lb i XLS 2.7m 20lb, Stella 4000 2010 JDM i RH12 na końcu zestawu na PP 15LB.Poniżej kilka z ostatnio złowionych... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us @tasiek, Twój ruch :-)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 UUUUUUUUUUa,gratulacje !!! Zdjęcia kozak,te rapy wygladaja jak nasterydowane Forma prezentacji do pozazdroszczenia.Motywacja wróciła .....dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 @patu wywołałeś mnie do tablicy a mi akurat dzisiaj internet strasznie muli jutro coś wrzuce, żeby nie było, że całą jesień próżnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ...dawałeś ostro, 2-3 razy w tygodniu nad wodą...marzenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Patryk, gratulacje. Piękne jesienne rapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Fajne ryby Patryk,zdjęcia też nie gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Patryk, Ty z krzaczora yyy tzn z brzegu też łowisz??? myślałem, że już jesteś za stary i Ci się nie chce. A tak poważnie to piękne jesienne rybska. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Gratulacje.Super się ogląda takie fotki.Prosimy o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzięki panowie. @ziom,starość nie radość,po całym dniu hasania po krzaczurach kręgielnia nadawała się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 już się stęskniłem za dobrym zdjęciem. Dzięki. Bolki to już na zimowych zgrupowaniach są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 ...czy na zimowym zgrupowania to nie wiem...na pewno na późnojesiennym żarciu :-).Dzięki za miłe słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Piekne te rybska! Faktycznie takie Pudzianowato-Burneikowe sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Patryk - jesteś niemożliwus.Ryby Cie kochaja, a ja Cie...lubie za to jak je nam pokazujesz. Pozdrawiam serdecznie... Edytowane 7 Listopada 2012 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Mnie też coś piłkę połknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi