popper Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Kapitalne ujęcie. Bardzo "zimowe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Piękny ołowiany listopad no i torpeda też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Ja też nie próżnowałem dwie fotki poniżej niestety z telefonu Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us Edytowane 7 Listopada 2012 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Kuba vel Alconight ... a o tym zbóju zapomniałeś?? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tasiek, sprzedajesz telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) cd... Rzeka Odra; Blue Rapid 2,52 20lb; Stella 3000 '98; 90% rap złowionych na RH12 Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Maja 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tasiek ty wariacie widzisz i bez cytrynówki tez można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ale bez cytrynki to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Bolek z dzisiaj 75 złowiony na nowy wobler RH.Wlazłem na miejscówke,założyłem wobler,pierwszy raz na wędkę,po jakimś 8-10 rzucie pizd!Wczoraj w tym samym miejscu miałem dwa razy większegoszacuje go na grubo ponad 8 dych,niestety plecionka 20lb nie wytrzymała starcia z nim Branie było na RH10 prowadzone skokami.Sprzęt w obu przypadkach XLS 305 do 32g,Twin PG5000 plecień daiwa samurai 20lb.Pozdro fotka statyw Uploaded with ImageShack.us Edytowane 7 Listopada 2012 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Bolek z dzisiaj 75 złowiony na nowy wobler RH.Wlazłem na miejscówke,założyłem wobler,pierwszy raz na wędkę,po jakimś 8-10 rzucie pizd!Wczoraj w tym samym miejscu miałem dwa razy większego Bolek 150cm toż to rekord świata Sorki ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Chodziło mi raczej o wagę Mam też filmik z holu :)film akcji Edytowane 7 Listopada 2012 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 brawo wildriver :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Wiślany krawężniczek na RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) @Alconite B&W - nice!!! Edytowane 7 Listopada 2012 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ojciec też nie próżnował z zapałką do 18 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 wildriver !! Piękna rapa GRATULACJE !!! To na gumkę RH złowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 (edytowane) Dziex.Nie na gume RH10 miałem potworka wczoraj,dzisiaj testowałem nowe wobki Roberta,to co widać na filmie to były pierwsze rzuty woblerkiem,wcześniej(przed filmem)nie łowiłem nimi w ogóle Edytowane 7 Listopada 2012 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 piękne ryby Panowie, wszystkim szczerze gratuluję, fajne foty, fajny filmik,w weekend w takim razie trzeba wyskoczyć na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Kuba,świetne bolki i super zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Patu wrzucaj jak najwięcej zdjęć, bo aż miło popatrzećJa żałuje, że mnie nie ma kto pstrykać zdjęć, a ze statywem nie chce latać bo zbyt długo ryba jest poza wodąmój z 1 maja 2012 akurat z bratem byłem Pozdrawiam Edytowane 27 Stycznia 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Gratuluje pieknych odrzańskich boleni.Widać,że o linie nie dbają Żrą aż miło i mozna je poćwiczyć nawet z brzegu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tasiek i Patu nie zawodzą , fajne kolorki mają te Wasze bolenie, w Wiśle takich nie robią. Kraj ten sam, a ryby jakieś inne.pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Dźwigam wątek sobotnim bolkiem z trawką na głowie : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 ... z trawką na głowie : Czy w głowie i w płucach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi