Skocz do zawartości

BOLENIE 2012

Gugcio

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Tia .........ale o artykule Janka Soroki vel@wujek, to już nikt nie wspomni...........a w tym samym numerze tego jakże poczytnego czasopisma się znajduje. Co do samego artykułu Krzyśka Rózgi to zniewala szczególnie "dyskretna" reklama RH na koszulce wędkarza na jednym ze zdjęć.........w tym wszystkim tylko @Smaczka żal :wacko:

Panowie czy Wy nie możecie przyjąć, tak po prostu, do wiadomości, że to co dla nas jest hobby i pasją dla innych jest biznesem, pracą i sposobem na zarabianie pieniędzy.

Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Każde hobby to niezły interes. Najłatwiej zarobić na zapaleńcach i pasjonatach.  

Artech, Grunwald,- te moje argumenty a bardziej tylko zauważenia nie umniejszają niczyjego sukcesu, choć jednak profesjonaliści unikają zazwyczaj powtórek czy drobiazgów, które mogły by wywołać jakiekolwiek "ale" u potencjalnych nabywców ;)

Tia .........ale o artykule Janka Soroki vel@wujek, to już nikt nie wspomni...........a w tym samym numerze tego jakże poczytnego czasopisma się znajduje. Co do samego artykułu Krzyśka Rózgi to zniewala szczególnie "dyskretna" reklama RH na koszulce wędkarza na jednym ze zdjęć.........w tym wszystkim tylko @Smaczka żal :wacko:

Widzę, że spostrzegawczego kolegę razi wyblaknięta koszulka z napisem RH ale reklama XZOGI na czapce już nie kole w oczy.

Widać co Cię boli kolego. 

Odnośnie artykułu wujka - może on sam sobie nie życzy reklamy napisanego przez siebie artykułu, w którym też reklamuje swoje wyroby.

Tego też nie doczytałeś, czy po prostu nie chciałeś doczytać. 

Edytowane przez tymon

Jest tylko na stronie WŚ wzmianka co jest w gazecie  http://www.wedkarskiswiat.pl/wedkarski-swiat/173-ws-05-2013/2239-boleniowa-wiosna 

Dzięki, trzeba będzie zakupić Wędkarski Świat 5/2013 , dziwne że artykuł nie pojawił się na Jerkbait.pl

Widzę, że spostrzegawczego kolegę razi wyblaknięta koszulka z napisem RH ale reklama XZOGI na czapce już nie kole w oczy.

Widać co Cię boli kolego. 

@tymon - uprzedziłeś mnie...dobrze, że idzie maj - coniektórzy może wyskoczą nad wodę pooddychać świezym powietrzem...

Tia .........ale o artykule Janka Soroki vel@wujek, to już nikt nie wspomni...........a w tym samym numerze tego jakże poczytnego czasopisma się znajduje. 

Odnośnie artykułu wujka - może on sam sobie nie życzy reklamy napisanego przez siebie artykułu, w którym też reklamuje swoje wyroby.

Tego też nie doczytałeś, czy po prostu nie chciałeś doczytać. 

Dziękuję za wzmiankę o moim tekście, mam nadzieję że się podobał :).

Nie mam nic przeciwko temu żeby o tym pisać. Co do niby reklamy moich wyrobów to bardziej to była sugestia żebym umieścił przykładowe przynęty na które łowię niż moja chęć umieszczania ich zdjęć, raczej unikam chwalenia się tym co robię, więc tym bardziej nie potrzebuję reklamy moich woblerów bo ich nie sprzedaję. To chyba wyjaśnia wątpliwości.

A tekst Krzyśka Rózgi bardzo fajny, gratulacje.

pozdrawiam

wujek

Drogi kolego @tymonie- wyobraź sobie że mnie nic w tej sprawie niestety nie boli,raczej dziwi jeśli już ,a najbardziej to chyba śmieszy. Trzy strony "nawijki" o sposobie połowu boleni i o przynętach które pokazuje się na fotkach, jednak nie podaje się nazwy producenta oficjalnie tylko przy pomocy jakiejś "wyblakniętej" koszulki.Śmiesznie to wygląda po prostu ,ale bólu nie zadaje.

Oba teksty (Krzyśka Rózgi i Janka Soroki) zdecydowanie dobre,film Roberta jak zwykle górna półka ,zwłaszcza na tle krajowym i wszystkim autorom o których tu mowa gratuluję dobrej roboty.

@Patu- nie wiem jak Ty, ale ja nad wodą przebywam dość regularnie więc daruj sobie komentarze.